***LA REDOUTE(19)***
Raspunsuri - Pagina 11
nushulica spune:
quote:
Originally posted by felicia74
neata!
Fetelor, mi-a pus husbandul interdictie la LR, a zis ca gata, luna asta nu mai dau nicio comanda. Si nu suntem decat abia in 14
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
parca trebuie sa stie el ce comenzi mai dai tuneata!!!
am descoperit si eu hainele de bb pana acum nu m-am uitat ca nu ma interesa dar m-am gandit ca vine acush 1iunie si sa vad ce iau la nepotele
weekend placut!
INGRID
claujro spune:
Vaaaaai, nushulica, acu 2 pagini ai zis ca te opresti, ca pana la reducerile din vara nu mai comanzi nimic. Esti de nesalvat! 
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
CamiSol spune:
Sunteti niste scumpe fetelor. Multumesc pentru sfaturile din capitolul trecut. Pana la urma am facut o comanda destul de maricica, in jur de vreo 150 de e , ca a vrut fratemiu neaparat o pereche de adidasi puma. Acu' sa vedem ce o mai fi...comanda am facut-o pe 12 aprilie si inca este "EN COURS DE PREPARATION " . In cat timp ar trebui sa ajunga in mod normal?
fetele ShopO'Holice ca mine
!
Cami
de www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Luca-Ionut
(25.09.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc... 
nushulica spune:
quote:
Originally posted by claujro
Vaaaaai, nushulica, acu 2 pagini ai zis ca te opresti, ca pana la reducerile din vara nu mai comanzi nimic. Esti de nesalvat!
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
m-am razgandit

ce sa fac?!!! mi-am adus aminte ca vin zile importante si am de facut cadouri ...si mai pun si pentru mine cate ceva
INGRID
madau spune:
Hello
Rapid ca-s la birou la sot si am pus mana pe laptop...nu am fost ieri la fabrica de pantofi ptr ca ne-am intors tarziu si Miruna a facut crize de nervi in masina

Revin pe seara ca acum fugim la gratar cu niste amici
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
claujro spune:
Ce liniste e!!! 
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
Jasmine spune:
Cami,in general comenzile vin cam in 10-12 zile.Bafta!
Tania,intr-adevar pantalonii sunt croiti prea larg la solduri,parca ar fi de dama.Dar se poate rezolva problema,eu o sa-i duc la croitorie sa-i stramteze un pic.In rest sunt foarte misto,imi place mult materialul.
Eu n-am mai comandat nimic de mai bine de o saptamana.Dar asta pt ca pur si simplu nu mai am ce sa comand.
Am mai primit inca 2 colete mici,sunt foarte multumita de produse.
Comenzile primite azi erau date pe 04.04 si comanda mea din 25 martie n-a aparut nici pana acum.
addya spune:
ce liniste la galerie![]()
se vede ca e we, sotzii sunt acasa shi tremura cu okiu la computer shi cu manutzele strans inclestate pe cardurile familiei, noi am cam luat ce era interesant pe sit....
las' k vine ea ziua de luni...
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
addya spune:
vine ziua husbandului shi vreau sa-i iau niste tricouri. a luat cineva astea:
www.laredoute.fr/vente-le-polo-effet-2-en-1-active-wear.aspx?productid=324114572&documentid=207607&categoryid=28735952&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank">Le polo effet 2 en 1 ACTIVE WEAR
www.laredoute.fr/vente-le-t-shirt-polo-manches-courtes-la-redoute-creation.aspx?productid=324114984&documentid=207607&categoryid=28735952&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank">Le T-shirt polo manches courtes LA REDOUTE CREATION
www.laredoute.fr/vente-le-t-shirt-ras-de-cou-manches-courtes-la-redoute-creation.aspx?categoryid=22905196&productid=324114981&documentid=207607" target="_blank">Le T-shirt ras de cou manches courtes LA REDOUTE CREATION
pls heeeelp!
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
madau spune:
Iote cine te ajuta...io
. L-am luat pe primul, ala de la Active Wear..e super, materialul e din ala ripsat, grosut, merita, am luat pe kaki.
Tot ptr ziua sotului ma pregatesc si eu
sa vad ce okesc...si ptr nasterea verisoarei mele
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2