Mamici de septembrie - octombrie 2007 (18)
Raspunsuri - Pagina 5
Annisia spune:
Nature, e urat-urat-urat ce ti se intampla! Poate nu e adevarat. Poate medicii au gresit. Ai facut amnio in tara? Unde si cu cine? Si cum intreba alta gravi, ai vrut tu, esti in varsta, ti-a recomandat dctorul, ai iesit aiurea la TT sau la echo?
Cum ai ajuns la amnio? Si practic ce ti-a iesit, ca are ce bebe? Te asteptai la tampenia asta? Mai ai cazuri in familie tu sau sotul tau?
Vorbeste cu noi si sunt convinsa ca te va ajuta si pe tine! Nu tine in tine durerea, pentru ca si eu am trecut prin momente grele cu sarcina asta si daca nu as fi vorbit cu fetele de aici cred ca o luam prin leustean cu capul. Ai nevoie de tarie si trebuie sa ne impartasesti experienta ta. Crezi in Matei, ca va fi sanatos tun si frumos foc. Matei are nevoie de tine si tu trebuie sa ii dai forta sa lupte, stiind ca este dorit si asteptat de toata lumea.
Sper sa iti invingi lacrimile si sa te alaturi noua cu ganduri bune si curate, pentru ca Matei e un luptator, daca tu il faci sa fie asa!
Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...
laviniaN spune:
NATURE ai incredere in DUMNEZEU,dute la vienna repeta analiza si o sa vezi ca totul va fii bine....sa-ti ajute DD sa te intorci cu vesti bune noi suntem alaturi de tine.
Fetelor multumesc pt urari am avut o senzatie deosebita cand am vazuto la eco ,taticul este in al noulea cer.
MANDARINUTZA nu te-ai gandit ca durerile de spate pot fi de la pat mai ales daca stai tott timpul in pat...si eu am avut acum mi-am schimbat salteaua din dormitor si nu ma mai doare doar cateodata,cred ca este normal sa ne mai doara cate putin de la atata stat in pat....dar lasa catrecem si peste asta.
ANNISIA cred ca cel mai bine este sa intrebi medicul daca ai voie sa calatoresti,iar daca el iti da unda verde e nemaipomenit.
SABINA sanatate multa Sofiei!
IULI ce bine e tine ca poti sa-ti vezi bebeul cand vrei tu.
LAVINIA20+
nature spune:
Multumesc pentru gandurile bune!
Myral, la mine toate eco au fost perfecte, pliul nucal de la eco de 12 sapt a fost 1.1 mm, adica perfect.La eco nu se vede nimic rau.
Acum, eu m-am tot documentat, am vb cu Iosup, Cu herghelegiu, cu dr de la clinici din Austria si Grecia, plus ca eu am terminat fac de biologie, specializare genetica, asa ca mai stiu si eu cate ceva: ideea e ca exista cazuri de copii cu Sindrom Down cu forme mai usoare ale bolii, la care nu se vede nimic la eco.Pot sa nu aiba probleme cardiace, la degetul mare sau sa nu se vada ca stau cu limbuta afara ( caracteristici ale acestui sindrom).De aceea e bine sa se faca TT.
Eu nu vreau sa va sperii acum, dar ma gandesc ca cel mai bine e sa luati o decizie in cunostinta de cauza.E adevarat ca au existat cazuri ( eu am o colega de birou in situatia asta) la care TT a iesit OK, deci nu a facut amniocenteza pt ca nu existau motive de ingrijorare, la eco nu s-a vazut nimic, si a nascut o fetita cu SD. Deci nimeni nu poate garanta 100 % nimic, dar e mai bine sa incercati sa eliminati cat mai multe din semnele de intrebare, adica sa faceti toate testele care pot fi facute. Asta e sfatul meu, dar acum siti voi...fiecare decide pentru sine....
Va pup
Patrice,Ilinca ( 16.10.2004)si Matei on his way ( 01-07.09.2007)
http://new.photos.yahoo.com/nature474/albums
Sabina spune:
Patrice, eu am citit si la fetele de Austria....da n-am zis nimica, ooof, sunt f f trista pt tine.E o decizie buna repetarea amnio la Viena, da Doamne sa fie bine....bebe are acum nevoie de ti9ne cel mai mult!!!
ma rog pentru voi!!!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
mandarinutza spune:
Mirella, brovo pentru eco. Tu unde ti-ai facut ecografia, la care centru? Eu sunt programata la Herghelegiu pe 1 mai, dar parca nu mai am rabdare, si as vrea sa merg si la dr.Iosup. De cand stau acasa, sunt paranoica.
Lavinia, ma mai mut si pe canapea, salteaua mea e ortopedica deci ar trebui sa fie buna. O sa o mai intreb pe doctorita mea de aceste dureri.
Mandarinutza 19+
carpatina spune:
Nature.... ma doare sufletul de durerea ta!
Curaj si speranta sa ai... ma rog pentru tine!
14+ cu Ioana
ancasilv spune:
Ma rog pt tine...Trebuie sa fie bine, nu se poate altfel!!!Tinem pumnii fff strinsi!
Poze nunta...
anca +13
ancasilv spune:
Ma rog pt tine...Trebuie sa fie bine, nu se poate altfel!!!Tinem pumnii fff strinsi!
Poze nunta...
anca +13
Carmenita spune:
Alinus sora mea a luat Aciclovir in timpul sarcinii, doar 5 pastile. Cand a fost la medicul ginecolog, a cautat intr-o carte si i-a citit ca Acyclovirul luat in primul si al doilea trimestru nu a creat probleme, doar in al treilea trimestru apareau niste probleme, dar nu isi mai aminteste despre ce era vorba. Medicul a sfatuit-o sa tina sarcina si are acum un baietel de 3 ani sanatos.
Sfatul meu e sa intrebi medicul ginecolog, dar ceea ce iti spun eu este real, era scris undeva, deci nu si-a dat el cu parerea fara nici o baza.
Va doresc sanatate si sa aveti incredere ca totul va fi bine.
Nature sa dea Domnul ca pana la urma totul sa fie bine cu bebele tau. Numai sanatate si ganduri de bine. Ne vom ruga pentru voi.
Fetelor eu ma chinui cu tensiunea asta mica ca mi se infunda tot timpul urechile. Voi aveti tensiunea mica? Eu nu beau cafea si nu stiu ce sa fac sa imi mai creasca tensiunea asta (in afara de nervi ).
Inca ceva, eu am rh-ul negativ, sotul pozitiv, si sunt la prima sarcina. Mie medicul nu mi-a dat inca sa fac anticorpii, ca nu e nici o problema,fiind vorba de prima sarcina. O prietena de-a mea aflata in aceeasi situatie isi face analiza asta lunar. Cele cu rh-ul negativ ce faceti? Ce v-a spus medicul?
Va pup si va doresc din suflet sa fiti bine, sa va creasca bebeii mari si fara probleme!
Carmen 14+
crishtina spune:
Salutari tuturor :) ne'am intors si noi din vacanta...a fost super...am vizitat tot ce se putea in cateva zile, m'am bucurat ca am vazut Grecia si sora si nepotul :) Nu am putut sa scriu pana nu am citit tot capitolul cu care am ramas in urma. Tati l'a simtit si el pe bebe...insa putin ieri dimineata. De acuma poate mai mult. El cica, lasa ca citea...si numa cand a intors pagina l'am simtit:)) Va pup cu drag, mi'a fost dor de voi.
18+