***LA REDOUTE(19)***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Claudia, asa am patit si eu aseara...am umplut cosul si azi a trebuit s-o iau de la capat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by cin

Claudia, asa am patit si eu aseara...am umplut cosul si azi a trebuit s-o iau de la capat

Deci e pe bune, nu-mi mai vor aparea produsele in cos??????? 33 de tricouri...unde le mai gasesc eu acum...Moooooor!!!!

Nu-i mai comand nimic lu barbata-miu, e un semn!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

felicia, care tricouri cu dungi?

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by claujro

quote:
Originally posted by cin

Deci e pe bune, nu-mi mai vor aparea produsele in cos??????? 33 de tricouri...unde le mai gasesc eu acum...Moooooor!!!!

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

poate e un semn ca ai exagerat cu 33 de tricouri!!!

pune si tu in cos maxim 10 bucati si o sa fie bine.Salveaza intr-un fisier Word link-urile cu toate produsele puse in cos si daca se mai intampla un accident si ramai iar cu cosul gol...ai link-urile la indemana.

Mergi la inceput

multumesc, cred ca as fac. acum ma duc la banca sa bag niste bani.

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

am patit si io, da acu am invatare de minte, salvez pagina si daca tre s-o iau de la capat localizez usor produsele.

quote:

quote:
Originally posted by cin

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

quote:

......marginile sunt valurite

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

, CLAUDIA, ai citit cumva subiectele lui Musiu Bufnila, de ti-a intrat cuvantul asta in cap? M-a distrat tare mult descrierea ta.

Cu disparitia produselor din cosh, si eu suflu in iaurt si salvez linkurile in Word.

LAVI la aceiasi concluzie am ajuns si eu: voi lua mai mult produse pt Stefan. Mai ales ca Mr. Husband (tot in categoria mofturosilor) mi-a interzis sa-i mai iau ceva de pe LR.

Jasmine abia astept sa-mi spui daca ii vin sotzului pantalonii maro.

Ella ai plecat sa nashti sau shoppingaresti?
Edit: acum am vazut ca nu.
Tania 14+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

tania,

as putea sa ma duc sa nasc oricand, tocmai mi-a venit acum si kitul pentru prelevare celule stem deci acuma chiar nu mai am nimic de pregatit, poate un pic la psihic ca sunt uda toata cand ma gandesc ca se apropie; macar io sunt doar uda, da sotu' are si ceva solid la pantaloni

asa ca fac ce faceti si voi, sap pe LR, poate mai cheltui ceva bani.

ella

Mergi la inceput

ella, cum nasti? Cezariana sau natural? La ce spital? Cu ce doctor? Il cunoastem? Cum o sa-l cheme pe baietel?

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Tania, ma faci sa rad, nu, nu m-am gandit la Ovidiu Bufnila...dar alt cuvant nu mi-a venit in minte si oricum ala era universul valurit (pt cine nu a citit aberatiile lui).

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput