***LA REDOUTE(19)***
Raspunsuri - Pagina 14
madau spune:
Jasmine sa nu fie vreo problema de la tine..ai incercat sa stergi cookies, ceva?. La mine vad ca merge acum, mai sunt si intreruperi dar e ok
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
ella_74 spune:
am reusit si eu sa dau comanda si am folosit acelasi cod "reduc" ; l-am gasit pe mareduc si tocmai ma pregateam sa vi-l scriu dar madau a fost mai iute de picior![]()
ella
madau spune:
quote:
Originally posted by ella_74
am reusit si eu sa dau comanda si am folosit acelasi cod "reduc" ; l-am gasit pe mareduc si tocmai ma pregateam sa vi-l scriu dar madau a fost mai iute de picior
ella
..de mana..."mai iute de mana"...sau mai bine zis "pe redute"
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
dordia2000 spune:
Buna seara fetelor!!!
Mi-a venit si mie sambata pe la pranz codul pin asa ca maine ma duc sa imi ridic cardul...si in seara asta....umplu cosul . Codul "reduc" merge pt orice suma? Sau e vreo limita?
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by madau
Jasmine sa nu fie vreo problema de la tine..ai incercat sa stergi cookies, ceva?. La mine vad ca merge acum, mai sunt si intreruperi dar e okMadau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
Nu stiu care e treaba cu cookies.Spune-mi si mie cum sa le sterg,please.
Eu nu pricep ce s-a intamplat pt ca la mine n-a intervenit nimic,am dat pana acum nenumarate comenzi pe LR,n-am avut nici o problema si de ieri incoace...gata,nu mai am acces pe site.
Madau,nu ma lasa cu cookies alea.
addya spune:
dordia, codul merge pe orice suma dar sa nu fie produse deja reduse si sa fie din colectia P/E.
atentie sa nu dai comanda mai mica de 10 euroi k nu poti face plata de pe card.
jasmine, ce browser folosesti?
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
addya spune:
madau, am uitat sa intreb, cadoul aniversar e compus din ceva pentru Miru sau e pt voi?
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii
Addya, Niko, Cristina si Adablackcat
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by addya
jasmine, ce browser folosesti?
mozilla,pe asta l-am folosit tot timpul,n-am schimbat nimic.
Delia spune:
Fetelor va rog mult pentru ca nu am timp sa citesc si ati scis muuult la acest subiect se poate sa-mi dati si mie un PM despre cum comand, cum platesc si cam in cat timp vine coletul?
Saru-mana muuult!
ella_74 spune:
quote:
Originally posted by Delia
Fetelor va rog mult pentru ca nu am timp sa citesc si ati scis muuult la acest subiect se poate sa-mi dati si mie un PM despre cum comand, cum platesc si cam in cat timp vine coletul?
Saru-mana muuult!
Delia,Codrin si
Iris
ti-am trimis PM; spune-mi daca ai primit
ella

Iris