***LA REDOUTE(19)***
Raspunsuri - Pagina 12
madau spune:
Apropo ati vazut ca au schimbat pozele la produse? Si ca au mai scos din cele de la "noutati"?![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Bratu Monica spune:
Buna seara ,fetelor!
Azi am prmit catalogul OTTO cel nou,pentru anul asta si SURPRIZA!!!!!!!!!!!
Am gasit in el o multime de produse de pe site-ul nostru preferat LR.
Unde e supriza ? PRETURILE IN REVISTA SUNT DUBLE!!!!!!!!
Ce parere aveti?Noroc de noi ca stim de unde sa le luam.Eu le-as scrie un email la OTTO sa le spun ca dubleaza preturile pentru o tara ca Romania cu salariile care sunt aici?Oare cine cumpara?Nu exista in revista sutien sa nu fie 1 milion si sa mor daca merita.In schimb rochiile de seara de 10 milioane sunt super.!!!!!!!!!
Faceti si voi comanda de catalog sa va clatiti retina dar sa vedeti si produsele noastre LR ce preturi au acolo!
Va pup
Monikka
Bratu Monica spune:
Astia care sunt 40 EURO in OTTO sunt 173 ronhttp://www.laredoute.fr/vente-ballerines-enfant-adidas.aspx?categoryid=22911914&productid=324118435&documentid=414707
mai este un maieu ADIDAS si pantalon ADIDAS pentru fetite pantalonoo 136 ron si vesta 159 ronhttp://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-enfant-my-scene-adidas.aspx?productid=324118418&documentid=414707&categoryid=22919857&single=&hasnext=1&hasprev=1http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-enfant-my-scene-adidas.aspx?productid=324118524&documentid=414707&categoryid=22919857&single=&hasnext=1&hasprev=1astea m-au interesat pentru fata.
Dar mai sunt si altele
Monikka
madau spune:
Eu m-am lecuit cu aia de la OTTO...imi pare bine ca n-au mai venit decat cu un articol din toata comanda...

Madau si
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Bratu Monica spune:
Mie mi-au livrat comanda dupa 3 luni si n-am acceptat-o.
L-am spus ca acum trei luni aveam bani acum am falimentat:)
Monikka
Jasmine spune:
Mie aia de la Otto nu mi-au livrat nimic.Trecusera cam 4 luni de cand facusem comanda,am sunat (sa ma aflu in treaba) si am intrebat ce s-a intamplat de nu mi-a ajuns nici macar un produs din cele 7 pe care le comandasem si stiti ce raspuns am primit?
"pai daca ati comandat numai produse care nu erau pe stoc!"
Asta pe un ton de repros,eu eram de vina ca am comandat aiurea din catalogul lor minunat,in conditiile in care n-am auzit de prea multa lume care sa comande en-gros de la ei si sa si primeasca produsele.
Se intampla ceva dubios cu site-ul LR.Azi mi-a facut si mie de 3 ori la rand figura aia cu golirea brusca a cosului cand am incercat sa bag un cod de reducere.Ce sa inteleg,ca nu ne mai acorda dreptul sa folosim coduri?
Acum pe seara nu ma mai lasa nici macar sa ma loghez.Pur si simplu nu-mi mai apar ferestrele alea mici unde scriam "identifiant" si parola.La voi e OK?
madau spune:
La mine nu mai merge LR...nu pot sa validez comanda, cred ca iar umbla la el
Madau si
catutza spune:
Jasmine , la mine e ok, merge sa ma loghez si am si produsele in cos, doar sa dau comanda mai trebuie....
Revin si eu cu o intrebare despre costume de baie, ce nr sa comand, ca la haine? Sau un nr mai mare?
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
claujro spune:
Seara buna! Am intrat si eu un pic sa vad schimbarile de care vb dar nu am remarcat decat poza cu papuceii crosetati ai lui mada, au schimbat-o
.
Am fost asta seara la Plazza sa vedem un film. Am vazut Lunetistul a fost super!
Si am intrat si la Timberland. 6 milioane si ceva o pereche de pantofi sport!!! Sotul meu a zis ca sunt nebuni! Incredibil ce preturi au! 1 milion 5 sute un tricou, m-am uitat de curiozitate pt ca i-am luat unul de pe site cu 10 euro parca...
Am intrat si la Yves Rocher. Demachiantul care mi l-am comandat pe site cu 2.90 euro e la Plazza 229 de mii, gelul de dus 99 de mii si pe site e 1.30 euro. Incredibil!!!! Am mai facut o comanda pe site cu livrare in Germania si nu-mi pare rau! Si cand te gandesti ca un neamt castiga 2000 de euro/luna si eu ca invatatoare am 200 de euro. Si tot la noi sunt preturile duble!!!!!![]()
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
madau spune:
Claudia sunt mai multe schimbari pe site, au mai aparut chestii noi, au mai scos din produsele de la "nouveau" si le-au bagat pe colectie normala...acum merg codurile noastre
.
La mine tot nu merge sa validez comanda, si tare as fi vrut sa o dau acum...azi, pe 15 aprilie se implinesc 2 ani de cand am aflat ca vine maimutzica Miruna in viata noastra![]()
...asa ca se impunea o comanda/cadou
Madau si