LMA*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (33)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

kim,multumesc ca m-ai iertat,astea sunt pupicurile ptr frumoasa alicia!!ce mai face ea???

www.internationalvoting.com/int3/ask.cgi?pid=42-936" target="_blank">VOTATI A PATRA POZA,BULINA DE DEASUPRA !!!MULTUMESC
NOI LA MUNTE DE PASTI
POZE NOI CU IULIAN SI ANAMARIA
POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII

Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileana spune:

Dragi mamici cu bebici (pana acu un an era "cu burtici")

Tot citesc de vreo cateva zile mesajele voastre, iar astazi m-am hotarat: gata, scriu si eu. Am vazut ca le-ari primit bine pe Tcelen si Gabifer (pupici multi, fetelor!), asa ca m-am incumetat.

Tcelen, v-am votat si eu acum vreo saptamana, cand inca erati pe locul 2, am vazut ca intre timp ati ajuns fruntasi: FELICITARI!!!! Am vazut pozele de la munte, ce bine de voi ca ati evadat. Iar copiii...ce sa zic, nu ma mai mira nimic: sunt comorile noastre cele mai de pret, iar ai vostri sunt niste superbi.

Imi pare rau ca nu am ajuns la intalnire, am vazut pozele si mi s-a facut un dor nebun de vremurile cand stateam toata ziua pe forum cu voi. Ma bucur ca v-ati simtit bine impreuna. Din pacate, Noe, nu o sa pot ajunge vineri, desi mi-ar face mare-mare placere. In afara de faptul ca la ora aia abia ajung acasa de la serviciu (pe care l-am inceput acum o luna, dupa ce a facut baiatul 1 an), mai am si o nebuna de petrecere seara la serviciu si tre sa ma gatesc.

Ca sa va zic de noi, pe final: Andrei a mers imediat dupa ce a facut 1 an, are peste 12kg si 83cm, este un obraznicutz (rasfatzat peste masura de parintii mei cu care sta ziua pana vin eu de la birou), sta pe oala, vrea sa manance tot ce vede la noi, pofteste pana si la apa din pahar. Ii place sa stea afara si refuza sa intram in casa pana nu suna la sonerie si din casa este intrebat "cine eeeee?". Nu va spun nimic din ceea ce nu stiti, este o minune de care nu ma mai satur, mai ales ca nu mai sunt toata ziua cu el. A fost putin bolnavior (alta infectie digestiva, ca la 6 luni), dar acum e bine, mergem zilele astea la vaccin - am emotii, abia astept sa scapam.

Acuma ca m-am stabilit in birou nou si am si calculatorul propriu o sa pot intra mai des si sa va citesc mesajele, chiar o sa si scriu mai des.

Va pup pe voi si pe copii, sa fim sanatosi cu totii.

Multi pupici, Ileana

Ileana si Andrei Ioan
Most wanted baby

Pozele noastre

Life is like a box of chocolates...You never know what you're gonna get

Mergi la inceput

Gata, am umblat si la semnatura.

Am pus pozele baiatului, dar nu sunt toate pana al un an, dar le actualizez io.

Pup fetele

PS: si uite ca pun si poza cu canapeaua

Mai tineti minte cand semnam toate cu ??

Ileana si Andrei Ioan
Poze Andrei Ioan Pestritzu - primul an

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Ahhh, ce poze frumoase am vazuuut !!

Bia de Tania, o dulcica ! Ce tort frumos cu Alba ca zapada si cei 7 pitici ! Si Tania, o frumoasa, zici ca e fotomodel !

Ambra si Sergio de Serj ... niste copii de revista, chiar, te-ai gandit vreodata sa trimiti o poza la vreo revista in Italia ? Sunt sigura ca v-ar pune poza pe coperta. Mie imi place poza aia in care Ambra il soarbe din ochi pe Sergio. (poza nr. 122)

aileana, bine ai revenit ! Ce mare s-a facut Andrei al tau ! Si frumooos. Ai mare noroc ca stau ai tai cu el !

Fetelor azi pleaca ai mei si cred ca o sa scriu mai rar. E mare lucru sa ai un ajutor, cred ca daca nu era mama nu stiu cum m-as fi descurcat lunile astea. Adica sunt sigura ca NU m-as fi descurcat, mai ales cu piciorul meu in ghips si apoi cu carjele.
Uitati aici un filmulet facut ieri pe faleza, se vede si marea Neagra un pic in spate. Dar era cam innorat, la noi inca nu e de plaja. Se vad parintii mei si Andrei, caci eu filmam.
Deci vedeti aici : http://video.google.com/videoplay?docid=-2563103508682947060

Va pup pe toate si va asigur ca nu o sa va uit !

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Fetele, neata!!

Oana a avut o noapte naspa… nas infundat, scancita, saracutza… In plus, seara mi.a si vomitat. Habar nu am de ce. Poate sa vomite ca are mucei? Sau sa fie ardeiul copt ce i l-am dat in premiera la pranz? Dar trecusera cam 8 ore de la pranz si mai mancase de 2 ori de atunci. Cand ii era rau de la ou vomita dupa 2 ore…
In fine. La 5 dimineata avea peste 38, nu i-am dat nimica, a vrut numai apa… pe la 7 jumate deja nu mai ardea. Si la 8 era in forma, a papat tot bibele cu lapte de dimineata, ii era somn, dar nu voia sa doarma, avea chef de palavre, imi dadea carticelele sa ii “citesc” – ANDREEA, alea de la tine, cu animalutze!!!

AILEANA, bine ai revenit!!!!!!! Ma bucur tare cand revin fete vechi – si noi (numai sa revina!!!)! Fain ca ai pus poza cu canapeaua
TCELEN, v-ati inscris in alt concurs?

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Irina71, super misto filmuletele cu Andrei, m-a emotionat cand i-ai zis "La Multi Ani mami, azi faci 11 luni". Multumesc pt welcome.

Ileana si Andrei Ioan
Poze Andrei Ioan Pestritzu - primul an

Pozele noastre

Mergi la inceput

AILEANA MULTUMIM MUUUUULT SI PTR VOT SI PTR CA TE-AI UITAT LA POZICI
PROMIT SA MA UIT SI EU IN SEARA ASTA DAR DUPA 10 CAND CULC COPII

CATRINEL17,MA CHINUI SA CASTIG MACAR UNUL CA PANA ACUM NU AM CASTGAT
SANATE OANEI SI MULTI PUPICI

www.internationalvoting.com/int3/ask.cgi?pid=42-936" target="_blank">VOTATI A PATRA POZA,BULINA DE DEASUPRA !!!MULTUMESC
NOI LA MUNTE DE PASTI
POZE ANA-MARIA
poze Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Buna ziua!

Scurt si pe fuga ca trebuie sa fac papica pentru pranz.
Aileana,ma bucur ca ai revenit! Grasunel si puiul tau! Si Matei are peste 12-13 kg...nici nu l-am mai cantarit.Saptamana viitoare mergem la medic si vedem. M-am uitat in fuga pe poze,e un scump ghiocelul tau! Ce fain ca are cine sa te ajute cu el...si ca ti-ai reinceput serviciul!! Ma uit diseara mai pe indelete la poze ca sunt multe si vreau sa le savurez in liniste nu in graba. Te mai vedeam online pe yahoo,dar vazand ca nu scrii pe forum am crezut ca poate esti supi pe noi...Ma bucur ca nu esti si ca nu ne-ai uitat! Welcome back!
Irina,am vazut filmuletul cu Andrei pe faleza dand atacul la papadii.Dar tu te poti deplasa acum bine pe picioarele tale?Nu mai ai nevoie de sprijinul alor tai?Oricum,eu sunt sigura ca o sa te descurci si o sa fie bine.Si chiar daca o sa scrii mai rar noi o sa te intelegem!
Tcelen,si Vlad are momente si momente...uneori il iubeste pe Matei si ii da jucariile,alteori tipa la el sa plece...incerc sa ii mai umblu la corazon si sa il induplec sa nu fie rau cu singurul lui fratior.Oricum,Matei il adora si il soarbe din priviri si il copiaza in toate.

Azi l-am gasit pe Matei cocotat in patul de sus al lui Vlad.A reusit sa urce singur treptele,nici nu stiu cum,bine ca nu a cazut pe spate.E un mare catarici.Vlad la un anisor si ceva era tare linistit;unde il puneam acolo il gaseam...rasfoia linistit o carte,nu baga nimic in gura.Eh,inchipuiti-va ca Matei e taman invers-roade tot ce prinde,zmotoceste toate carticelele si se catara peste tot. De mers merge tot mai bine si se dezechilibreaza tot mai rar.Arata ca un robotel cracanat si teleghidat.
Fug la bucatarie!
Va puuuupam!!

Cu drag,
Monica...mamica,Vlad-Ioan(27.01.2002) si Matei-Calin(14.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Eric Ionut sa cresti mare si frumos, sa fie mami mandra de tine!

Chichina sper sa ne spui si noua cum o cheama pe fetita ta intr-o zi!

Fetele ce ma bucur sa vad ca mai dati pe la noi...Tcelen si Aileana v-am simtit tare mult lipsa! Bine ati revenit in gasca!

MP felicitari ptr intarcat!

Stefana ai mare dreptate! Alicia e nora mea...cum mai vine la Cluj cum o vizitam...le vedem si pe Raisa si Karina si o sa ne simtim minunat.

Catrinelu s-ar putea sa ma mut tot la 1 si in bloc cu lift...asa ca scap de carat carucioare. Va pup si sper sa ne vedem la Timi anul viitor!

Fetele din Bucuresti a dat rau intalnleala in voi...Inca o data imi exprim regretul ca nu am apucat sa va intalnesc, insa pe 8,9 si 10 iunie o sa fiu in Bucuresti...Cel putin pe Mp o astept la o cafa in Romana, dar si pe celelalte doritoare.

Am pus poze de la taiatul motului aici!

Ciufulet tu ce mai faci? ma gandesc ca nu esti ok...dupa tot ce se intampla pe acolo...ce mai fac Eva si Luca?

Va pup si revin pe seara la o saga a familiei de ghiochei!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

MP,EE cam asa e si la noi,cum e matei asa si ana

mihaiser,minunatele pozele si ingerasul tau e asa de frumossssss
of abia astept sa-i iau si eu din mot

aileana,vai ce super sunt pozele si andrei rade tot timpul
sti imi place aia cand isi arata,tatal si fiu burtile,cam seaman nu,burtiile zic??!!

NOI LA MUNTE DE PASTI
POZE ANA-MARIA
poze Iulian

Mergi la inceput