***LA REDOUTE(19)***
Raspunsuri - Pagina 10
claujro spune:
quote:
Originally posted by cin
exageram cu 2 zile, evident...bebe are 1 an si aproape 9 luni, dar tot mi se pare departe
Eu am fost la Gura Humorului prima data cu Matei cand avea 6-7 luni, norocul meu ca a dormit aproape tot drumul
. Categoric drumul e lung! In schimb la intaorcere au dormit de la Gura Humorului si pana la Ramnicu Sarat si s-au trezit la un nenorocit de semafor din oras. Atata vreme cat masina e in miscare e ok dar cand simt ca s-a oprit se trezesc...Eu zic sa mergeti acolo, merita! Si trecand peste oboselile drumului, cand ajungeti o sa vedeti ca e superb! Dar sa stati macar 1 saptamana, nu merita doar un wekend. Nici eu nu m-as incumeta la asa corvoada.
addya, nu. Dar iti poti face 2 conturi folosind adese de mail diferite si atunci cred ca poti folosi acelasi cod.
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
Jasmine spune:
Tania,sotul meu are program de dentist acum,sper sa probeze pantalonii in seara asta si iti spun pe urma ce si cum.Aseara cand m-am uitat la ei nu mi s-au parut bufanti.
Cin,si pe mine ma intereseaza o pensiune cum cauti tu.Daca gasesti ceva ca lumea,da-ne si noua mura in gura,please.Pranzul si cina ma intereseaza si pe mine,ca e vorba sa mergem cu piticu’.Mai departe de Bran-Moeciu nu m-as duce pt 2-3 zile.
Addya,din pacate fiecare cod poate fi folosit o singura data de pe un cont.Asta a fost motivul pt care unele dintre noi ne-am facut cate 2 conturi.
aissa spune:
Cin eu nu am dat comanda Sabinei pe mail ci pe fax. La una din ele am primit un mail de confirmare, la cealalta nu, dar ambele au aparut in suivi. Destul de rapid. Dar fiind vineri poate a plecat deja si va face inregistrarea luni.
Poze
claujro spune:
Mai, dar ce se intampla, cum bag un cod de reducere cum imi goleste cosul. E tare aiurea! Nu o sa stau asa toata ziua...Cum ati rezolvat voi treaba asta? 
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
aissa spune:
Eu asa am patit dimineata. Pusesem in cos adidasii ca ai fie-mii dar masura mea, erau redusi la 37,5 parca. Cand am pus un cod mi-a marit pretul la 50 si nu am reusit deloc sa ii mai bag redusi in cos. Am renuntat la ei si am pus cod din ala de scoate taxele, fara cadou si a mers. Cred ca au lucrat azi in site, imi apareau niste dreptunghiuri semitransparente sub care se vedea ceva cu derniere jours, reduction 75%... Nu stiu ce se intampla.
Poze
claujro spune:
Care este codul acela minune care reduce 15 euro si taxele de transport? Va rog! Multumesc!
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
tania-z spune:
CLAUDIA, incearca cu 31119. FRP e sigur 0, dar mie mi-a redus cu mai putin valoarea cosului, desi reducerea maxima pe care o acorda codul e 15 euro. 
Tania
14+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
claujro spune:
tania, multumesc mult!

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
claujro spune:
Nu a mai scris nimeni...wow...![]()
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
felicia74 spune:
neata!
Fetelor, mi-a pus husbandul interdictie la LR, a zis ca gata, luna asta nu mai dau nicio comanda. Si nu suntem decat abia in 14
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)