***LA REDOUTE(19)***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Jasmine, pt cookies, te duci in control panel, internet options si apesi acolo butonul de delete cookies, poti sa apesi si delete files

Croco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Jasmine,daca ai Mozilla,te duci stanga,sus,la tools,dai click pe options,apoi pe privacy,apoi pe view cookies,si de aici te descurci tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

neata fetelor...
evident ca mereu se gaseste ce sa mai comand, dar nu mereu se intampla sa si dispun de bani, asa ca momentan ma uit sa vad ce mai comandati voi, poate ma inspir si fac cosu' mare pana oi avea bani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Neata!
De ieri ma invelesc cu pilota orange-roz si sunt tare multumita, nu credea, ca e asa calduroasa. Nu pot sa spun ca e finisata prea bine, dar daca o imbrac intr-un cearceaf-plic e ok.

Acum sotul meu se uita la adidasi si stramba din nas, cica sunt scumpi toti, el isi ia tot Killtech Acum sper sa mai bage ceva la aubaines, poate apare ceva frumos si pentru el.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

neata fetele!

si eu am cosul plin...dar plin la maxim adik 25 produse dar nu dau inca comanda pentru ca mai astept inca o comanda din 1.04 si celelate bineinteles!!!

mai asteapta cineva comenzi din 1.04?

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu am ajuns sa ma imbrac in proportie de 90% cu haine LR. Aseara am fost la film (apropo sa nu va duceti la Agentia secreta- e un exemplu de rabdare filmul ala, a durat aproape 3 ore, e misto finalul..dar pana acolo am facut o sauna la Plazza ...) si am avut fusta bula LR, bluza cu bufnite, geaca de blugi si geanta LR...numai cizmele erau made in Medias...

Edit: si de regula, port mai mult tocmai hainele care la prima vedere nu m-au incantat...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bmona spune:

Buna ziua! Sunt forumista covinsa. Pina acum, am fost doar o vizitatoare. M-am decis sa va fiu si mai aproape, si mi-am creat un cont.
Sunt o redutista incepatoare. Pina acum am primit un singur colet. Mai am vreo 3 pe drum. Nu va pot da informatii despre cele doua produse din primul colet - "scrisoare" pentru ca nu mai exista pe site. O sa va scriu despre produsele care urmeaza sa vina. Am o intrebare pentru Giliola
pentru balerinii astia
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324118662&documentid=207607&categoryid=22907225&single=&hasNext=1&hasPrev=1
ai comandat numarul pe care il porti si aici, sau au marimile diferite?
Multumesc.
Toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Intrebare ptr Madau+Gabitaco: daca www.laredoute.fr/vente-vetement-de-pluie-a-capuche-enfant-en-toile-deperlante-zippee.aspx?productid=324117145&documentid=446907&categoryid=22916924&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank">geaca aceasta e indoita la maneci, merge si acum? Ca sa stiu daca o astept sau ii iau alta Ilincai ptr primavara asta.

Bmona welcome! La cat mai multe comenzi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by felicia74

Intrebare ptr Madau+Gabitaco: daca www.laredoute.fr/vente-vetement-de-pluie-a-capuche-enfant-en-toile-deperlante-zippee.aspx?productid=324117145&documentid=446907&categoryid=22916924&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank">geaca aceasta e indoita la maneci, merge si acum? Ca sa stiu daca o astept sau ii iau alta Ilincai ptr primavara asta.

[/url] welcome! La cat mai multe comenzi!

geaca asta indoita la maneci a fost foarte buna ieri in parc.E subtire,merge pt vremea asta si chiar e impermeabila (pe noi ne-a prins ploaia ieri).

Fetele,mersi pt indicatiile cu cookies,o sa vad diseara cand ajung acasa ce pot sa rezolv.E clar ca e ceva la calculatorul meu de acasa.Acum sunt la birou,am intrat pe LR si apare totul OK.

In alta ordine de idei,cred ca pot sa declar si eu o comanda pierduta : cea din 25 martie,in valoare de 52 euro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Jasmine, imi pare rau!!!! MI-as dori sa nu mai existe "disparitii" de colete...Offff! Cum naiba rezolvam chestia asta?

Eu am pe drum un colet pentru mine. Si 5 colete cu 20 de tricouri si geaca rosie de vant pt sotul meu, am impartit comnada in 5 pt coduri de reducere si cadouri si toate insumeaza 180 de euro. Doamne ajuta sa nu am probleme. Ultimele 5 le-am dat de pe un cont nou pe numele tatalui meu si adresa lui.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput