***LA REDOUTE(19)***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

la jolidon port 75B, de la LR am luat 90B si vine perfect.

quote:
Originally posted by nushulica

fetelor imi ziceti si mie care ati comandat lenjerie cum e cu marimile la sutiene??ca parca zicea cineva ca nu coincid cu ale noastre...eu la jolidon am 80b

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Carolina eu m-am luat dupa tabelul lor de masuri si s-a potrivit pana acum.
In schimb Ilincai ii sunt mari pantalonii, desi la bluze i s-a nimerit masura 86.

Azi ii comand si sotului tricouri, speram sa i se potriveasca si lui masurile.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am primit dimineata un telefon de la tanti de la posta ca mi-a sosit coletul din 3.04. Am fost sa-l iau (fara aviz ) si ce NOROC PE CAPUL MEU!!!!!! s-au terminat seturile plasticoase si mi-au trimis pilota aia cu dungi. Nu intelegeam de ce mi-a venit o cutie maaaare cand eu comandasem camasa verde de 3.25 euro, 2 tricouri cu bufnitze si geanta roz (care e f mare si nu e super...e un roz cam turbat nu stiu la ce o s-o port). Astea ar fi incaput si intr-o "scrisoare" dar cand am desfacut coletul si am descoperit ditamai pilota am inteles.

Azi am sa dau comanda pt sot, am pus in cos geaca de vant si 33 de tricouri. Sa caut coduri acum, sa sparg comanda in mai multe si sa vad, sper sa le scot pe la 180 de euro pe toate. Desi cred ca o sa mai renunt ca sunt cam multe tricouri. La altceva nu ma bag ca e tare dificil.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by Viairo

la jolidon port 75B, de la LR am luat 90B si vine perfect.

quote:
Originally posted by nushulica

fetelor imi ziceti si mie care ati comandat lenjerie cum e cu marimile la sutiene??ca parca zicea cineva ca nu coincid cu ale noastre...eu la jolidon am 80b

INGRID

multumesc frumos ma orientez si eu acum

claudia 33 de tricouri pentru sot????mamaaaaaaa dar cand le poarta pe toate??si de ce iei asa de multe odata

zi-mi si mie ce cod ai aplicat pentru pilota cu dungi si cat e de mare pls

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Lavi, Aissa...am si eu o intrebare: i-am trimis sabinei noua comanda si cand/cum stiu ca a inregistrat-o? primesc ceva mail de confirmare? sau doar in "suivi de commande" apare?
Claudia...33? sigur n-ai probleme cu tasta 3?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

clau,

arata-ne si noua pilota cu dungi, ca aia orange nu m-a dat pe spate, chiar si dupa ce am spalat-o cu ariel si balsam la masina tot pute; in plus s-a si scamoshat.

ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

nushulica m-am uitat la o eticheta de la jolidon, scrie si marimea din FR.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am aplicat codul de nuiseta plasaticoasa si si-au cerut scuze ca nu o mai au (ce noroc pe capul meu ca deja aveam 2 ) si mi-au trimis o pilota mare, nu f groasa dar nici subtire, cu dungi tocmai buna de pus intr-un cearceaf si de invelit copiii cu ea. Sunt multumita.

Iar cu tricourile, am pus in cos tot ce stiu ca ii place sotului, i-am cerut si lui parerea despre unele culori/modele si au iesit 33 (si de-alea la set de 3, 2)- le-am adunat pe toate.

Ok! Fac poza dar nu cred ca va ajuta...ca nu stiu codul pt ea, doar au inlocuit cadoul. Asa ca daca vreti eu zic ca merita sa va scada aiai 5-6 euro si sa va trimita pilota asta. Numai sa nu se termine si asta si sa va treziti cu altceva. Vad ca la LR totul e loterie: marimile, cadourile, calitatea produselor chiar si produsul in sine.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by Viairo

nushulica m-am uitat la o eticheta de la jolidon, scrie si marimea din FR.

saru'mana uite mie nu mi-a trecut prin cap sa ma uit

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

eLLE si eu am luat pilota orange miercuri si nu mai pute. Cand va zic eu ca citesc astia forumul

Claujro subscriu: 33?

Azi m-am conversat cu husbandul tot ptr tricouri si deja ma doare capul, e atat de pretentios - sa nu aiba desene, scris, sa nu fie in culori vesele - nu rosu, roz, galben... verde, hm, mai merge, dar de preferat negru si gri Era sa-i zic sa-si faca cont si sa caute singur ce-o vrea!

Mama, s-au terminat seturile plasticoase? Si eu ce iau ptr ziua lui mamaie?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput