***LA REDOUTE(19)***
Raspunsuri - Pagina 5
nushulica spune:
quote:
Originally posted by felicia74
eLLE si eu am luat pilota orange miercuri si nu mai pute. Cand va zic eu ca citesc astia forumul
Claujro subscriu: 33?![]()
Azi m-am conversat cu husbandul tot ptr tricouri si deja ma doare capul, e atat de pretentios - sa nu aiba desene, scris, sa nu fie in culori vesele - nu rosu, roz, galben... verde, hm, mai merge, dar de preferat negru si griEra sa-i zic sa-si faca cont si sa caute singur ce-o vrea!
Mama, s-au terminat seturile plasticoase? Si eu ce iau ptr ziua lui mamaie?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
felicia atunci putem sa ne luam de mana mama
culori de barbatidaca vrei pt ziua lu mamaie iti trimit io un set plasticos ca azi m-am pricopsit cu 2 la comenzile care au venit
INGRID
claujro spune:
S-au terminat!!!!!!! S-au terminat!!!!!

Mai, dar nici nu se compara setul plasticos cu pilota cu dungi...Setul era o mare porcarie si nici ca valoare nu se compara!!!!
felicia74 spune:
Hai ca poate baga asta la cadouri
:
http://www.laredoute.fr/vente-le-deodorisant-poubelle.aspx?productid=324069647&documentid=452506&categoryid=23113145&single=&hasnext=1&hasprev=1
ella_74 spune:
quote:
Hai ca poate baga asta la cadouri:
http://www.laredoute.fr/vente-le-deodorisant-poubelle.aspx?productid=324069647&documentid=452506&categoryid=23113145&single=&hasnext=1&hasprev=1
da, n-ar strica, sa desputim toate cadourile LR, ca la mine si gentile verzi au acelasi miros...chiar si o parka care n-a fost cadou; unde naiba le tin astia, in WC?
ella
claujro spune:
quote:
Originally posted by ella_74quote:
Hai ca poate baga asta la cadouri:
da, n-ar strica, sa desputim toate cadourile LR, ca la mine si gentile verzi au acelasi miros...chiar si o parka care n-a fost cadou; unde naiba le tin astia, in WC?
ella

Sunteti tari amandoua!!!!Mai, fetelor, ia spuneti voi, nu vreti sa facem o data intalnirea aia la cafea de care tot am vorbit?! Mie mi-ar facea placere sa va cunosc!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
addya spune:
felicia, ce masura poarta sotul tau? xl cumva?poate impartim un set ca al meu VREA numai rosu, galben etc shi setul e cu rosu si negru (polo)
paturica aia cu dungi e cumva plaid INDIA? ca ma rodea shi pe mine gandul...
mey eu sunt la incurcatura, in mai e ziua sotzului shi nush ce sa-i iau...asta vrea tricouri polo, e disperat dupa ele shi ori nu-s marimea lui ori sunt culori clasice ori sunt la peste 20 euroi bucata....
tricourile cu bufnite cam cat sunt de lungi? merg purtate cu alt tricou pe deasupra, asa cum e la moda aku?
nu mai stiu ce vroiam sa mai intreb...
apropo de jolidon, cu greu mi-am gasit shi eu un sutien, as fi vrut un 95C shi la marimile astea nu fac decat d'alea de mamaie...cu greu m-am indesat intr-un 90C din lipsa de altceva...

Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
claujro spune:
Pilota cu dungi nu stiu ce e, daca e plaid India, nu prea seamana, e made in China, are marginile rotunjite ca o floricica, adica forma patratoasa dar nu are colturi, marginile sunt valurite( cred ca explic eu cam prost). O fatza e alba si una colorata, pe punga scrie: plaid chocolat.
Tricourile cu bufnite sunt lungutze. Merg cu ceva pe deasupra, mai ales alea iuni (fara bufnitze pe piept). Verdele si bejul care le-am primit azi sunt tareeee pale, nu ma dau pe spate. Kaki-ul si albastrul (turcoaz) sunt ok. Astea insa...sterse rau!
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
felicia74 spune:
Addya nu, poarta L si e cam greu de gasit ce vrea el, ca majoritatea tricourilor negre, gri fara scris si desene
s-au epuizat. Poate mai aduc.
Tricourile cu dungi vin pe corp si sunt lungi, peste curea oricum. Eu sunt super-multumita de ele.
Nuhulica mersic, dar stai linistita, am glumit
Mai bine ii duc cadou o patura noua, nu?
ella_74 spune:
Clau,
si eu vreau sa ne vedem cu toatele, dar mai am 2 saptamani jumate pana nasc ; nu vreti sa mai amanam ceva vreme? poate la sfarsitul lui mai, cand sper sa ma dezmeticesc dupa venirea bebe.
ella
claujro spune:
quote:
Originally posted by ella_74
Clau,
si eu vreau sa ne vedem cu toatele, dar mai am 2 saptamani jumate pana nasc ; nu vreti sa mai amanam ceva vreme? poate la sfarsitul lui mai, cand sper sa ma dezmeticesc dupa venirea bebe.
ella
Si crezi ca atunci o sa mai poti? De fapt, da , la o terasa, in aer liber, bb doarme... cred ca da.
Mai, astia sunt tampiti???? Pe cand incercam eu coduri pe cosul meu cu tricouri...apare mesajul cosul dvs e gol...ma deloghez si la fel...CE se intampla???? Ca nu mai am puterea sa o iau de la capat????

Mi-au disparut produsele din cos doar pt ca am incercat niste coduri!!!!!!!!!