Mamici de septembrie - octombrie 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

NAture, imi pare rau, Doamne m-a apucat plansul, nu se poate....

19+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Nature , imi pare tare rau. Doamne ajuta, poate la Vienna o sa fie rezultatul bun.

Mandarinutza 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Nature,imi pare asa de rau.
Dar poate la Viena analizele vor iesi bine.Noi suntem alaturi de tine;fii tare.

Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli8700 spune:

Si eu care credeam ca s-au dus vestile proaste... Nature, imi pare atat de rau pentru tine... imi pot imagina ce simti...Dar poate totusi mai exista o speranta ... iti tin pumnii stransi la Viena.

Iuli18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Bravo, Mada si Loredana pt vestile bune. Felicitari pt bebelusi!

Oau! Ce veste buna! Ma bucur din tot sufletul pt Roxana! Ce fericire ! merita, dupa toata nebunia prin care a trecut !

Sabina, draguta, sa se faca Sofia bine cat mai repede. La naiba cu virozele astea!

Cecilia, incearca sa te menajezi mai mult. Si eu ma trezesc noaptea de vreo 2 ori, dar doar ca sa ma duc la toaleta, apoi adorm bustean. Am avut ce-i drept si cateva nopti de insomnii.

Lavinia, felicitari pt fetita! Bravo! Bine k te-ai linistit si cu miscarile. Noi ti-am zis, dar pana nu te-ai convins....
Iuli, ce bine ca ai vesti bune si ce bine ca il vezi des pe puiul tau.

Noi sintem bine sanatosi, din ce in ce mai activi. Asa misca bebele si de fiecare data mi se intinde zambetul pina la urechi. Minunata senzatie. Sint tare fericita !
Cat ma bucura vestile astea bune ! Sa dea Dumnezeu, tota asa sa o tinem pina la capatul odiseei.

Of, of, of, Nature ! CE tristete ! Mi-au dat lacrimile. Nu stiu ce sa mai zic…Poate totusi, nu e totul pierdut ! Pe cand ziceam ca sint numai vesti bune, iata una....groaznica. Noi sintem alaturi de tine !

Gabriela,
17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Nature parca nu imi vine sa cred ce citesc dar intotdeauna mai exista o speranta dute la Viena neaparat. Acum scuza-ma poate te chinuie mai mult intrebarea mea ai facut TT pt ca ti-a recomandat doctorul sau iesise pliul mai mare sau ceva la eco? (ma gandesc la mine acum ca eu am refuzat TT pt ca totul era bine la eco si ma bazez in continuare pe asta).Ma rog pt tine sa fie totusi bine.Myral19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Fetelor eu NU TIN PASUL CU VOI, si cu asta basta. Eu plec la serviciu la 7 dimineata si ma intorc la 5. Iar la 7 sunt deja topita de oboseala, plus ca mai am si concurenta la calculator....

Maine merg la eco,avem 14= vreau sa fac 3D. Sper sa vada ecografistul daca bebe e intreg si sanatos.
Burticutelor, dintre voi mai e cineva care sa fi luat ceva medicamnte inainte sa afle de sarcina?????

Eu am luat Acyclovir vreo 3 zile cand avea sarcina aprox 4 saptamani. Dupa alte 3 zile am aflat ca sunt insarcinata in 4 sapt.

Mi-e tare tare frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

Buna dimineata si de la noi!...
Loredana si LaviniaN felicitari pentru majorete, pentru fetitele dulcicele!...
Mada felicitari pentru baietel!...
Roxana ma bucur imens pentru vestea ta eram sigura ca va fi bine...
Doamne Nature ce a putut sa fie in sufletul tau si sa nu poti sa ne spui, nu exista cuvinte care sa-ti poata alina durerea, doar Dumnezeu e mare si poate ca va face o minune la Viena.

Despre noi, am fost ieri la Iosup suntem bine se pare ca de data asta vom reusi sa avem bebele mult dorit. BEBE se juca de zor.
Tatal,specific barbatilor, a intarziat asa ca am rugat sa mi se faca CD.Deci echo morfo la 20 sapt + CD m-a costat 250 ron (150 echo + 100 cd).Cam mult pentru un cd cu care venisem de acasa dar asta e pentru amintirea lui bebe.
L-am zapacit pe cu o cunostinta de a mea care toata sarcina avea fetita si a nascut ieri o mandrete de baiat(maternitatea Cantacuzino) si care ma intrebase daca nu am nevoie de niste rochite. Ca atare in timpul echografiei dr.Iosup mi-a selectat locul cu pricina si cu o sageata mi-a scris mare "Cuc"
ca sa nu mai am nici un dubiu.
In rest mi-a fost atrasa atentia la kg si la stresul si oboseala de la serviciu se pare ca IR bilateral este in ca marit.

Multumita sunt ca bebe este bine si sper ca vestile rele de la capitolul nostru sa ia sfarsit pentru totdeauna si cum bine zicea o de la odiseea noastra nu mai pleaca nimeni decat la sala de nasteri, poarta este ferecata.

mirella
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Lavinia felicitari pentru fetita.

Nature imi pare rau ca trebuie sa treci prin situatia asta,sunt alaturi de tine,ma rog pentru voi sa va intoarceti cu vesti bune. Trebuie sa fi cat mai curajoasa, e greu,dar bebe-ul tau are nevoie de tine acum mai mult ca oricand.si nu uita

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Lavinia, Loredana, felicitari pentru caruciorul roz!
Nature, imi pare foarte rau.. Sunt alaturi de tine si ma rog la Doamne Doamne sa te intorci cu vesti bune de la Viena.
Asa cum a zis si Cecilia copilul tau are nevoie de tine acum, sa fii tare!

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Cristina12+

Mergi la inceput