***LA REDOUTE(19)***
Raspunsuri - Pagina 7
addya spune:
INTREBARE:
care din soti poarta XL shi care dintre fete vrea un set din astea:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4301609&SizeCode=00115&Quantity=1&PersText=&ItemId=3&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
pe culorile inchise: negru shi bleumarin.
am un cod de reducere, le scot in 9,5 eur setul pret final (cu transport shi 10%, asta daca iau 2)shi vreau rosu shi bleu...
de fapt codul este
64718 - 15 eur reducere la 30 eur cumparaturi pe catalog P/E, valabil si pe pret mini![]()
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
claujro spune:
quote:
Originally posted by addya
INTREBARE:
care din soti poarta XL shi care dintre fete vrea un set din astea:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4301609&SizeCode=00115&Quantity=1&PersText=&ItemId=3&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
pe culorile inchise: negru shi bleumarin.
am un cod de reducere, le scot in 9,5 eur setul pret final (cu transport shi 10%, asta daca iau 2)shi vreau rosu shi bleu...
de fapt codul este
38814 - 15 eur reducere la 30 eur cumparaturi pe catalog P/E, valabil si pe pret mini
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Io le vreau. Stau in Dr Taberei. Comanda-le si ne intalnim sa facem "tranzactia"
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
nushulica spune:
fetelor eu cred ca ma mai linistesc o perioada cu comenzile pe LR tocmai mi-a venit extrasul de la banca si am cheltuit foaaarte mult
mai mult decat credeam
...poate macar 1-2 saptamani stau si eu cuminte
dar mai fac o comanda mica cu ce mai vreau sa iau![]()
INGRID
claujro spune:
Da! Da! Asa am zis si noi! ![]()
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
ella_74 spune:
quote:
Originally posted by claujro
ella, cum nasti? Cezariana sau natural? La ce spital? Cu ce doctor? Il cunoastem? Cum o sa-l cheme pe baietel?
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
Nasc la Centrul Medical Unirea/Elias, cu dr. Radoi Cristian, cezariana (bebe sta intr-o pozitie in care nu poate iesi natural, desi e cu capul in jos); o sa-l cheme David Andrew, (ca nashul e englez ); programata pe 2/3 mai da uneori am senzatia ca vine mai repede, ca-si ia avant cu picioarele si-mi da niste capuri in col de mama, mama.
ella
cin spune:
Ella, cat de putin mai ai... 2 saptamani...![]()
edit: eu caut pensiuni la munte pt 1 mai...si vreau si liniste, si loc de joaca pt copii, si mancare asigurata, si aproape de casa ....si .. nu gasesc 
edit iar: si nu stiu ce face Sabine de nu-mi inregistreaza comanda 
ella_74 spune:
Nushulica,
ce revelatie! am avut-o si eu dupa prima luna de comenzi LR 

am redevenit lucida, comand mai rar si filtrez mai mult inainte sa validez...acuma de ex. nu am nici o comanda pe drum ca mi-e frica ca m-apuca nasterea si nu pot sa ma duc sa le ridic
; si nici sotul nu poate pentru mine, ca nici macar nu purtam acelasi nume![]()
ella
claujro spune:
cin, te roooooog, daca asa ceva exista sa imi spui si mie...nu pt 1 mai ci pt toata vara, pt wekenduri...
ella, iti tinem pumnii, o sa fie bine! Doctorul e unul bun, si prietena mea a nascut cu el, tot cezariana, la Municipal, si a fost super multumita!
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
addya spune:
ella, si eu am nascut cu cezariana, si a fost foarte bine !!
si daca ti-e pofta de o comanda, ca sa nu se agite mititelu, fa linistita si fa-o "cadou" sotului ![]()
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan