LMA*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (33)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Tcelen, bine ai revenit, mey, tu asa faci de obicei, lipsesti o gramada, dupa aia revii in forta Nah, ti-ai mai spalat din pacate cu pozele proaspete! Ce fain ca ati evadat la munte fara pitici, am vazut pozele si sunt tare frumoase locurile pe unde ati umblat voi.

Gabi_fer, bine ai revenit si tu, cand e nunta? spor la pregatiri!

Kim, si tu bolnava??? tu cum te mai simti? io incep sa-mi revin, desi tusesc, sunt ragusita si ma doare si acum capul de ametesc. Azi am iesit totusi de 2 ori cu Marc afara. La voi si acum e tot frig???

Aalina, Catrinel, Serj, mersi de urarile de sanatate!

Aalina, hihi, ai dreptate , cateodata mai primesti tu un mesaj pt. mine si invers

Tania, f. frumos tortul cu Alba ca Zapada si cei 7 pitici , iar Bia - foarte frumoasa!

Noe, pfai, iara va intalniti, mor incet de ciuda ca eu nu ma pot intalni cu voi...ca daca as fi din Bucale, as fi prezenta la toate intalnirile...

Serj, 100 m distanta de plaja??? uau ce fain de voi...io-s fan mare, plaja, soare... asta da lux!!!

ce sa va spun ca Marc a reiceput sa doarma bine noaptea, de 3 nopti incoace daca s-a trezit 1-2 ori, si aia mai mult foiala, iar noaptea trecuta chiar deloc, s-a nanit beton de la 9,30 la 8,30. Ziua oricum se nanea bine, dar azi m-a dat gata cu 2 reprize a cate 2 ore jumate si o ora jumate. Ca-n vremurile bune. Sper sa-l tina naravul. Am dormit si eu 2 ore azi , ca niciodata, asa ca la ora asta sunt fresh.

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

alinaalex,multumesc mult esti o dulceee
ma bucur ca ti-au placut pozele!1da am reusit sa evadm ptr cateva zile fara copii,se simtea nevoia...
stiu ca mai lipseam,dar niciodata sa mult,dar mi-am reinprospatat fortele

www.internationalvoting.com/int3/ask.cgi?pid=42-936" target="_blank">VOTATI A PATRA POZA,BULINA DE DEASUPRA !!!MULTUMESC
NOI LA MUNTE DE PASTI
POZE NOI CU IULIAN SI ANAMARIA
POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII

Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Tcelen, am votat !!!
vad ca sunteti pe locul doi, f. aproape de primul loc!
bafta!

poze
ursuletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

La multi ani, Eric Ionut(honeypuma)! Sa cresti mare si frumos si sa ai parte de tot binele din lume! Floricica pentru mami a ta!

Cristina,am vazut pozele.Asa-s de frumoaseee! Si copiii tai ce mari s-au facut!Mama ce as mai veni pe acolo sa ne mai vedem!Aveti si marea aproape,minunat! Mai si Ambra e bronzulici pe obrajori,de imi vine sa o mananc! Iar Sergio calare pe "Harley" arata ca din filme. Ne e dor de voi! Va pupam cu mare drag!
Catrinel_17,imi pare rau ca Oana e racita...ma crezi daca iti spun ca ieri cand am citit ca nu doarme noaptea si bea apa,mi-a trecut prin gand ca ar putea fi un semn de raceala? Multa sanatate de la noi pentru voi!
Noe,noi nu putem vineri...Ai comandat la greu pentru Bia?Pantofi nu stiu daca ati cumparat,dar v-ati ales cu un ginere dragut si cu o soacra la fel.
Tcelen,si pozele tale sunt frumoase.Ma uitam si ma minunam de cat de mari au crescut si copiii tai.Si par a se intelege bine intre ei?Asa-i? Daca o sa te uiti putin in urma o sa vezi ca eu personal am intrebat de tine de vreo doua ori;deja ma ingrijorasem ca nu mai dadeai nici un semn de viata. Mai treci si pe la noi cand poti si mai zi-ne despre voi. Era cat pe ce sa te sun sa vad daca e totul ok. Bine ai revenit! Bataita o iei cand ne vedem!
Tania,am vazut pozele de la petrecerea papusicii tale.Foarte frumoase,iar printesa mica a fost la inaltime. S-a cam speriat de lumanarica de pe tort,noroc cu mami care e mereu aproape sa o mangaie si sa o apere de tot ce-i rau. Sunteti niste frumusele!
Alinaalex,slava Domnului ca e mai bine Marc si doarme mai linistit...te mai odihnesti si tu.Nu te supara ca nu e nimeni din Oradea ca sa te intalnesti si tu;nici nu stii cand te trezesti cu noi acolo! Si atunci sa te tii distractie!
Claudia,mi-e draga Daria de nu mai pot...asa ca nu ma sperie faptul ca ii place shoppingul de pantofi! Sa pui poze cu micul "ciufolit" dupa ce il pregatesti pentru intalnirea cu Bia.

Ar mai fi de zis,dar e tarziu si ma retrag...Pup cu drag pe absolut toata gasca de mamici si de bebici!

Noapte buna! Data viitoare o sa incerc sa nu omit pe nimeni...

Cu drag,
Monica...mamica,Vlad-Ioan(27.01.2002) si Matei-Calin(14.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Tcelen,am votat si eu.Sunteti pe primul loc! Ti-am zis ca daca votez eu castigati! Dar oricum,trebuie mentionat faptul ca sunteti foarte bine in poza...aratati ca niste parinti adevarati si foarte sobri.

Cu drag,
Monica...mamica,Vlad-Ioan(27.01.2002) si Matei-Calin(14.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

quote:
Originally posted by alinaalex
Kim, si tu bolnava??? tu cum te mai simti? io incep sa-mi revin, desi tusesc, sunt ragusita si ma doare si acum capul de ametesc. Azi am iesit totusi de 2 ori cu Marc afara. La voi si acum e tot frig???

Da, ma bucur pt tine, eu tot bolesc, ma dor toate, imi curg ochii, nasul, vlaga mi se scurge din mine, afara frig, vant, cand ploua cand ninge, mda... cum e mai rau. Dar sa stii ca am iesit si eu cu Alicia afara, n-am mai rezistat.

Tcelen, vb cu tine, te-am iertat (m-a convins Alicia, merita un pupic de la ochioasa Ana).
Serj, noi cu prima ocazia venim la voi acolo la marea Tirena! va intalniti cu noi?
Delia, nu mai sta pe ganduri, da o fuga pana la noi in Canada, poate ne aduci vremea buna.
Catrinel, de multisor tot vreau sa te cert si pe tine ca nu pui poze mai multe, si sa actualizezi albumul de la semnatura, please. Pe o vreme ca asta de kko, dau iama prin albumele voastre si tare ma supar cand gasesc doar cateva de samanta.

Sa mai zic ca avem si noi poze noi la semnatura pt cine pofteste sa ne vada, in albumul de 1 anisor.

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Iaca asa pe scurt.Noi ne-am vaccinat ieri, si asa urata reactie am facut.Febra, varsaturi si planset peste masura.Si colac peste pupaza acum s-au mai trezit 2 dintisori sa munceasca la spartul gingiei.
Noe pup urias de la mine ca esti plimbareata.Imi aduci aminte de viata mea de acasa, cand prietenii mei ma strigau ulitza, ca niciodata nu eram de gasit.De fapt primul meu tel mobil l-am avut de la prietenii mei, care au decis ca e cel mai potrivit cadou pe care il pot primi... cadou pt mine, dar si pt ei, ca ma puteau gasi cand eram de folos.Mai, am constatat ca toate fetitele cu numele de Bianca is asa de frumoaseMi-au placut pozele Biei de la iesirea voastra de Paste.Si am remarcat ca Bia de tania, e o scumpa, o fina si o ochioasa, gatita de mami pt o zi asa de importanta.
Kim sanatate multa, multa... cat despre vreme si aici e asa de uart.Se lasa tare mult astepta primavara asta.Imi plac tare mult pozele cu Alicia in rochita aceea in patratele.O pupam ca e scumpa foc.
Serj unde sint pozele, ca numai eu cred ca nu le-am vazut...
MP hei, rezista "intarcatu" fara laptic de ala de la mami?! sotul meu a fost intarcat si la vreo sapt de la intarcat s-a imbolnavit, nu stiu ce a avut, si s-a reintors la tzitzi
Catrinel, tii minte cand ai taiat motul la Oana si i-ai zis ciopartila?! Sa stii ca te-am concurat cu succes, si nici nu am curaj sa imi fac publica "arta".Astept ceva vreme sa se mai remedieze de la natura.Dam pupi la Oana ca sa reintre in parametrii ei, si sa nu o mai sperie pe mami.
Fete dragi, va multumesc din sufelt ca v-ati uitat la pozele noastre, si mai ales ca ati fost asa de dragute si mi-ati aplaudat la scena deschisa progenitura.
Mai fetele astea de prin tara vad ca se tin de incuscrit, de "cosmetizari" pt impresionarea norei si tot asa.Cred ca tre sa ne intalnim si noi cele de departe, sa punem si noi de "aranjamente" mari pt viitorul copiilor....Kim, tu esti inafara problemei, ca deja te-ai cuplat cu Cristian de Mihaser
Hai ca va pup, manzu plange la mama mea in brate, semn ca ma vrea pe mine
Stefanna si Bianca-Nicola( 22 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

serj iarta-ma, da-s chioara rau.Scria te 4 degete poze vacanta, insa eu nu vedeam... numai ce m-am delectata cu pozele voastre.Pupici pt 2 copii asa de reusiti.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alinaalex

Tcelen, am votat !!!
vad ca sunteti pe locul doi, f. aproape de primul loc!
bafta!

poze
ursuletul meu

sarutmanaaaa

www.internationalvoting.com/int3/ask.cgi?pid=42-936" target="_blank">VOTATI A PATRA POZA,BULINA DE DEASUPRA !!!MULTUMESC
NOI LA MUNTE DE PASTI
POZE ANA-MARIA
poze Iulian

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MP
Tcelen,si pozele tale sunt frumoase.Ma uitam si ma minunam de cat de mari au crescut si copiii tai.Si par a se intelege bine intre ei?Asa-i? Daca o sa te uiti putin in urma o sa vezi ca eu personal am intrebat de tine de vreo doua ori;deja ma ingrijorasem ca nu mai dadeai nici un semn de viata. Mai treci si pe la noi cand poti si mai zi-ne despre voi. Era cat pe ce sa te sun sa vad daca e totul ok. Bine ai revenit! Bataita o iei cand ne vedem!

multumim de aprecieri!!se inteleg fi\oarte bine,inafar de faptul ca ana nu prea are voie sa puna mana pe lucrurile lui iulian!!
multumesc ca ain tintrebat de mine,esti o scumpa ca intotdeauna
nu am sa mai lipsesc de aici promit
sper totusi sa scap de bataita
baietii tai ce fac??cum se inteleg??

quote:
Originally posted by MP

Tcelen,am votat si eu.Sunteti pe primul loc! Ti-am zis ca daca votez eu castigati! Dar oricum,trebuie mentionat faptul ca sunteti foarte bine in poza...aratati ca niste parinti adevarati si foarte sobri.

daaa ,ai vazut ce seriosi suntem?????oricum atunci cand e facuta poza eram in 8 luni insarcinata cu ana
multumim de voooootsuntem pe primul loc ,da la egalitate cu locul doi

NOI LA MUNTE DE PASTI
POZE ANA-MARIA
poze Iulian

Mergi la inceput