***LA REDOUTE(19)***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Si eu am incercat aseara si azi dimineata (de vreo 6 ori in total) sa imi inchei o comanda, dar imi spune mereu: Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse

Oare isi mai revine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by rall

Si eu am incercat aseara si azi dimineata (de vreo 6 ori in total) sa imi inchei o comanda, dar imi spune mereu: Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse

Oare isi mai revine?

Si eu am patit-o. Delogheaza-te, logheaza-te din nou, inchide pagina si chiar reseteaza calculatorul si vei vedea ca va merge. SAu nu ai suficienti bani si asta poate fi o explicatie.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Sa-mi spuneti si mie va rog daca reusiti sa validati vreo comanda...la mine merge numai pana la primul pas, apoi cand vreau sa continui ptr a ajunge la partea cu plata imi apare fereastra aia cu "desole...."

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Eu tocmai am trimis o comanda micuta, a fost validata, am primit si confirmare pe mail. Nu am intampinat nici un fel de dificultate.
Pupici!

Cami de www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Luca-Ionut (25.09.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc...

Mergi la inceput

Am reusit si eu...Doamne ajuta!

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

SI EU MA CHINUI SA DAU O COMANDA...vad ca a devenit istovitor sa dam comenzi pe LR; sa se fi suparat astia pe Romanica?

ella

Mergi la inceput

Cod super, oferta reducere 20% la PE 2007 + FDP gratis...merge si pe prix vert: reduc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Madu

quote:
Cod super, oferta reducere 20% la PE 2007 + FDP gratis...merge si pe prix vert: reduc

povestea nasterii Mirunei
filmulet aniversar
filmuletze poznase 1 si 2

care e codul asta super?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

L-am scris...reduc. Se scrie asa cum vedeti aici..cu litere mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

eu in continuare nu pot nici macar sa ma loghez.Au disparut de tot ferestrele alea mici in care ar trebui sa scriu "identifiant" si "mot de passe".Am incercat de 100 ori,am inchis site-ul,am inchis calculatorul,am incercat iar peste cateva ore...nimic.Daca lucrurile raman asa,LA REVEDERE comenzi pe LR.Nu am o alta adresa pe care sa fac un cont nou.Le-am scris un mesaj pe site si astept sa vad daca imi raspund ceva concret.

Mergi la inceput