LMA*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (33)
Raspunsuri - Pagina 10
aalina2003 spune:
Gabifer,Tcelen,bine ati revenit,orice veste despre voi sau copilasi este bine venita!!
Ada,mey,tu la mine te refereai cand ai zis de Alinutza?,ca uneori fetele imi mai adreseaza mie cate un mesaj pentru alinaalex (sanatat multa,bine ca te ajuta sotul cu Marc, al meu ar fi chemat-o repede pe mami a lui!!)si invers,dar nu-i nici un necaz...
Fetelor, ati vazut ca Noe toata ziua se intalneste???..zau daca ammai vazut asa o plimbareata!!!
Irina71 spune:
LA MULTI ANI, ERIC !! (de Honeypuma)
SA FII SANATOS, FERICIT SI NOROCOS !
Delia, VEZI PE PAGINA 3, SUNT POZELE FACUTE DE NOE SI DE MP. Andrei nu ascunde lucruri, dar se ascunde el, mereu se joaca de-a v-ati ascunselea. Si daaaaaa, toata ziua ar cauta in gunoi ....
Tcelen, bine ai revenit ! Multe fete au intrebat de tine, cum sa te uitam ? Baga-ti si tu un nr. de telefon in contul comun. Am vazut pozele, sunt supeeer ! Unde ati fost la munte ? Ce bine ca aveti cu cine sa lasati copiii, ati fost doar voi doi si gasca, nu ? Si Ana, ce mare s-a facuuut ! Imi place poza aia din scorbura.
Gabi_fer, bine ai revenit si tu ! Va pregatiti de party, bravo ! Sa ne pui poze si sa ne povestesti, OK ?
Irina, mami de Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine
micaalsa spune:
Am fost ieri la pediatra si m-am mai linistit cand mi-a zis ca n-are nimic altceva decat o tuse cauzata de mucozitatile adunate in gatut. Asa ca i-a dat un siropel si cam atat. Sper sa-i treaca dupa el ca tare urat mai face. Aseara dupa ce am culcat-o mi-a vomitat de 3 ori in somn ... tuseste asa rau ca i se face greata si vomita. Mi-e mai mare mila de ea ca asa greu se linisteste din tusea aia. Dar de dormit doarme totusi binisor cu tot cu beleaua asta. Bine ca am scapat de antibiotic ca de-asta imi era tare frica ... numai ce-am terminat o tura de vreo 2 saptamani.
Pe sfarsitul saptamanii cred ca o taiem catre Bistrita sa ne rasfatam un pic .
btw loranda daca sunteti prin zona intr-un weekend sunati-ne sa va vedem. Noi stam 2 saptamani acolo.
thelen bine te-am regasit ... am savurat in liniste pozele voastre si tin sa-i spun ca ai doua comori de copilasi frumusei si dragalasi. Iaca facui si o rima pe ziua de azi
Va pupacesc ca e o vreme super afara si mergem la o plimbare prin Cetate.
Pozele mele
Anamaria lui Iulia (23.03.2006)
tania2 spune:
sal,
Multumim tare mult pentru urari, MP, Mihaser, Irina71, Catrinel 17, aalina2003, simona toma, ema72, alinaalex, catrinutza, kim, tcelen, adar, delia21, noe.
Am petrecut tare bine, am renuntat la spatiul de joaca din cauza de copii bolnaviori sau plecati din Bucuresti, drept pentru care am organizat totul acasa.
Casa a fost plina, vreo 17 adulti, 4 copii toti de apoape 1 an, Bia a fost in elementul ei, mai putin la tort cand a fost maraicioasa.
Acum urmeaza turta, alta petrecere, va fi pe 12 mai.
Va pupacim mult de tot!
Am pus poze de la petrecere in albumul Bia 1 an
Bianca Alexandra Iris 15.04.2006
http://community.webshots.com/user/red_tania
Catrinel_17 spune:
Na bun, se pare ca a racit si Oana. Are mucei… sa vad cum decurg lucrurile azi. Ieri noapte iar s-a trezit, pe la 4… faza misto: plange Oana, ma trezesc, il vad pe husband ca ridica plapuma, se intoarce - ma gandesc “cool, se duce el la ea” – si se intoarce pe partea cealalta si continua sa sforaie….
Oana s-a trezit, a vrut sa fie plimbata, nu i.a trebuit apa, dupa 5 min de plimbat totusi i-a trebuit… mey, si de cand cu laptele asta de vaca a pus ceva pe ea, e greutza, acuma nu stiu cam cat cantareste ca TOT nu am cantar. (nu mai zic ca “trebe sa-mi cumpar”, ca am mai zis de 10 ori!)
Asa stau lucrurile la noi.
ALINAALEX, saracu de tine, mai, sper sa-ti treaca repede!!!
KIM, ea doarme de obicei perfect, 11 ore fara sa se trezeasca, numai cand sunt probleme cu dintii sau e racita, nu doarme bine. Ea doarme in camera ei… nu sar imediat, de la primul scancet, ca mai scanceste ea asa prin somn, numai daca e ceva serios ma duc. Trebuie sa ii dau apa uneori mai nou, de cand s-a facut cald, dar ieri noapte nu a vrut apa, a trebuit s-o plimb vreo 5 minute. Pur si simplu vrea sa fie tinuta in brate un pic. Cand o pun la loc mai protesteaza, dar o mangai un pic, ii dau rata si se linisteste.
EMA, m-ai dat gata cu mersul lui bebe, m-am spart de ras, mi-l si imaginam….
GABIFER, TCELEN
Ce ma distreaza ca aproape toata lumea care nu scrie de mult foloseste “canapeaua” aia. Si “ma mai tineti minte”?
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
adar spune:
Alinutza, da mama, la tine ma refeream :))))))
...si baizauei, ma bucur ca te ajuta sotzul cu Marc
_
adar si MAIA minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
adar spune:
Tcelenutza, nu, nu ar trebui sa-l cunosti, poate bunicul tau il stie, ca e un unchi de-al meu, var cu varul tatei :))))))
Le cunosc pe fete si aseara m-am si inregistrat. Si stii ce-mi place la voi? Ca nu poate intra tot curiosul acolo, sa citeasca ce scriem noi. Daca n-ai user, stai la usa
_
adar spune:
NOEEEEEEEE, ce comanzi mama pentru Bia, ca vrem si noi .....
Si chiar asa...toata ziua, da' TOATAAAAA ziua hoinareala ??????????????
Mai stai dom'le pe acasa, zau asa ...
_
Serj spune:
buna mamici!
mai intram si noi sa dam de stire, ca suntem bine. dar de cand a dat vremea buna, nu prea mai stam pe acasa...
asa cum Monica ai notat, mergem si pe plaja. de fapt perioada care ne place cel mai mult este acum pana in iunie.
Ambra face si ea parte din grupul bebeilor care-si tin biberonul singurei, si dupa ce termina vrea capacul sa-l puna singurica (altfel nu vrea sa-mi dea bibe).
la dintisori, suntem si noi la 6 bucatele, + alti doi care stau sa apara. din fericire, nu o trezeste noaptea, dar ne da vechea problema la fundulet. adica se irita atat de tare cand taie un alt dinte, ca face rana
Felicitari pentru intarcare, si mai ales ca ai putut sa alaptezi atat de mult. pupicei, si sigur nu scapati cand ajungem pe acolo
Ema tare m-am distrat cum ai povestit de mersul lui Mario
micaalsa scumpa rau Iulia in costumasul roz! sa stii ca si bru cade, si stau pe aproape doar cand este pericol sa se loveasca de ceva, altfel o las sa bata si fundul de pamant.
iar cu fratiorul... este o lupta, ca ea vrea la el in camera, el o da afara, si tot asa...dar recunosc ca acum e mai disponibil si el
Tania m-am uitat si la pozele cu Bia, si tare frumusica a fost la ziua ei!! dar, la asimetrie eu chiar nu reusesc sa vad nimic nelalocul ei. mie mi se pare foarte ok Bia.
si cu intarziere, iti spun La Multi Ani si multa sanatate si numai bucurii sa aveti din partea Biei!
biuta nimic nou in front? nu am mai vazut demult un mesaj de la tine!!! sau BM iti prieste atat ca nu mai ai timp de noi????
alinaalex imi pare rau sa aud ca si voi ati fost bolnaviori. va doresc multa sanatate si muult soare.
Irina ai ramas deja singurica? ce ti mai face genunchiul, tot umflat?
poli sunteti in luna de miere???
Noe plimbareata, ce mai face Bia dansatoarea?
catrinel sa stii ca si Ambra s-a mai ingrasat de cand cu laptele de vaca. cel putin ac\um bea si ea o cantitate serioasa (cu formula, mai mult aruncam) ai mai pus pozici cu Oana?
tcelen si gabi_fer bine ati revenit
adar tot sa arunci o perluta (chichina- fetita)
fetelor, adar are dreptate. mamicile care nici macar nu au dat numele copilului, ar putea fi sterse.
sigur, daca vor vrea sa fie iar pe lista nu vor fi refuzate.
La Multi Ani si multa sanatate pt toti puiutii care au sarbatorit 1 anisor!!!
La Multi Ani Cristinabarz si Ioana C sa fiti iubite, fericite si multa sanatate!
am pus si noi, noutati de aici: http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/ciuffi67/detail?.dir=5209&.dnm=2556re2.jpg&.src=ph
cristina
[/url]mamica de 2 comori[/url]
Poze din vacanta