***LA REDOUTE(19)***
Raspunsuri - Pagina 8
ella_74 spune:
cin,
nu-mi mai aduce aminte ca mai am asa putin, ca ma ia cu tremurici.
Ma uit la voi, toate sunteti cu bebe mari, si ma incearca un sentiment de ciuda ca io n-am fost in stare mai devreme sa fac treaba asta...unde mai pui, ca unele dintre voi au deja 2 bebei si asta tre sa fie foarte frumos.
Las' ca la anu' pe vremea asta o sa fiu si eu mai detashata...
ella
lavi02 spune:
cin m-a anuntat Sabine intr-un mail ca mi-a inregistrat comanda si mi-a aparut si la suivi.
tania alt avantaj la hainele de copii: si pretul e mai mic si deci si riscul.
nushulica spune:
ella
ma bucur ca nu-s singura care am revelatii
...dar sincer daca si eu mi-am dat seama ca am sarit calul...va dati seama...
cred ca de acum o sa fac si eu la fel comand mai rar si filtrez foarte bine tot ce imi aleg
ca de comandat deloc nici nu-mi trece prin cap
INGRID
carolinah spune:
quote:
Originally posted by cin
Ella, cat de putin mai ai... 2 saptamani...
edit: eu caut pensiuni la munte pt 1 mai...si vreau si liniste, si loc de joaca pt copii, si mancare asigurata, si aproape de casa ....si .. nu gasesc
edit iar: si nu stiu ce face Sabine de nu-mi inregistreaza comanda
Eu ti-as recomanda Casa Felix de la Sinaia. Cauta pe internet si gasesti. Nr mobil este 0722617798. Curat, frumos, ofera mic dejun si fac gratare seara, asa ca numai la pranz trebuie sa mergeti la vreun restautant/terasa ceva. Au si apartamente, ideal pt mers cu copii.
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
cin spune:
Lavi, eu am trimis comanda dimineata la 11 si inca n-am nici un raspuns...
Claudia, am gasit ceva pensiuni prin zona bran, in poze totul pare minunat...![]()
Carolina, mersi frumos, e bine de stiut, dar eu tocmai pt pranz imi fac probleme...
ella_74 spune:
quote:
Originally posted by cin
, dar daca aveti aceeasi adresa nu cred sa fie probleme la posta
nici macar aceeasi adresa, ca al meu nu s-a invrednicit sa-si faca mutatia in apartamentul conjugal, decat de facto.
si multumesc pentru incurajari fetelor, sper sa treaca cu bine toata odiseea asta a nasterii.
ella
carolinah spune:
[quotelina, mersi frumos, e bine de stiut, dar eu tocmai pt pranz imi fac probleme...
[/quote]
Mie la pranz mi se pare simplu ca mergi la orice terasa mai curatica, cumperi pt copii lucruri sigure gen gratar de pui si pilaf de orez etc si nu esti legat de un loc. Poti sa te plimbi linistit...
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by addya
felicia, care tricouri cu dungi?
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Tricouri cu bufnite

Claujro pai nu mi-ai zis tu sa dau restart? Asa am facut si am bagat coduri de reducere, ca altfel imi golea si mie cosul. Eu am patit-o si ieri si azi, credeam ca e ceva in neregula cu calculatorul meu.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
ella_74 spune:
fetelor,
a luat careva dintre voi pantofii astia casual pentru sot?
http://www.laredoute.fr/vente-les-joggers-edeis.aspx?productid=324102042&documentid=321407&categoryid=29798813&single=&hasnext=1&hasprev=1
ella
nushulica spune:
nicoleta stiu ca era reclama pe forum la un moment dat cu o pensiune in bucovina(care apropo este superba si merita vizitata)...nu mai stiu exact parca se chema casa geanina si proprietara pensiunii scrie pe forum(cred ca cici e nick-ul daca tin bine minte)...poti vorbi cu ea eventual
stiu sigur ca zicea ca este loc de joaca pentru copii in curte la ea si jucarii balansoar...nu mai stiu exact ca nu ma interesa subiectul doar am citit asa in mare
INGRID