Mamici de septembrie - octombrie 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

lavinia, felicitari ptr sa fie sanatoasa si frumoasa!!!

danielle 16+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli8700 spune:

Buna seara burtici!
Nu am mai scris cam de multicel... dar eu va citesc zilnic si sunt alaturi de voi si la bune si la rele.
Ma bucur sa aud vesti bune de la Roxana ... sunt convinsa ca totul va fi bine pana la final. Sincera sa fiu am fost cam socata la inceput cand am intrat prima data pe DC la odiseea de sept-oct cand am citit despre atatea necazuri ale unor gravidute... Tot timpul avem impresia ca nu ni se poate intampla tocmai noua.... Dar vad ca cu cat bebeii cresc problemele se mai risipesc. Tot aud de contractii in ultima vreme ... si ma tot verific daca burtica mea se intareste ... am devenit putin paranoica dar deja tac ca l-am zapacit pe sotul meu(care este doctor) si pe colegul lui care este ginecologul meu. Sotul meu mi-a spus ca o sa-mi dea intr-o buna zi interdictie pe calculator ca prea citesc mult si-mi bag numai prostii in cap. Si ma gandesc ca are dreptate intr-un fel...ca la un moment dat intervine autosugestia si tot ce citesc am impresia ca mi se intampla si mie. Dar incerc sa fiu mai cu capu' pe umeri
Tomasa imi pare rau pentru bunicul tau... vezi tu, un suflet se duce in Ceruri si DD trimite un altul( ...

Inainte de Paste am fost si eu la control... eu sunt norocoasa ca pot merge cat de des vreau... si primesc o "fotografie" cu bebele la fiecare vizita ... mi-am facut un fel de jurnal de graviduta in care am notat fiecare vizita la doctor la care am atasat si pozele. Cand i-am spus doctorului ca deja l-am simtit pe bebe(cu mai mult de o saptamana in urma) s-a cam mirat dar dupa ecografie mi-a zis ca e normal sa-l simt pentru ca am placenta mai jos.Nu prea stiu ce inseamna asta si nici nu l-am intrebat ca se cam grabea.

Gata, acum va las ca e deja miezul noptii si am batut destul campii!
Pup toate burticile!

Iuli17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Sabinel sanatate Sofiei!Ce tie cu virozele astea.Si nepotica mea facuse febra mare,aici se mai zice ceva de boala de mai...probabil ca este perioada asta de cald-racoare si racesc mai usor.
Wichy wich yo am descoperit o faza tare amuzanta...am peri muuulti pe burtik,ca deja nu-mi vine sa ma mai uit in oglinda...insa pe picioare a disparut in prop de 80%,si aveam ceva par pe picioare,trebuia epilat destul de des...acu'...sunt fericita

Sa fie si baiat,tre' sa ma apuc sa caut nume,ca asa de convinsa sunt de fetita...Sanatos sa fie si vedem noi :)
Am vrut sa scriu aseara,dar am cazut lata,toata ziua la munca lenevisem intre calculator si invatat,si cand sa se termine prog,mi-a venit ditai cutia de hartoage care m-a tinut peste prog o ora juma',apoi fugi si dai refresh la machiaj si iar fugi la cursuri...de am ajuns seara pe sapte carari acasa,am mancat si direct la nani.Azi ma simt foarte voioasa
Va pup,fug la munca ca e tarziu deja.

Sabina Y.17+

japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Buna dimineataaaaaaaaa!!!!!! si la muncaaaaaaaa!!!!!! Astazi m-am trezit foarte devreme, ca tot vorbeam zilele astea de insomnii... Vroiam sa va rog sa imi recomandati un site cu perioadele de risc din sarcina. Vreau sa plec intr-o calatorie mai lunga prin lume, cu masina, si stiu ca exista perioade critice, cand trebuie sa te feresti mai mult decat in mod obisnuit. Am consultat articolul asta de la odisee, dar e plin de greseli gramaticale si ma enerveaza; am impresia ca e facut de niste amatori care se dau si ei cu presupusul...
Hai ca a venit weekendul si s-a mai dus o saptamana. Bravooooo!!!!

Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Lavinia, felicitari pentru fetita .

Danielle, tu ziceai ca ai dureri de spate, cum le simti? Eu vad ca le mai am in continuare. Eu simt o durere de spate jos, in dreptul uterului. Cand m-am externat din spital ma simteam tare bine, dar acum au reaparut, si nospa nu prea isi face simtit efectul. Stau mai mult in pat, sper sa-mi treaca

Mandarinutza 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Lavinia, felicitari pentru fetita!

14+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Neata,

Acum ca stiti de Roxana G ca e bine, pot sa postez si eu ( nu am scris nimic inainte de a afla rezultatul ei de teama sa nu afle ceva Roxana si sa se streseze inutil): marti mi-a venit si mie rezultatul intermediar al amniocentezei ( testul FISH) si din pacate e prost, practic asa cum arata acum trebuie sa renunt la baietelul meu drag. Asteptam si rezultatul final, dar la cat de prost e cel intermediar practic nu exista sanse sa vina un rezultat bun la final.

In noaptea asta plec catre Viena, duminica dimineata sunt programata acolo, pentru o noua amniocenteza, plec fara nici o speranta, nu are cum sa fie altfel, vreau doar sa fiu sigura ca a intrerupe sarcina este singura optiune.

Nu pot sa descriu ce e in sufletul meu, sunt ca un animal batut, eram asa de fericiti, parea ca avem totul, si acum....Ilinca vine seara si ma pupa pe burtica, ii spune noapte buna lui BB Matei, si eu imi musc buzele sa nu ma vada plangand....

O sa revin cand am mai multe vesti, imi pare rau ca v-am amarat....

Patrice,Ilinca ( 16.10.2004)si Matei on his way ( 01-07.09.2007)

http://new.photos.yahoo.com/nature474/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

dragele mele, eu nu mau suport....ma vopsesc, arat ca muma padurii, o sa ma duc sa-mi cumpar vopsea fara amoniac, poate e mai putin nociva.

In rest toate sunt bune, in afara de constpatie, nu stiu ce sa mai fac...am incercat toate metodele.

19+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

nature sper sa nu fie adevarat si sa dea Domnul sa fie bine bebele tau...

Madalina, 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Nature groaznica durerea ta.Cuvintele sunt de prisos.Insa poate totusi mai este o speranta.

Sabina Y.17+

japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput