Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

PUSSI imediat ce am citit mesajul tau am fugit si am luat un test. L-am facut si e pozitiv. Deci.....? Trebuie sa ma linistesc. Diseara fetelor ma duc la munca sa vad daca reusesc sa fac un eco dar pe abdomen. Nu trasvaginal. Pentru ca se pare ca medicii au uitat un ecograf in camera unui pacient si 2 din colegele mele care sunt gravide si-au facut eco intre ele si au auzit inima bb-ului lor. Va dati seama!!! Sa dea doamne ca medicii sa nu il fi luat din camera. Ma duc diseara ca a mea cumnata e de noapte si ma duc atunci. Dar asta pe la 23,30 ora voastra. Sper sa aud inimioara.

DANA 7 +

BEBICA

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Dana, iti tin pumnii sa-i auzi inimioara. Dar si testul pozitiv trebuie sa-ti dea un motiv in plus de siguranta. Nu ma indoiesc ca esti ok, dar vreau sa te convingi si tu si sa termini cu prostiile. Promiti sa te potolesti dupa ce-ti faci eco?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Fetelor va mltumesc de raspunsuri!
Am sa ma misc incet, intr-adevar nu vreau sa mut muntii din loc...sters praful, un aspirator...si catinel-catinel.

Bufi 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Anne_Ma

DPN este: 26.11.2007.
Este inregistrat la noiembrie, dar data scrisa de tine este 26.12.2007.

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

dana daca testul de urina e pozitiv atunci eu zic ca e totul ok. gandeste-te ca la tine diferenta era parca de 3000 Ui la Bhcg... la sarcini oprite in evolutie..scade ff brusc, mai mult de jumate de la ozi la alta. Bafta diseara la eco...eu am inteles ca la 2D nu se aude inimioara ..ci o vezi cum palpaie..poate gresesc ca eu nu ma ajuns la faza asta, dar iti spun fetele care au fost!Tin pumnii si sa intri sa ne spui indiferent de ora!
jasmin75 RON.. e speciala pentru vergeturi de sarcina...oricum pt. voi nu ar trebui sa fie inca o problema, dar la mine fiind 2 o sa-mi creasca un burtan

PUSSI 5+

Cum cresc Titi Mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Pussi, lasa sa-ti creasca burtanul, ca e semn bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

JASMIN promit solemn ca daca ii vad inimioara batand ma calmez si chiar ca termin cu prostiile astea!!

PUSSI stii macar sa vad ca palpiie. Macar stiu ca e acolo sanatos. Una din colege e in 10 saptamani si intr-adevar a vazut doar palpiind inima. Cealalta colega care e in aproape 14 saptamani au auzit inima. Deci cum iti spuneam chiar daca nu aud .....macar sa vad ca se misca acolo. Acum sa ma ajute DD sa nu fi luat medicii astia ecograful.Si da diferenta la mine era de aproape 4000. In plus. Nu in minus. D-ne ajuta. Multumesc ca ma incurajati. Diseara cum ajung acasa am sa va scriu imediat.

Ca tot venii vorba de curatenie si am intrat in priza. Mai intai mi-am sadit muscatele. Pe urma m-am odihnit putin. Acum am terminat baia. Si mai stau putin sa imi revin. Pe urma continuu cu restul dar tot asa: putin cate putin. Fetelor aici e un cald............25°C. E un cald de mori. Apai in iulie august se moare!!!

DANA 7 +

BEBICA

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

dana - bravoooo, asa te vreau ... si in special sa o termini cu prostiile si sa te cumintesti cu gandurile negre.

Daaaaa ... e de groaza cu caldurile ... si iti dai seama ca e abia aprilie ... sa vezi la vara ... Partea proasta e aici cu umiditatea ... ca devine un aer sufocant, nerespirabil, canicula, ce mai !!!

8+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab125 spune:

Buna, fetelor! Ma numesc Oana si am aproape 6 saptamani de sarcina.Desi se pare ca sunt ceva probleme, sper sa duc sarcina cu bine pana la capat.Data probabila a nasterii este pe 8 decembrie. Ma primiti si pe mine in clubul vostru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

HELLO BURTOASELOR,DAR SUNTETI VORBARETE RAU DE TOT..........
Oana bine ai venit si sarcina usoara.
Pussi sunt sigura ca sunt 3 ,prea ii astepti tu de mult
BB si eu mananc branza de la tarani,nu cred ca are ceva.
Pupicei la fete

anca 10+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput