***LA REDOUTE(19)***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addya spune:

ella, sotii nostrii or fi rude?
k el cu buletinu sta tot la mama soacra...
nu-i problem, k daca e sa-l dau afara nu trebuie sa ma mai agit sa-l scot si din spatiu :))

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor ce parere aveti de pantalonii astia??

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9964118&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=12&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

ca tot ii pun in cos , ma razgandesc, dau comanda pe urma iar ii pun...si tot asa

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Nushulica, dar pana in bucovina fac doua zile pe drum...probabil cand va mai creste vlad ne vom incumeta, sau intr-un concediu mai lung, dar pt 3 nopti e cam departe, desi imi doresc enorm sa ajung prin bucovina...candva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

quote:
Originally posted by addya

ella, sotii nostrii or fi rude?
k el cu buletinu sta tot la mama soacra...
nu-i problem, k daca e sa-l dau afara nu trebuie sa ma mai agit sa-l scot si din spatiu :))

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

da, la soacra-mea are mutatia desi convietuim de 7 ani .

ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

quote:
Originally posted by nushulica

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9964118&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=12&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

ca tot ii pun in cos , ma razgandesc, dau comanda pe urma iar ii pun...si tot asa

INGRID

par sa fie cu talie joasa si sunt ok aici, da' slitu ala de jos mie nu-mi place...mai asteapta si tu reducerile alea mari macar, ca oricum pana le vine vremea de purtat mai e...

oricum, din cate vad, esti incurabila

ella

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ella_74

quote:
Originally posted by nushulica

INGRID

par sa fie cu talie joasa si sunt ok aici, da' slitu ala de jos mie nu-mi place...mai asteapta si tu reducerile alea mari macar, ca oricum pana le vine vremea de purtat mai e...

oricum, din cate vad, esti incurabila

ella

si pe mine tot slitul ala ma enerveaza dar ma gandeam ca pot sa-l inchid cumva

stiu ca sunt incurabila acum ma gandeam asa ca la o ultima comanda pe luna astasi am zis sa bag tot ce doreste sufletelul meu

INGRID

Mergi la inceput

NU stiu ce sa fac cu mailul catre Sabine. sa-l mai trimit o data? nu l-o fi primit? prea au trecut 5 ore si n-a zis nimica...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cin

Nushulica, dar pana in bucovina fac doua zile pe drum...probabil cand va mai creste vlad ne vom incumeta, sau intr-un concediu mai lung, dar pt 3 nopti e cam departe, desi imi doresc enorm sa ajung prin bucovina...candva

cum sa faci 2 zile??...daca stai in bucuresti cred ca in 4-5 ore ajungi...mai exact iti zice claudia ca tocmai s-a intors de acolo

dar bb cat de mic e??

INGRID

Mergi la inceput

exageram cu 2 zile, evident...bebe are 1 an si aproape 9 luni, dar tot mi se pare departe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

mey fetelor, voua v-a mers vreodata sa folositi acelasi cod de reducere / cadou de mai multe ori pe un cont????

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan

Mergi la inceput