Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 14
Jasmin012 spune:
Dana, ce ma bucur ca ai scris! Da, dupa temperatura cred ca esti insarcinata, nu vad motive de ingrijorare. In plus, nu-i nimic daca nu te mai simti insarcinata, asta nu inseamna ca nu esti, nu te simti intotdeauna la fel, simptomele se mai schimba. Sa dea D-zeu sa nu fie nimic. Dar nu ziceai ca incerci sa vezi astazi ce e cu bebe? Sau nu gasesti pe nicaieri eco?
Jasmin 7+
Jasmin012 spune:
Ah, da, cred ca ai dreptate: daca ar fi fost asa ai fi inceput sa singerezi. Cal putin asa mi se pare logic. Fii optimista.
Jasmin 7+
danangie spune:
JASMIN tocmai am vorbit cu colega asta a mea ...........ea merge la acelasi eco unde merg eu. Ma gandeam ca a mers in alta parte si vroiam sa incerc sa iau o programare. Dar daca e aceeasi clinica........pana marti nu pot face nimic. Trebuie sa astept pana marti. La 17,45 ora voastra. Aaa si sanii au ramas tot sensibili la atingere.
Cine a mai avut sarcina intrerupta din evolutie? Ce sintome a avut?
DANA 7 +
BEBICA
POZELE MELE
pet.cost2005 spune:
danuta - ce ma bucur sa aud ca inca ai simptome de insarcinata. Ai sa vezi ca e bine ... sunt numai ingrijorarile tale. Eu am incredere ... si pe viitor nu te mai stresa atat !!!
pussi - felicitari pt. bbei ... si mi-e mi-ar fi placut sa am gemeni, desi stiu ca e greu ... v-ati gandit la nume, macar asa, orientativ?
Aaaa si inca o curiozitate legata de FIV daca vrei sa imi spui ... cati embrioni iti poate pune la un FIV? Aici prin lege nu are voie mai mult de 3 ... si eu eram indreptata tot spre calea asta, dar se vede ca D-zeu a avut alte planuri cu noi ... ca nu-mi explic ... nu prea mai aveam sperante pe cale naturala.
8+
Petronela
Jasmin012 spune:
AAAA, vezi Dana? Sini sesibili la atingere... E clar, iti faci griji degeaba. Sint sigura ca esti ok si bebe la fel. Nu te mai gindi la prostii, ca-ti dau o mama de bataita. Ai sa rizi tu peste putina vreme de toate temerile tale...
Petro, nu stiu sigur, dar cred ca aici se pot implanta mai mult de 3. Dar la aceasta intrebare cea mai in masura sa raspunda e Pussi. Vad ca nu sunt eu singura care s-a gindit la FIV. Am fost norocoase, cu adevarat. Eu de vreo 5 ani incercam sa ramin gravida, iar de vreo 2 ani incoace am plins de fiecare data cind imi venea ciclul. Dar, slava Domnului, am ramas chiar cind ma asteptam cel mai putin. Sotul meu chiar a plecat in Spania cu gindul sa stringem bani de FIV. Din fericire, la citeva zile i-am dat vestea cea mare....
Jasmin 7+
bb_yasmi spune:
hy!!
dana , eu zic sa stai linistita, Tb este ff buna, la mine e doar 37.2 si bb e bine!! uite nici eu nu mai am nici un simptom decat o usoara durere de burtik (care a rebenit) in rest nimik, greturi doar asa din cand in cand (cand are chef ), sanii nu mai sunt durerosi deloc, parca nu mai sunt simptome, decat burtik care ia forme pe zi ce trece!! tin pumnii la eco!!
eu am duc abia joi la eco!! parca nu mai am rabdare!!
fetelor de cand mi-am luat salopeta toata lumea se uita dupa burtik si am intreaba dc am bebe acolo, ce imi place!!!!!!
vreau sa va intreb, voi mancati branza doar in vid, pt ca eu nu am pot abtine de la cas proaspat de la tarani din piata, si smantana la fel!! o fi periculos????
nicole spune-ne si noua ce ti-a zis dr, de al ce sunt sangerarile????
pusy
fug sa fac papa si apoi curat!! dupa care iesim la plimbarica cu burtik
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
10+
http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png
poza eco bb 8 +
pet.cost2005 spune:
jasmi - eu nu neaparat ca-mi facea placere sa merg pe calea Fiv-ului, da' asta ni se recomandase ... ni s-au dat putine sanse pe cale naturala ... nu stiu exact motivele erau probleme la amandoi ... bineinteles ca am suferit si eu azuind asta, dar ... tocmai din acest motiv am cam incetat sa ma gandesc si am zis ce-o fi ... oricum si pt. FIV aici trebuie sa astepti muuuult (vreo 8-9 luni), deci eram cu mintea deja pt. la toamna ... si uite ca nefiind asa stresata si cu gandul acolo, a venit de la sine. Iar ca si costuri ... aici suntem la vreo €3-4000 (sau poate si mai mult). Noi de 2 ani incercam ... e mult, putin, nu stiu ... mie mi s-a parut o vesnicie ... asa e cand iti doresti mult asta ... in fine, sa fie bine asa, sa fim noi sanatosi. Ceea ce va doresc si voua .
8+
Petronela
bufi spune:
Va miscati repede!
Cum nu intru cateva ore, am ce sa citesc...
Eu sunt la capitolul analize, mai am cateva de facut si miercuri, pe 18 iar la consultatie.
Fetelor cum va spuneam anul trecut mi-au gasit ca am sindromul antifosfolipidic si spunandu-i asta dr Popa imediat m-am dus la Fundeni la dr Uscatescu...am primit analizele si SAFL = negativ, ca 99,9% sunt ok
Sunt atat de bucuroasa, nici nu pot sa ma bucur...in conditiile in care anul trecut eram disperata.
Abia astept sa ajung la dr miercuri sa vad ce mai spune.
As vrea sa fac putina ordine si sa bag un aspirator. Este prea mult?
Mie teama sa nu fac efort prea mare sau exagerez???
Bufi 5+
adalia spune:
Fetelor,
eu dar mai rar pe la voi, dar va citesc intotdeauna.
am si eu doua intrebari pentru cine stie sa imi raspunda
1. avem voie sa ne epilam cu aparatul de epilat in timpul sarcinii?
2. putem merge la ore de Pilates in timpul sarcinii??
multa voiosie si bucurie va doresc, ca avem toate motive sa fim happy.
adalia
PS: intreba una dintre fete de nume pentru copilasi. noi ne-am gandit la Marcus Alexandru pt baietel si Carisa Adalia pt fetita.
bb_yasmi spune:
bufi fa efort doar cat consideri tu ca poti. eu nu am treaba, fac curat, mancare !!
heyyy imi raspundeti??? ce fel de branza mancati coi?? sau smantana?? o fi rau ca mananc doar dinaia proaspata ???
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
10+
http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png
poza eco bb 8 +