LMA*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (33)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

nu am apucat sa citesc ca's pe fuga, dar lansez o somatie

MAMICILE DE BUCURESTI, ne vedem vineri dupa ora pranzului (in jur de 2-3-4 -cum stabilim) in Parcul Tineretului cu catel, purcel, bebel si alte accesorii? sper sa puteti vineri, pentru ca in weekend Cat pleaca, si ar fi frumos sa o vedem si pe Anna (cine nu a apucat pana acum, printre care si eu[blush])... Daca da, dati un semn sa vedem cum ne organizam

in alta ordine de idei, i-am gasit Biei soacra dupa ce am vazut-o pe Claudia_d alergandu-se cu Daria de Cat astazi, mi-am zis ca asa o soacra simpatica vreau plus ca, se pare ca si Bia a simpatizat-o, nu numai ca a stat la ea in brate, dar i-a facut si cateva din "fetzele" ei speciale. Mai ramane sa il vedem pe ginerica si live!vineri, sper

CATRINEL, pup Oana de la distanta, ca si eu sunt cu nasul infundat, desi pe terminate!

SERJ, acu ma uit la poze, Bia -energie maxima, eu energie spre minimce zici, ajungi pana vineri in Buc?sau asteptam pana la vara/toamna?

MICAALSA, pup Iulia sa ii treaca tusea cat mai repede Poate la vara ne vedem, ca bunicii mei stau unii langa Sebes, unii langa Aiud si vrem sa ii vizitam

TANIA, f frumoasa Bia la ziua ei!si tortul, super

IRINA, ceva poze noi?sau nu am fost eu pe faza si ai pus mai demult?a plecat mama ta?cum te descurci?sper ca e totul ok

ALINA, ma plimb si eu, ce sa fac, cat ma mai tin puterile

GABIFER, nunta? cand e? si unde?ca sa stim unde sa venim Petrecere frumoasa, daca nu mai apuci sa scrii pana atunci!

si nu in ultimul rand,
ADA,
mi s-a topit Finetti!ghici ce fac acum?
plimbare frumoasa cu Maia!

Noe si [size=1][font=Comic Sans MS]Anne-Bianca(14.03.2006)

Mergi la inceput

hait, mi s-a bulit semnatura!!!!!

Mergi la inceput

eeee, asa mai merge!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_d spune:

M-am indragostitSTOPAre niste ochi albastri ca Mediterana si o cheama BiaSTOPNe pregatim de nuntaSTOPMaine sau poimaine merg cu Vladut la Ciufolici sa-l aranjezSTOPTrebuie sa impresionam printesaSTOP
Monica pregateste-te si tuSTOPImi explic cererea facuta de Vlad in parc DarieiSTOPDaria e foarte delicata,frumosa si cochetaSTOPAi grija ca nu se poate opri din shopping de pantofiSTOP

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

quote:
Originally posted by aalina2003

Gabifer,Tcelen,bine ati revenit,orice veste despre voi sau copilasi este bine venita!!

MULTUMESC
quote:
Originally posted by Irina71
[
Tcelen, bine ai revenit ! Multe fete au intrebat de tine, cum sa te uitam ? Baga-ti si tu un nr. de telefon in contul comun. Am vazut pozele, sunt supeeer ! Unde ati fost la munte ?Ce bine ca aveti cu cine sa lasati copiii, ati fost doar voi doi si gasca, nu ? Si Ana, ce mare s-a facuuut ! Imi place poza aia din scorbura.

MULTUMESCAM FOST LA LEPSA,SI AM LASAT COPII CU PARINTI,BAIATUL LA SOACRAMEA CA E MAI MARE SI AIA SUNT MAI PRETENTIOSI,IAR FATA LA MAMA,MULTUMIM DE APRECERI
quote:
Originally posted by micaalsa

thelen bine te-am regasit ... am savurat in liniste pozele voastre si tin sa-i spun ca ai doua comori de copilasi frumusei si dragalasi. Iaca facui si o rima pe ziua de azi

MULTUMESCMULTUMIM DE APRECIERI
quote:
Originally posted by adar

Tcelenutza, nu, nu ar trebui sa-l cunosti, poate bunicul tau il stie, ca e un unchi de-al meu, var cu varul tatei :))))))
Le cunosc pe fete si aseara m-am si inregistrat. Si stii ce-mi place la voi? Ca nu poate intra tot curiosul acolo, sa citeasca ce scriem noi. Daca n-ai user, stai la usa

BRE,SI ATUNCI DE CE MAI INTREBAT DE NENEA ALA???STIU CA TE-AI INREGISTRAT CA TI-AM SI RASPUNS SI ASTERAPTA FETELE DIETA!!!!!!EEE NU TI-A PLACUT SA STAI LA USA ,NUU??/
quote:
Originally posted by Serj
tcelen si gabi_fer bine ati revenit

MULTUMESC

CATRINEL17,SERJ,IRINA17,MICAALSA,AALINA2003,MULTUMESC FETELOR DE REPRIMIRE

NOI LA MUNTE DE PASTI
POZE NOI CU IULIAN SI ANAMARIA
POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII

Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by claudia_d

M-am indragostitSTOPAre niste ochi albastri ca Mediterana si o cheama BiaSTOPNe pregatim de nuntaSTOPMaine sau poimaine merg cu Vladut la Ciufolici sa-l aranjezSTOPTrebuie sa impresionam printesaSTOP
Monica pregateste-te si tuSTOPImi explic cererea facuta de Vlad in parc DarieiSTOPDaria e foarte delicata,frumosa si cochetaSTOPAi grija ca nu se poate opri din shopping de pantofiSTOP

Claudia si Vlad (25.03.2006)
POZE

P.S. intr-adevar, Daria este o superdulce

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Tcelen si gabifer noroc cu pozele, altfel nu ne aduceam aminte de voi. Mai ales Tcelen, care a disparut cam de multisor si merita o bataita.
Tania2, n-am vazut-o de mult pe Bia, e deosebit de expresiva si zambitoare, o ochioasa mica, cu aptitudini de scriitoare mai mai....
Catrinel, am inteles, eu zic ca se regleaza ea inapoi, nu mai stiam de cand doarme asa, inseamna ca e doar o faza (dinti, alint, etc), numai sa ai grija sa nu te exploateze, ca e varsta, stii tu.
Noe, bine faci ca te plimbi, cred ca Bia e in al 9-lea cer! Alicia mea e suparata de cand m-am racit ca o tin in casa, mai bantuie pe afara si un ger, ciclon nu altceva! noroc ca o mai plimba taica-su prin garaj...
Adar, trebuie sa te cert si pe tine, te rog sa ne dai detalii despre ce face Maia, sigur nu e aceeasi poveste la toti bebeii ("o Maia" la noi acasa).
Serj, sto guardando con molto picacere il tuo album... da' un sacco di tempo...! ma bucur ca ai pus mai multe poze, sunt absolut superbe, cele de pe plaja, de la zilele de nastere ale copilor, de la carnaval si nu numai, iar tu arati ca una italiana vera, de aceea te-am si abordat asa... dar sa nu te superi. Cat de aproape sunteti voi de mare? sunteti chiar la Riviera italiana? si eu vreau! e asa cald la voi? sunteti in tricou si fara maneci, si sunt poze recente...

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

kim ,da,ai dreptateeeeeee merittt
dar nu mi-ai spus mai vb cu mine???

NOI LA MUNTE DE PASTI
POZE NOI CU IULIAN SI ANAMARIA
POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII

Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Multumesc mult de tot IRINA pentru ca mi-ai deschis ochii si am reusit sa vad pozele.....si m-am inverzit de ciuda ca nu am putut fi si eu acoloDar lasa ca o mai prind eu pe Catrinel intre avioane,.....poate si pe Aida si pe Kim,caci doar nu au intrat zilele-n sac.......si pe Stefana......si mai vad eu pe cine mai prind....chiar de Zuzulica nu stim nimic de ceva vreme.Si......oi veni eu odata si odata la Bucuresti si va bag pe toate intr-un sac si va tin cu mine.Mi-au dat lacrimile zau,ce fain ca va puteti intalni,....si las ca odata fug eu si pana la Ciufulica.....na ca ma simt ca-n clasele primare cand...toata lumea a fost la circ sau la petrecere si numai eu as fi lipsit.Si vin si eu cu o intrebare:unde sunt copii caci tare as fi vrut sa-i vaz la gramada?Sau.....ati fost doar voi....cei mari?Ah,m-ati facut sa visez la o intalnire peste 1-2 ani cand sunt mai maricele odraslele si sa ne vedem cat mai multe,ah...ce fain ar fi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

Noe nu-mi face sange rau!!! ca as veni, imediat.
dar vineri parintii mei vor fi pe drum spre noi. asa ca....,uite cum imi dau toti planurile peste cap!
da' venim noi si scapa cine poate
cu energia... eu nu mai spun nimic. unul cu trancaneala de dimineata pana seara, alta cu umblatura de nu mai stiu de mine cand ajung seara in pat
kim grazie! noi stam la 100m de plaja. suntem la MArea Tirena, pe partea spre Franta. si da, aici incepe vremea buna destul de devreme. din pacate nu-i pot duce cat ar vrea ei, ca mai trebe sa dau si o mana de ajutor pe la munca (chit ca doar de prezenta)
sa stii ca si Ambra tot ca si Alicia, numai pe jos. si cand ajungem acasa, ar trebui s-o bag in masina de spalat cu totul
mai fetelor, pe mine ma dispera Ambra cu linsul pantofilor! incepanad de la ai ei care linge catarama, si pe talpa... si apoi gunoiul este o disperare, cum uit usa deschisa se duce direct acolo ooffff, bine ca la noi nu este operatuinea cu tava, ca altfel... cine stie ce alegea.

ma opresc aici ca tre sa fac cina si baita,
va pup pe toate si ...revin

cristina
[/url]mamica de 2 comori[/url]
Poze din vacanta

Mergi la inceput