Mamici de septembrie - octombrie 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Nature, de cazuri cand se intampla invers nu ai auzit? O prietena de-a mea, care e medic, are o colega ce a fost in situatia ta si la doua amnio i-a iesit naspa. Nu a avut curajul sa renunte si acum are un baiat frumos, cu niste ochi albastri de iti vine sa il mananci!
Cand eram in spital, la fel, o tipa care era in salon cu mine imi povestea de sora ei care avea 38 de ani si acelasi rezultat. Ea nu a facut decat o data amnio si nu a crezut. A nascut o fetita perfect normala. Morala este sa te documentezi exact, sa iti faci toate analizele, dar nu in tara (daca iti permiti) si sa nu renunti asa usor. Crede in bebelul tau!

Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

Mandarinutza am fost la Fortis Medical, eu sunt pacienta dr.TUTUNARU

mirella
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Roxana ma bucur enorm!
Cecilia nici eu nu dorm bine...pe la 2 ma trezesc
Natur sanatate puiului
Sabina insanatosire grabnica fetitei...sper sa nu iei si tu

12

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidushka spune:

NATURE, sa dea D-zeu sa fie bun totusi rezultatul final
Curaj!

Trebuia sa fiu si eu o mamica de septembrie, dar nu a fost sa fie, si din cand in cand mai citesc si eu ce scrieti voi(mai rarutz)..

Multa sanatate VOUA si BEBEI-LOR VOSTRII, fetelor de la odiseea de sept-oct!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

nici n-am maiz is de Sofia.
deci ieri pe la 12 jumate a adormit pur si simplu...s-a sculoat pe la 4 jumate cu ditai febra, care i-a scazut intr-o ora.Dupa aia chiar a mancat si s-a jucat si de-atunci nu i-a mai crescut asa tare, ieri seara i-am dat totusi Nurofen, ca si azi dimineata.
E mult mai vesela si nasu e infundat si curge, dar nu dezastru.
Sper ca ce-a fost mai rau sa treaca.

asa.
Cu RH. Eu o sa-mi fac primele dozari pe la 20 de sapt (azi am 18 sapt si 2 zile)si dupa aia mai vad ce-mi zice dr.

cu tensiunea mica...si eu o am...somn, muuulte lichide si miscare:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Nature, Doamne ajuta-poate Viena iti va aduce o veste buna, ce nu inteleg eu este cum intr-o familiei fara antecedente, cu un copil sanatos, cu varsta mamei mica pot sa apara astfel de cazuri....mi-e o frica....

Roxana...bine ca s-a terminat cu bine!

Sabina sanatate sSofiei! Ai Rh-? Si eu...si si asta ma streseaza!

Lavinia, felicitari ptr. bebitza, sa fie sanatoasa si sa stea cuminte in burtica pana la termen.Prima mea sarcina mi-am petrecut-o in at de la 4 luni asa ca sunt cu morcovul......o, da sa de-a Doamne Doamne sa fie santos ca in rest ma descurc!

Sa aveti o zi faina!

Raluca (DPN 20.10.2007) si mama Ilincai de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

buna dimineata si de la noi burtici cine zicea ca are probleme cu somnul?? iote ca si eu...nu am reusit sa dorm bine noaptea trecuta si am lenevit azi in pat aproape toata ziua.
mandarinutza, sa nu te sperii daca mai ai dureri de spate.sunt normale ptr o femeie gravida,asa mi-a zis moasa.mai ales ca burtica creste si in organismul nostru se petrec foarte multe schimbari.numai sa stai linistita si sa nu faci mult efort.am o prietena care a fost gravida,tin minte cand o apuca cate o criza de spate de abia se tine pe picioare.se punea pe pat si o lasau!nu te ingrijora!
alinush, succes la eco maine.sa vii cu vesti bune
nature, cand ma gandeam ca au trecut toate relele...iata mai apare una...offff sper sa fie testul gresit si sa vii cu vesti bune de la Viena!fii tare,bebelusul are nevoie de tine!

danielle 16+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Hei, aici sunt. Imi picase netul si de aseara de cand m-am intors nu am reusit sa citesc sau sa a raspund. Ce e drept, de vreo 2 ore de cand merge sortez mailuri de birou si imi fac treaba constiincios.

Acum ma apuc sa citesc din urma de la voi sa vad ce si cum si ce se mai intampla cu voi. Asa ca pregatiti-va pentru romane. Si va povestesc dupa aceea cu detalii cum fu la Viena - ca de barcutze la "Venetia" nu mai fu timp.

Dar in primul rand vreau sa va multumesc din suflet ca mi-ati fost alaturi, ca v-ati gandit la mine, ca v-ati rugat pentru BB meu si ca sunteti minunate.

Rox 19+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Roxana, bine ai venit!te asteptam cu detalii

19+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sabina, dau iubita cata bere vreti! Ma duc deja sa fac stocuri, dar cum nu am voie sa car am nevoie de ajutoare. Si fa mai fata bine ca poate primesti mai repede berea aia la Sala Radio.

Carpatina, fund sucit cum sunt eu nu gasesti prea des. Sigur ca sunt fericita, dar am ramas cu un gust amar. Si sunt asa trista pentru bb al lui Nature...

Nature, iubita fii tare, ma rog pentru voi si nu abandona orice speranta. Ieri am plans putin dupa ce am vb cu tine si sincer inca ma doare sufletul, dar poate...Te rog sa imi dai macar sms-uri sa stiu ce si cum. Daca mai ai nevoie de ceva, poti suna oricand la mine.

Annisia si Myral, nu la Nature erau probleme cu pliul ci la mine. Adica fu 2mm la 13 sapt ceea ce in Ro se considera la limita normalului. Iar apoi a icneput circul cu masuratori intre 2mm si 4 mm.

Rox 19+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput