Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 15
pet.cost2005 spune:
yasmi - nu ai vreun comerciant/taran de incredere de unde iei de obicei branza, smantana? Eu cred ca e mai sanatoasa branza de la tarani, dar sa stii de unde o iei, adica sa fie de incredere, decat din supermarket. Noi luam branzeturi de la o ferma care are si magazin de desfacere si nu are nici o legatura branza din magazin cu asta de la mama ei ... complet divers gustul. Si-asa mancam tot felul de chimicale, fructe, legume facute la viteza (ma refer in special la noi, aici) ... macar acolo un de se poate sa mancam mai sanatos. Abia astept sa vin acasa in august ... sa mananc o rosie de la mama din curte, are un gust ... nu astea din magazin care numai cu numele sunt rosii ...
bufi - eu zic ca nu e nici o problema daca faci putina treaba ... acum depinde, daca vezi ca te doare burtica te opresti si te odihnesti 10-15 min. Ca doar nu muti muntii din loc . Mie dr. mi-a spus ca pot sa fac orice in limita posibilitatilor, sa stau linistita, iar atunci cand consider ca nu mai pot, sa fac pauze la orizontala ... dar slava Domnului pana acum e totul ok. Sarcina nu trebuie vazuta ca o boala ....
8+
Petronela
bb_yasmi spune:
petro,
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
10+
http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png
poza eco bb 8 +
pussi spune:
salutari burtici!!
noi de dimineata pe la jumatea micului dejun..ne-am oprit din papat ca ne era greata..n-am stiu cum sa parasesc mai repede bucataria si sa nu mai vad mancare, nu am vomitat. Taticu zice ca-s cam "fitoasa" decand suntem 3... si voi sunteti?
nicolema bucur ca sunteti bine. Sa dea DD sa fim sanatosi si sa ducem sarcinile cu bine la final!!+Printesa
jasmin, pet. cost. 2005eu zic sa va bucurati de burticile vostre naturale. Legislatia( e foarte vaga..din auzite va spun si se refera la interdictia de tranfer a embrionilor dupa decesul unuia din parinti- drastic) nu am studiat-o ca nu am facut Fiv aici ..dar stiu clar cazuri cand s-au transferat si 4 embrioni.
pet.cost.2005nu ne-am gandit la nume...la fetita ramane sigur ANA... e numele care-mi place si mie si taticului, desi vreau sa pun 2 nume..poate cand e mare isi alege care-i place! In aceste conditii ar trebui sa fiu pregatita ce 4 nume si de baietel si de fetita...mai cu taticul pana pe inceput de iunie pe tema asta
andiculece surprizamultumim frumos! Sa fiti si voi sanatosi
danaeu zic sa stai calma pana marti! Test de urina ai mai facut???Tin pumnii sa fie bine
bb yasmieu nu am mancat branza...ca mie imi place Feta..si nu e buna pt. BB-ici, dar mi-ai facut o pofta de cas cu ceapa verde si ridichi..sa sti ca-l trimit pe tatic in paiata..sa cumpere, smantana de paiata am mancat!
bufinu prea stiu ce sa-ti zic....sa-ti spuna fetele cu sarcini normale...dar oricum FARA EFORT!!
mi-am luat creme antivegeturi de la GALENIC .. si se utilizeaza incepand cu luna 3-a de sarcina...asa ca n-o folosesc inca!
PUSSI 5+
Cum cresc Titi Mici
pet.cost2005 spune:
pussi - merci . Noi preferam numai un singur nume ... Alexandru pt. baietel, Cristina sau Silvia pt. fetita (aici suntem indecisi ... mai vedem noi).
Fetelor, voi v-ati gandit la nume pt. piticii vostri? Daca s-a mai discutat, scuze ... sunt cascata eu .
8+
Petronela
bb_yasmi spune:
pussi eu am fost in Piata Badea Cartan azi si am luat cas proapsat, e ff fain!!
gata eu am terminat papica si desertul, am si papat , akuma fug in pat apoi la plimbarica!
ne auzim mai tarziu!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
10+
http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png
poza eco bb 8 +
Jasmin012 spune:
Yasmi, cam aceleasi simptome le am si eu, mai putin burtica, inca nu a crescut, sau poate fiindca eu am un pic de grasime pe burtica de felul meu, desi nu sunt grasa, cred ca se cunoaste mai putin pt ca se poate confunda cu burtica mea naturala.
Petro, eu nu ajunsesem sa mi se spuna sa apelez la FIV sau la inseminari, dar asa ma gindeam e, credeam ca nu pot avea copii, pt ca incercasem prea mult. Dar la patru luni dupa operatia de chist am ramas, exact cind nu ma mai asteptam. Asta trebuie sa ne intareasca convingerea ca exista minuni, iar noi avem cite una in burtica.
Jasmin 7+
Jasmin012 spune:
Yasmi, si eu cred ca poti minca din acel cas. E adevarat ca trebuie sa avem grija cu alimentatia, dar sa nu exageram totusi. Asa cum spune si Petronela, daca gasesti pe cineva de incredere poti minca linistita. Nu cred ca produsele vidate sunt cu mult mai sanatoase decit cele naturale, cred ca dimpotriva. Si nu cred ca mamele noastre mancau brinza vidata cind erau insarcinate, sunt sigura ca marea majoritate isi procurau produse de la tara, sau le cumparau din piata de la tarani. Nu ar trebui sa traim sub un globde sticla, ca ne pierdem toata imunitatea si nu mai avem ce transmite din ea la copiii nostri.
Bufi, poti sa faci treaba, dar cu grij, fara miscari bruste sau sa faci efort. Daca insa aspiratorul e mai greu (eu am unul mai mare si nu cintareste putin) artrebui sa-l tirasti dupa tine, nu sa-l ridici.
Jasmin012 spune:
Pussi, cit costa crema de la Galenic? Stiu ca produsele Galenic sunt destul de scumpe
Jasmin 7+