LMA*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (33)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

fetele, era sa ne vedeti la stirile de la ora 5, si pe mine si pe Biainca nu ma pot opri din plans si zau ca nu's o fire asa de emotiva...
doamne, nici nu stiu daca sa nu cumva ar trebui sa ma duc sa ii multumesc aluia de la eliberari permise ca ne-a tinut acolo mai mult, cu chef de glume, cand eu abia asteptam sa iesim o data...
venea,m cu Bia cu caruciorul dinspre Udristei spre Camera de Comert si chiar acolo, la iesire din pasajul ala spre Camera, unde s-a reluat partial traficul, am trecut strada, pe la pietoni, normal..
cand am ajuns pe partea cealalta, a inceput Bia sa planga si nu stiam de ce; m-am oprit si i=am dat suza...
ei, in momentul ala a venit unul cu viteza dinspre Camera de comert si s-a ciocnit cu unul care venea din lateral, tot cu viteza...fix pe trecerea de pietoni...m-am intors si atat am putut sa vad: una din masini care fusese proiectata spre noi si tot venea spre noi, pe trotuar!!!. eu una m-am blocat, Bia era cu spatele, oricum nu stia ea ce se intampla....s-a oprit masina aia la 1 m de noi...nu stiu cum
nu va spun in ce hal erau oamenii din masini, si nu pot sa nu ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca.......
nici nu stiu cum am fugit de acolo si am ajuns acasa....
ma duc sa imi fac o cafea ca nu mai pot...

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Fetelor, voi stiti cumva ca nu ar fi voie ardei copt??

MP, io chiar nu m-am gandit la raceala!!! Nu stiu unde-mi era instinctul, uffff.
Uaaai, era sus de tot Matei?? aveam si io o scara prin zona, Oana tot tragea de ea si se catzara, am ascuns-o acuma. Da ne trebe prin casa pe moment… abia astept sa scap de maruntzisurile care mai sunt de facut!!

SERJ, am vazut pozicile, Ambra e o frumoasa! Si Sergio e cool de tot pe Kawasaki ala, un jmeker!!!

ALINAALEX, ce bine ca te simti mai Ok si mai ales ca Marc a nanit sanatos… sunt curioasa daca eu iau de la Oana. A adormit si ea dupa suspine ca nu poa sa respire…

KIM, mai am ceva poze si un filmuletz (ala in care impinge cutia, cu care am amenintat-o pe AIDA) sper s-ajung sa le pun! Febra ai? Alicia e OK?

STEFANNA, ce mai face vara ta? Hai mai, ce naiba… pune pozele cu ciopartzila, ca am pus si io atunci!!

IRINA, sper totusi sa ajungi sa scrii, macar din cand in cand! Pliiz

Lux, MIHASER!!! Et 1! Bioerie!!! Ai poze cu tunsulica? Ah, stai ca le-am gasit. haaaa, super arata!! dulce foc si cu si fara plete!!

SIMONA TOMA, asa m-am gandit si eu… sper sa fie asa…
Mai, Iedutzu intra intr-o noua faza. Cred ca finca a scapat de maselutze!!!!!!! Poate va dormi si noaptea mai bine…

AILEANA, mersi de tip, am sa ma uit pe site!! Stii de unde pot downloadui filmul “veronica”??? asa l-as vrea…

Doamne, NOE, mi.e rau!!!!!!!! Bai, ce faza, nu pot sa cred!! Bafta cu carul ati avut, nici nu vreau sa ma gandesc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Of mai Noe.....doamne multam ca sunteti bine!!!Oricum de acu fi cu ochii in 14 cand traversezi!!!La tati i-ai spus?Asta da soc....

Kim,care vreme buna?Suntem noi in sud....dar de duminica avem o vreme pe aci......de sa nu scoti catelu din casa,zau.Si....candva tot venim noi si in diresctia voastra,dar nu stiu daca vin inapoi cu mana goala,...eu tot promit ca fur fetite,......odata si odata tot va trebui sa ma tin de cuvant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

ema 72 multumim din inima,

serj,asa-i ca voi sunteti acolo departe,offf,eu sunt norocoasa cu mama,ca la orice ora din zi si noapte sta cu fata
sa stii chestia cu jucariile anei,si la noi e asa,daca vede ca ana nu e atenta le ia iulian
multumim ca te-ai uitat la pozici

noeee,mama ,Doamne,nu-mi vine sa cred.........cred si eu ca tremuri toata,bine ca sunteti bine ,macar fizic,daca emotional....

www.internationalvoting.com/int3/ask.cgi?pid=42-936" target="_blank">VOTATI A PATRA POZA,BULINA DE DEASUPRA !!!MULTUMESC
NOI LA MUNTE DE PASTI
POZE NOI CU IULIAN SI ANAMARIA
POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII

Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Hai ca incepe sa imi placa atmosfera de intalneli, incuscreli, prietenii care se incinge pe aici...
Aileana, bine ai revenit, asa fetelor dati exemplu mai departe.
Tcelen, glumesc si eu, imi place sa te tachinez ca stiu ca merge, asa te provoc sa scrii. Alicia e bine, iti multumesc de intrebare, tocmai a facut la olita si acum se joaca (mare minune, ma lasa sa butonez).
Catrinel, pai daca Oana e bolnavioara (racita), multe se explica si se iarta. Ca ziceai ca Oana iti da cartile sa-i citesti, curios, Alicia nu ma lasa sa-i citesc eu prea mult, vrea sa citeasca ea singura, asta e placerea ei. Mersi de intrebare, febra n-am facut decat intr-o zi si nu mare, Alicia deocamdata e bine, n-a luat, multumesc la Doamne Doamne, poate ca mai are anticorpi de la mine si e rezistenta.
Irina, multumim pt filmul cu voinicul si papadiile si marea si... si si...multi pupici la voi acolo, sa ne luati si pe noi in zbor pana la mare si-napoi.
MP, Matei sa mana cu Alicia, si ea a devenit un "mare catarici", pe scaun, canapea, masa, carucior, etc. Zice ca nu e bine sa-i certi ci sa le spui bravo, pt ca pt ei e o relizare, un progres de care sunt mandri. Alicia oricum si daca o cert rade smechereste de entuziasmata si mandra ce e de poznele ei.
Mihaser, vazut pozici frumoase cu motatul. Deci veniti la Cluj in petit, sa ne grabim. Of, acum as zbura dar tati e nu vrea, ca ne costa mii de dolari fiecare vacanta in Ro. Vrem sa o aducem pe bunica sau pe matusa incoace, asa ca urmatoarea vacanta nu o petrecem in Ro. Dar este vreme pana mai cresc floricelele noastre.
Ciuf, pe unde colindati? sper ca sunteti bine sanatosi.
SimonaToma, bravo pt realizarile cu mancarica si somnicul, la mai multe si sa va tina mult si bine.
Ema, sa stii ca la varsta asta copiii simt pericolul si plang la medic cu si fara masca ori vaccin, e o chestie psihologica. Noroc ca trece, uita.
Serj, la vara as fi vrut sa facem un tur de Europa, DAR tati nu e convins, am vrea sa mergem si in Franta la prieteni si rude, Monaco, Italia... deocamdata visez cu ochii deschisi.
Alicia e intr-adevar destul de fotogenica, dar numai cand vrea ea, la castingul pt o revista n-a vrut, dar tot am aparut pe pagina a 2-a, f sobre printre alte mamici cu bebei zambiciosi.
Noe, ce spaima ai tras, noroc ca sunteti bine si Bia n-a realizat ce se intampla.
Delia, ne asumam riscul, si ne luam masurile necesare, numai haideti incoace.
Andreea, mai facem o strigare serioasa, ca sa raspunzi la apel. Fetelor, oare am scris prea mult, si cele ocupate dintre noi, nu reusesc cu cititul?

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

Lume, lume, ne-a iesit a 2-a maseluta!!!

Mergi la inceput

Noe, am ramas socata!!A avut grija Dumnezeu de voi.Multi pupici sa treaca spaima

Mergi la inceput

Ada, daca intr-o zi eu si sotul ne hotaram sa ne plimbam pana la Sibiu, ca sunt doar 100 km esti de acord sa ne prezinti orasul?Adica o punem de o intalneala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

[size=3]
Imi pare rau ca nu am reusit sa ma tin de promisiune dar poate reusesc sa pun acum niste poze noi.

Am vazut poze cu ghiocei numai unu si unu.
Kim - Ati fost la un casting? Deja?????????? Nu m-am inselat cand ti-am spus ca ai o printesa. Ne trecem si noi pe lista pretendentilor.

Catrinel_17 - nu vad de ce nu ai putea sa-i dai ardei copt sigur raceala este vinovata bat-o vina.

Tcelen - am vazut pozele, sunteti o familie f frumoasa.

Noe - nu pot sa cred, ati avut mare noroc, ingerasul a fost alaturi de Bia. Sper sa reusec sa ajung si eu la intalnire chiar si un pic mahmuri avand in vedere ca vom fi dupa o petrecere.

Irina- am vazut flmuletul, tare finut este Andrei. Daca pleca ai tai inseamna ca tu esti k?!!!!!!

Ainaalex - si la noi in apartament este mai racoare decat in iarna. Tare urat este fara caldura.

Aileana - ce scumpic este baietelul tau! Cum reactioneaza cand vi de la birou? Alex ma- mi mai da drumul la mana dupa imbratisarea de bun venit.

Ema.72 - si noi amplans la vacinul de un an facut marti. Mi-a facut si febra noaptea trecuta iar azi a fost mai marait.

Simona_toma - am sa fac tot posibilul sa fiu mai activa pe DC. Si noi stam mai bine la capiolul somn si papa decand a dat caldura. Am d3soperit un parc in sect 3, unde nisipul este mult si curat iar leganele si topoganele sunt din plastic mai tare. Mergem zilnic acolo si ne oboseste alergatul prin nisip.

Imi apre rau dar tb sa inchei daca vreau sa pun si poze noi. Va pu!

Cine vrea sa mai vb pe mess id-ul meu este gabi_ferfelea.

[/size=3

Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
Album foto aici:http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/my_photos
Nastera lui Alex aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=91051

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

kim,eeeeee bravo!!face la olita??????a mea nu,dar recunosc ca din vina mea,nu am timp sa ma ocup asa cum ar trebuii

gabi_fer,multumim

si a mea a fost foarte vesela azi,facea bau singura,alerga toata casa,tipa si apoi radea de una singura.....haz mare,eu radeam de rasul ei...

www.internationalvoting.com/int3/ask.cgi?pid=42-936" target="_blank">VOTATI A PATRA POZA,BULINA DE DEASUPRA !!!MULTUMESC
NOI LA MUNTE DE PASTI
POZE NOI CU IULIAN SI ANAMARIA
POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII

Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput