***LA REDOUTE(19)***
Raspunsuri - Pagina 3
felicia74 spune:
soanso eu am inteles ca setul lila e de plastic, nu?
Gata, am alimentat cardul cu peste 50 euro, sa scotocim!
Nushulica superba bluza bej!
Lavi eu am si produse din Maroc, iar hanoracul AWS e facut in Turcia
Dar important e sa fie facut ca lumea, nu? Ca doar sunt chinezisme urate (cum gasim la noi, in majoritate) si chinezisme din acelea de erau pe vremea lui Ceasca, mama, ce tricouri, ce maieuri!
Lorenza spune:
Mai,eu am 1,72 si 56 kg. si pantalonii pe care i-am luat eu au fost marimea 40 si au fost super ca marime,ce sa cred?
EDIT:si fuste numai 38 imi vin bine,40 sunt mari!Deci,
?
aissa spune:
Ce faceati voi cand alegeati un produs cu reducere si vi-l punea in cos cu pretul intreg? Ma tot chinui sa pun ceva in cos, e 50 euro intreg si 37,5 redus si mi-i pune in cos cu 50. M-am delogat, am incercat alte produse si merg, numai ce vroiam eu nu intra cu reducerea.
Poze
nushulica spune:
quote:
Originally posted by aissa
Ce faceati voi cand alegeati un produs cu reducere si vi-l punea in cos cu pretul intreg? Ma tot chinui sa pun ceva in cos, e 50 euro intreg si 37,5 redus si mi-i pune in cos cu 50. M-am delogat, am incercat alte produse si merg, numai ce vroiam eu nu intra cu reducerea.
Poze
la mine s-a intamplat asa azi cand am vrut sa fac comanda si l-am sters din cos l-am bagat iar si a mers
INGRID
carolinah spune:
Adica sa inteleg ca marimile sunt la nimereala? De fapt cam asa am planificat si eu cand mi-am luat o pereche de pantaloni 38 si una 40. Sa vad care mi-e bun!
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by carolinah
Adica sa inteleg ca marimile sunt la nimereala? De fapt cam asa am planificat si eu cand mi-am luat o pereche de pantaloni 38 si una 40. Sa vad care mi-e bun!
Carolina, cu Alina si Ana... si tati, evident
Cam asa,la noroc,unele au mai mult,unele mai putin!E un joc!Cine nu risca,nu castiga,s-ar potrivi!
aissa spune:
Am ales altii si i-am comandat pe aia. Daca tot nu mai erau adidasii pe care ii vroiam, si cum nu imi mai fac sperante sa vina coletul din 21 am comandat altii: http://www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=324116311&DocumentID=446907&IntRef=0001&SecIntRef=00010
Poze
nushulica spune:
quote:
Originally posted by carolinah
Carolina, cu Alina si Ana... si tati, evident
carolina da, e cam la ghici cu marimile dar eu nu m-am prea fript pana acum

deci eu am 1.68 si 56kg aici imi iau pantaloni 40 sau chiar 42 la blugi 29 si de la ei am luat pantaloni 38 toti si mi-e buni ce am luat 40 mi-s un pic mari
aissa sunt super faini adidasii de la nike
eu zic ca merita banutziiINGRID
nushulica spune:
fetelor imi ziceti si mie care ati comandat lenjerie cum e cu marimile la sutiene??ca parca zicea cineva ca nu coincid cu ale noastre...eu la jolidon am 80b![]()
INGRID