***LA REDOUTE(19)***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addya spune:

INTREBARE:
care din soti poarta XL shi care dintre fete vrea un set din astea:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4301609&SizeCode=00115&Quantity=1&PersText=&ItemId=3&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
pe culorile inchise: negru shi bleumarin.
am un cod de reducere, le scot in 9,5 eur setul pret final (cu transport shi 10%, asta daca iau 2)shi vreau rosu shi bleu...

de fapt codul este
64718 - 15 eur reducere la 30 eur cumparaturi pe catalog P/E, valabil si pe pret mini

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by addya

INTREBARE:
care din soti poarta XL shi care dintre fete vrea un set din astea:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4301609&SizeCode=00115&Quantity=1&PersText=&ItemId=3&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
pe culorile inchise: negru shi bleumarin.
am un cod de reducere, le scot in 9,5 eur setul pret final (cu transport shi 10%, asta daca iau 2)shi vreau rosu shi bleu...

de fapt codul este
38814 - 15 eur reducere la 30 eur cumparaturi pe catalog P/E, valabil si pe pret mini

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Io le vreau. Stau in Dr Taberei. Comanda-le si ne intalnim sa facem "tranzactia" . Dar sa-mi spui sigur ca azi comand si eu trcouri pt sotz si sa nu le mai pun in cos. Tot XL poarta si al meu.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor eu cred ca ma mai linistesc o perioada cu comenzile pe LR tocmai mi-a venit extrasul de la banca si am cheltuit foaaarte multmai mult decat credeam...poate macar 1-2 saptamani stau si eu cuminte

dar mai fac o comanda mica cu ce mai vreau sa iau

INGRID

Mergi la inceput

Da! Da! Asa am zis si noi!

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

quote:
Originally posted by claujro

ella, cum nasti? Cezariana sau natural? La ce spital? Cu ce doctor? Il cunoastem? Cum o sa-l cheme pe baietel?

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Nasc la Centrul Medical Unirea/Elias, cu dr. Radoi Cristian, cezariana (bebe sta intr-o pozitie in care nu poate iesi natural, desi e cu capul in jos); o sa-l cheme David Andrew, (ca nashul e englez ); programata pe 2/3 mai da uneori am senzatia ca vine mai repede, ca-si ia avant cu picioarele si-mi da niste capuri in col de mama, mama.

ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Ella, cat de putin mai ai... 2 saptamani...

edit: eu caut pensiuni la munte pt 1 mai...si vreau si liniste, si loc de joaca pt copii, si mancare asigurata, si aproape de casa ....si .. nu gasesc

edit iar: si nu stiu ce face Sabine de nu-mi inregistreaza comanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Nushulica,

ce revelatie! am avut-o si eu dupa prima luna de comenzi LR

am redevenit lucida, comand mai rar si filtrez mai mult inainte sa validez...acuma de ex. nu am nici o comanda pe drum ca mi-e frica ca m-apuca nasterea si nu pot sa ma duc sa le ridic; si nici sotul nu poate pentru mine, ca nici macar nu purtam acelasi nume

ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Ella, dar daca aveti aceeasi adresa nu cred sa fie probleme la posta

Mergi la inceput

cin, te roooooog, daca asa ceva exista sa imi spui si mie...nu pt 1 mai ci pt toata vara, pt wekenduri...

ella, iti tinem pumnii, o sa fie bine! Doctorul e unul bun, si prietena mea a nascut cu el, tot cezariana, la Municipal, si a fost super multumita!

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

ella, si eu am nascut cu cezariana, si a fost foarte bine !!
si daca ti-e pofta de o comanda, ca sa nu se agite mititelu, fa linistita si fa-o "cadou" sotului

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan

Mergi la inceput