Mamici de septembrie - octombrie 2007 (18)
Raspunsuri - Pagina 30
aeperju spune:
Am fost si eu azi dimineata si am facut triplu test. Sa vedem cum iese.... abia lunea urmatoare imi da rezultatele.
Emma 17+
Happiness_4_us spune:
Neata si de la mine, burtici!
Eu de 2 nopti ma confrunt cu insomnii, sper eu ca sunt de la fusul orar si astept sa ma reglez. E groaznic. Si ieri si azi noapte nu am dormit decat 2 ore, parca sunt batuta asa ma simt. ![]()
Incerc sa deschid un nou capitol ptr burticile mele dragi.
Sa aveti o zi usoara.
Nana,
18+In asteptarea lui
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
iuli8700 spune:
Buna dimineata, burtici!
Roxana, iti multumesc mult ca m-ai scos din ceata. Sper sa fi reusit...voi vedea acum dupa trimiterea mesajului.
Carpatina, nu stiu de ce nu ai reusit sa vezi pozele...eu am intrat pe link si merge. Poate sa-mi spuna cineva daca a putut vedea pozele ca sa stiu daca merge.
Iuli
18+ 
Iuli graviduta
Gabriela77 spune:
quote:
Originally posted by danielaradu
voiam sa va intreb la cate sapt l-ati simtit pe bb?
si cand o sa imi curga colostru din sani/17+
o asteptam pe bebita
http://bd.lilypie.com/fHPZp2.png
Eu l-am simtit pe bebe la sfarsitul sapta 17. De atunci il simt zilnic, tot mai puternic. Dar cum spunea Roxana, nu e o regula, unele il simt abia prin sapta 20. O sa vezi tu ce minunata senzatie.
Gabriela, 17 +
tomasa spune:
Fetelor, sunt bine, nu va ingrijorati. Am stat acasa ca am avut examene, am invatat (fac un master, termin anul asta si sunt in sesiune). De acasa n-am mai apucat sa intru nici cat sa va citesc, nu stiu ce s-a mai intamplat, sper doar ca sunteti bine toate, sanatoase, voioase si cu vesti bune. Dar azi promit sa citesc din urma si revin in forta. Mi-ati lipsit, de-abia astept sa ma pun la curent. Sper ca n-ati scris mult in lipsa mea...
Roxana, merci de mesaj. L-am citit tarziu aseara ca am avut examenul si am uitat tel dat pe silentios, de-aia n-am raspuns.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
15+
Gabriela77 spune:
Ripley, eu sint la medicul la care ai zis ca ai stat exact 3 min, Dr. Mihu ! Te asteptam cu vesti bune despre bebe si sexul lui.
Ups ! M-am cam speriat cu accidentele...Om vedea noi cum e, sper sa fie cat mai rar, daca nu se poate deloc.
Nana, frumoasa calatorie ! Si, productiva, as zice, la cate ti-ai luat ! Bravo ! Ce poze frumoase ! Si ce burtica frumoasa !
Raluca, chiar mare dreptate ai ! Urate haine de gravidute la Cluj. Nici eu nu am gasit decat 2 perechi de pantaloni mai draguti. O sa merg la croitor ! Sau altundeva ! De-acum se ingroasa gluma. Si talia. Ce bine m-am distrat de conversatiile tale cu Ilinca!
Roxana, asa ma distrez si eu de bebe, se agita mereu la orele de masa. Mancacios, ca tata! Ce frumos e bebele Andrei! Sa va bucurati de el! Dragul de el!
Ana, Cristina, Andries sa scapti de greturi. Va inteleg foarte bine!
Liana, bravo! Bine ca totul e bine! Asteptam vesti noi.
Marushka draguto, esti o fata tare curajoasa! O sa vezi ca DD iti va trimite in curand alt bebe si totul va fi bine!
Ce de ati mai scris, fete dragi! Eu...ocupata rau la serviciu ! Dar fericita ca ma simt excelent si bebe misca toata ziua ! Ce mi-as putea dori mai mult ??? Sa fie totul bine pana la capat!
Va pup k mare drag,
Gabriela,
18 +
Pinacolada spune:
quote:
Originally posted by mandarinutza
Pinacolada, eu sunt programata la ora 18 la Sanador-cel nou din Piata Victoriei, e acelasi lucru cu Euroclinic(caci nu stiu)? Si eu m-am mirat cand mi-au spus ca imi face programare pe 1 mai, dar mi-a convenit ziua, ca vreau sa-i iau si pe sot si pe mama sa-l vada pe bebe si macar sunt si ei liberi. O sa mai sun si eu sa ma interesez, mi-am notat ca tre sa sun cu o saptamana inainte.
Liana, stai linistita pana te duci la medic si nu te mai ingrijora. Parca tu ai scris zilele terecute ca iei din nou utrogestan, poate o fi de la acesta.
Mandarinutza19+
Salute din nou!
Nu nu sunt la aceeiasi locatie Euroclinic e langa Spitalul de urgenta Floreasca.
Da ideea e super, si eu o sa-l iau pe al meu sot sa-si vada bb-ul sanatos!!!!!!!!!!!!!!
Imi pare rau ca nu ne intalnim, dar iti tin pumnii sa fie totul ok si sa povestim dupa aia...
Roxana-daca vrei firma pentru amenajarea gradinii te pot ajuta eu...spune-mi!
Pupici la toata lumea!
Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si bb 2 in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002
Happiness_4_us spune:
Am deschis capitol nou aici, dar de nauca ce sunt, am uitat sa va anunt!
Imi cer iertare!
Haideti acolo, burtici, ca s-au scris deja 2 pagini.
Nana,
18+In asteptarea lui
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!