Mamici de septembrie - octombrie 2007 (18)
Raspunsuri - Pagina 29
devylla spune:
Nana bine ai revenit!Se pare ca ai avut o vacanta super.Tu si sotul tau sunteti un cuplu minunat si el pare foarte fericit de burtik.
Si aici hainele de gravi au niste culori,numa' bejuri si verniluri...nush ce ma fac...
Ziceai ca nu te-ai ingrasat,vaaaiii ce bine.Eu nush ce sa mai fac...nu mananc decat strct necesarul si in ultima luna am pus mai bine de un kg...si nu inteleg de la ce...in ritmul asta unde o sa ajung oare?
Roxana tare scump bb Andrei!Felicitari!
Iuli vizionez si pozele tale,dar mai tarziu ca am intarziat la munci.
V-am pupat,nu stiu daca mai am timp sa intru azi,se anunta o zi plina.
O zi buna tuturor!
Sabina Y.
18+
japonia prin ochii unui amator
Roxana_G spune:
Neata. Ce se mai aude? Eu m-am trezit cu gandul sa duc fata la gradi, insa m-am razgandit si am decis sa o mai tin cu mine cat stau eu acasa. Daca ma simteam rau era altceva, dar asa la cum zburd eu e si pacat sa nu o tin cu mine acasa inca o saptamana. Si asa petrec foarte putin timp cu ea.
Marushka,
chiar ma gandeam la tine si voiam sa iti mai scriu PM. E bine ca nu te mai gandesti in urma, dar sa te concentrezi mai mult la sot decat la job, asta daca vrei sa ne dai vestea mai curand. ![]()
Iuli, ca sa vezi cum pui link denumit, da un reply cu quote la cineva care are un astfel de link si ai sa vezi de acolo formatul. Copiezi formatul si inlocuiesti apoi denumirea si linkul. Sper ca am fost coerenta.
Rox
20+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
danielaradu spune:
voiam sa va intreb la cate sapt l-ati simtit pe bb?
si cand o sa imi curga colostru din sani/
17+
o asteptam pe bebita
http://bd.lilypie.com/fHPZp2.png
Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by danielaradu
voiam sa va intreb la cate sapt l-ati simtit pe bb?
si cand o sa imi curga colostru din sani/17+
o asteptam pe bebita
http://bd.lilypie.com/fHPZp2.png
Eu nu sunt un etalon ca am simtit repede la ambele sarcini. Pe Alex la 16 sapt, pe BB la 14-15 sapt. Insa depinde mult de la organism la organism. Vezi ca mai sunt fete care inca nu au simtit.
Cat despre colostru, si eu am gasit zilele trecute ceva uscat pe san. Insa numai atunci. La Alex a inceput sa se vada abia tarziu, dupa 30 de sapt.
Rox
20+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
kriss79 spune:
Azi nu am mai avut parte de "episodul" de ieri, dar tot ma simt slabita si ma doare pieptul..am mai slabit aproape 2 kg...
va doresc o zi buna burtici!
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07
Cristina
12+
carpatina spune:
marushka, Adevarat a inviat! Ma bucur ca esti bine si ca ai atitudinea potrivita pentru a ajunge, in scurt timp, din nou la odisee. Te pup, ai grija de tine! 
Nature, drum bun spre casa!
Nana, frumoaseeee pozeeee! Si mie imi place Sandra Bullock! ![]()
Roxana, cum se simte tatal tau? Parca ziceai ca merge in spital dupa Paste.
iuli8700... nu pot vedea pozeleeeee ![]()
haide Liana, ai aflat ce sunt galustele?
Tomasaaaaaaaaaaaaa!?!
15+ cu
Ioana
ancasilv spune:
Neata fetelor! Ce faceti, sper ca azi o sa fie o zi buna pt toate! Eu am dormit ieri de la 18.30 pina azi dimineata si m-am trezit cu o foame...as fi mincat orice!
Trebuie sa fac si eu TT...ca vine saptamina 16! Acum, am si eu niste intrebari:
1. sapt. 16 de la ultima menstruatie sau a 16 a sapt a bebe-ului
2. unde credeti ca iese cel mai corect TT? (roxana, cred ca tu esti cea mai in masura sa dai un raspuns...ca la cite ai facut, saracuta de tine). Mie dr mi-a spus sa ma duc la Giulesti, dar nu stiu cita incredere sa am in ei. A mai facut cineva acolo, stie ceva? Imi tb si eco?
Ca si cu eco....m-am dus la Iosup ca la pomul laudat, dar nu a vazut ditamai fibromul (el mi-a spus ca nu am nici un fibrom) si eu am niste dureri de la el...fibrom care s-a vzut la o porcarie de ecograf...nu mai inteleg nimic. Sorry daca nu am fost f coerenta, dar sint f suparata pe chestia asta.Asa ca nu mai inteleg nimic...te duci la un dr cu toata increderea si la sfirsit iti dai seama ca increderea ta a fost inselata! Of, mai bine ma faceam dr, barem stiam o chestie!
Va pup si astept cu interes raspunsurile voastre!
Poze nunta...
anca
+13 
teodoran spune:
Ma puteti ajuta si pe mine cu interpretarea rezultatelor de la TT?
Alfafetoproteina = 57.36 ui/ml
betaHCG = 29471.1
Estradiol = 1.33
Eu am facut analiza cand aveam 15 spatamani jumate, si dna dorctor mi-a spus ca sunt normale valorile, dar in rest nu mi-a dat nici o explicatie si sunt foarte suparata ca nu stiu exact cum se interpreteaza.
19+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png
toma_lly spune:
buna fetele,
SIMIALEXIA eu am o programare pe 7 sau pe 10 mai (nu mai tin minte exact) la dr. Iosup. daca vrei ti-o cedez 
fetelor, eu am o problema: sunt deranjata la stomac ![]()
se poate lua ceva pentru asta ?
TOMITZA
19+
bebelushu'
Nunta-11 iunie 2005
Andries spune:
Buna fetelor, sper ca va simtiti bine.... imi pare rau de cele intamplate si de bebeii pierduti, dar eu zic ca Dumnezeu e mare si ca o sa iasa soarele pe strada fiecaruia!!
Eu stau acasa, ca mi-a fost foarte foarte rau zilele trecute si azi am programare la doctor pentru a verifica starea bebelusului, am niste analize de sange de speriat, totul este mult mai jos decat valorile normale...eu sper ca si pe acest fond de anemie bebelinul sa fie destept sa-si traga ce are el nevoie, ca alta solutie nu e.
Si de unde ma ingrasasem 2 kile, de cand ma simt rau am slabit aproape la loc, doar burta a inceput sa se vada binisor, e destul de tzuguiata, de unde trag eu nadejde ca e tot baiat...da Doamne sanatos sa fie, iar daca e baiat .. e bonus !!![]()
![]()
![]()
As vrea sa stau si eu cu puiul meu, dar de aproape doua saptamani e la Busteni (ca l-am dus acolo in vacanta de Paste) si pentru ca tot imi era mie frica de varsat de vant, fetita cu (,) care se joaca si sta impreuna a facut varicela, ei bine, nu mai are clar nici o sansa sa nu faca, pentru ca au mancat impreuna, au dormit in acelasi pat, s-au pupat, etc.
.. ca sa nu mai spun ca a fost siderat cand a descoperit ca ea are pasarica in loc de cuc...aoleu ce-a mai jelit-o, cum face ea pipi, saracutzzzaaaa...
Va doresc sa cresteti frumos si sanatos... ceea ce-mi doresc si mie 
Andries