LMA*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (33)
Raspunsuri - Pagina 14
simona_toma spune:
Bine ati revenit, Cristina, Gabi si Ileana.Sa nu mai dispareti!!
Tcelen, te-am votat, sunteti pe primul loc, dar ce castigati??
Mihaser, scump rau de tot Cristian, cu si fara plete!O papusica
Catrinel, e posibil sa vomite si de la mucisori, ii inghite si apoi ii e sila.Mai stiu un baietel care face asa.Multa multa sanatate Oanei!!
Kim, multa sanatate si tie, fa-te bine repede!Of, ce vreme la voi!!
Fetelor, trebuie sa-mi laud Iedutu'.De cateva zile papa foarte bine, nesperat de bine.Stiti ca intotdeauna m-am plans ca nu papa decat 3-4 lingurite de mancarica.Ei, acum am ajuns la performanta de juma de castronel.Stiu ca vi se pare putin, dar pt noi e fantastic de mult.Nu stiu cum de reuseste.Probabil e doar o perioada, o sa treaca
Si mai e ceva.Seara il leganam pe perna, ca alfel nu se culca, el vroia sa se joaca pana tarziu si il fortam sa stea pe perna.De cand s-a facut frumos afara stam pana pe la 8 seara la joaca si se oboseste si asa adoarme singurel, cu biberonul de ceai in gurita.Super realizare si asta.
Am fugit sa incerc sa dorm si eu putin cu el, ca azi noapte tot din ora in ora ne-am trezit.
Pupici
simona_toma spune:
Irina, n-am putut sa plec pana nu m-am uitat la filmulet.Super haioasa geaca.Avea coditaaa!!!!Si Andrei topit dupa papadii.Tu nici nu mai contai
Cum o sa te descurci dupa ce pleaca parintii?Da' de ce pleaca??
tcelen spune:
simona_toma,multumim multtttt,ei castigam faima si respectsi niste cadori surpriza stiu ca locul intai castiga un set de gablonturi,cercei si ceva ptr pus la gat si alte lucruri surprise!!
simona iti doresc sa nu treaca perioada de papat bine si odihna placuta
www.internationalvoting.com/int3/ask.cgi?pid=42-936" target="_blank">VOTATI A PATRA POZA,BULINA DE DEASUPRA !!!MULTUMESC
NOI LA MUNTE DE PASTI
POZE NOI CU IULIAN SI ANAMARIA
POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998
ema.72 spune:
Eric-Ionut. Sa cresti mare si sanatos, sa ai mult noroc si sa-ti bucuri parintii cu tot ce faci.
Noe , pe noi ne-ar avantaja spre ora 3-4 dar ne-am adapta programul daca stim din timp . Am facut experienta cu mersul in Tineretului cu tramvaiul si a fost partial reusita pentru ca era week-end si era putina lume, la intoarcere n-a avut cine sa ne ajute sa coboram caruciorul din tramvai si l-am cam zgaltait pe Mario iar eu sunt stramba de mijloc. Vineri vin ai mei asa ca o sa am ajutor ( tati fiind la servici).
Kim, cred ca i-am gasit o explicatie la mersul lui cu lucrurule mele. E fricos si simte nevoia de protectie. Asa se simte el in siguranta. O sa-i treaca cand o prinde curaj.
Serj, cat va invidiez ca sunteti aproape de mare. nu mai ai probleme cu fixarea calciului la copilasi si se dezvolta sanatosi, au si aerosoli, sanatate curata. Profitati cat puteti.
Poli, sunteti bine,? V-ati refacut dupa petrecere? Eu doua zile dupa nunta parca eram batuta, ma dureau toti muschii de la dans, alergatura, tocuri.
Ciuf, totul e ok? Sper ca din cauza ca esti ocupata si profiti de vremea frumoasa, nu ne scrii.
Aileana bine ai revenit ca doar avem baietii nascuti in aceeasi zi.
Tcelenv-am votat si noi.
Am vazut poze frumoase de la ziua Biei de Tania si ne-a placut printesa bucalata si filmuletul cu Andrei al Irinei care culege frumos papadii. Noi nu suntem asa delicati, smulgem cu tot cu iarba si repede la gura cu ele, ca si cu nisipul din care se alimenteaza zilnic din parculet.
Mai aveam de scris cu siguranta dar m-a lasat memoria. azi am fost sa facem si noi vaccinul de 1 an si s-a lasat cu plansete de cum a vazut-o pe doctora. Se sperie de ea cand isi pune la gura aparatoarea aia( nu stiu cum se numeste)si nu se mai opreste pana iesim din cabinet.
Pupici si numai bine.
Ema si Mario (09 martie 2006)
micaalsa spune:
quote:
Originally posted by Noe
nu am apucat sa citesc ca's pe fuga, dar lansez o somatie
MAMICILE DE BUCURESTI, ne vedem vineri dupa ora pranzului (in jur de 2-3-4 -cum stabilim) in Parcul Tineretului cu catel, purcel, bebel si alte accesorii? sper sa puteti vineri, pentru ca in weekend Cat pleaca, si ar fi frumos sa o vedem si pe Anna (cine nu a apucat pana acum, printre care si eu[blush])... Daca da, dati un semn sa vedem cum ne organizam
MICAALSA, pup Iulia sa ii treaca tusea cat mai repede Poate la vara ne vedem, ca bunicii mei stau unii langa Sebes, unii langa Aiud si vrem sa ii vizitam
Ce as da si eu o fuga pana la voi . Zici ca-s in capatul lumii.
Noe, bineinteles ca vreau sa ne vedem, de-abia astept sa va vad. Negresit sa ne spuneti cand veniti pe meleagurile noastre.
Bia cretulia
Pozele mele
Anamaria lui Iulia (23.03.2006)
aileana spune:
Multumesc mult fetele pt welcome,
Ma bucur ca v-am si ca ne-am regasit.
Fetelor, am gasit pe alt forum de aici, cautand cantece si povesti pt jupanu', un site super-marfa cu povesti inregistrate, carti in format electronic si multe altele. Se cheama www.4shared.com si va puteti loga cu userul: desprecarti@yahoo.com si parola: romania. Intrati cu incredere, este safe.
Acum ma grabesc sa fug acasa la baiat. Va pup inca o data, ne revedem maine.
Ileana si Andrei Ioan
Poze Andrei Ioan Pestritzu - primul an
Pozele noastre
Life is like a box of chocolates...You never know what you're gonna get
alinaalex spune:
ce sa va povestesc ca noi azi ne-am trezit la 10,30...iar Marc acum doarme. Ne-am nanit de nu-i adevarat! iar a dormit toata noaptea.
Cred ca si din cauza ca e un pic mai racoare in casa, ca ne-au luat in sfarsit caldura. La noi era de obicei cald bine in apart.
gata cu lauda, ca am avut si destule nopti nedormite.
MP, esti dragutza, da, chiar imi lipsea mult odihna, m-a ajutat mult si sotzul zilele astea, de fapt ultimele we, ca a stat mai tot timpul cu Marc si l-a plimbat mult. Vaaaaiii, asa m-as bucura sa veniti odata la Oradea, nici nu-ti imaginezi! Da tot ajung eu candva prin Buc., o sa-l rog pe tati sa ne duca si sigur ne intalnim! Oricum, la vara mergem musai la mare si cred ca stam si in Buc. un pic.
Aileana, bine ai revenit, ce surpriza frumoasa ne-ai facut, chiar nu ai scris demult la noi, poate de vreun an, daca imi aduc bine aminte? ce mare s-a facut Andrei, sper sa ne scrii mai des de acum incolo sa stim si noi ce mai faceti. Spor la treaba la servici!
Catrinel, poate ca a vomat Oana de la muci, iti dai seama ca ei saracii nu pot sa-si sufle nasucul, ii inghit...vaaiii saraca, pupam sa treaca mai repede raceala, ca stim si noi cum e...si Marc e plin de muci si acuma, horcaie saracu' in somn, tuseste mai nou din cauza lor, nu-i mi trece odata! ma si mir cu poate sa doarma in halul asta, cred ca acum recupereaza, cine stie, ca dimineatza are dopuri de muci uscati la nasuc (scuze detaliile).
Irina, am vazut flmuletul, ce faina-i geaca cu coditza . vad ca si lui Andrei ii place in iarba , oau ce fain de voi ca iesiti la plimbare pe faleza!
nah, tre sa fug, s-a trezit deja Marc, mergem in oras.
revin diseara. scuze ca n-am apucat sa raspund la toata lumea.
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu
Serj spune:
meyyyyy, fetelor! da'vad ca aici devine treaba tot mai serioasa!
pai cuscreli, pregatiri de nunti???? si noi ce facem? profitati ca fetele de la km distanta nu pot veni si jucati in casa????
Monica pai bietul Sergio acum trebuie sa se faca deoparte.. ia veniti voi incoace sa-l provoace la duel!
si daca veniti, poate vedem si Mateiasdul Ardeiasul ce decide cu Bru!
cat pai Daria deja pune in pioneze inimioarele baieteilor??? ehhhh, si Anna cui ramane promisa?
Biuta voi v-ati incuscrit deja sau mai e loc???
Anamaria ia vezi, ca pe la Buc de iau decizii mari, si Iulia ramane pe dinafara... sau tu mergi mai aproape de casa, mai ...pe la Alinaalex
kim cu mare placere!!! daca planuiti sa veniti pe aici, nici nu vreau sa ma gandesc ca ne veti ocoli! si cand?????
ti-am vazut pozicile si tare mi-au placut. acolo cu Off-offf, sau suparici, si profilul, foarte fotogenica fata ai!
Noe se pare ca sze schimba ruta, cred ca trebuie sa faci strigarea mai sper vest!!!! poate aduci "ochisorii albastri mediteraneeni" sa discute putin cu Bru
Irinuca in primul rand imi pare rau ca vei intra mai putin, apoi cu copii de revista... din pacate nu stau intr-un oras mare (ar trebui sa fac drumuri lungi pt cariera asta) si cu siguranta sunt copii si mai de revista decat ai mei...
am vazut si filmuletul cu Andrei, care este un scump. si tot ca Ambra dupa floricele, iarba, etc... ce poate apuca.
si... o sa ti se para paradoxal, dar mie mi-e dor de Mamaia noastra si de...munte
tcelen vazu pozici foarte frumoase, stii ca mi-as dori si eu o escapada singurei, dar... cine sa stea cu copilasii mei
si tare imi place Iulian cu o tine in brate pe Ana. stii ca si la noi e acelasi lucru, toate pana la jucariile lui. mai nou si pe ale ei, pune stapanire, uneori....
Andreea tu ai disparut iar, dupa ce ai dat ceva detalii de intalneala. bona mai vrei sa o schimbi?
Aileana tare scump si puiul tau! si ma bucur ca ai revenit, speram in forta
mamici dragi si bebei pupici si o briza de mare de la noi de pe aici
cristina
[/url]mamica de 2 comori[/url]
Poze din vacanta
Serj spune:
uitasem..
alinaalex fan soare, plaja nisip???
pai..poate ajungeti voi mai repede ca noi la Oradea!
cristina
[/url]mamica de 2 comori[/url]
Poze din vacanta
carmenpit77 spune:
Buna fetele
Tocmai ce am deschis si eu calc dupa cateva zile si incercam sa va scriu cate ceva si s-a trezit Ali dupa o ora.