Mamici de septembrie - octombrie 2007 (18)
Raspunsuri - Pagina 28
mandarinutza spune:
Nana, bine ai venit din vacanta
Myral
, sa stii ca si eu il simt pe bebe destul de jos, la inceput il simteam numai jos dar acum il simt si jos si mai sus(cam la jumatatea distantei fata de burik)
.
Mandarinutza
19+
danielle02 spune:
roxana, unde sunt pozele? nu pot sa le vad... ![]()
danielle
17+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
Liana30 spune:
va multumesc la toateee..va puppp..
repede ca trebuie sa plec va spun ca totul e bine..cel putin asa zice dc,,
mai multe va spun maine..
inca odata multumesc la toate..vb maine..puppppp
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
15

Nasica
Roxana_G spune:
Danielle, nu a mers decat o poza. Dai click la mine unde scrie "are album" si apoi pe album principal, chiar dc scrie ca nu sunt poze. E numa bb cu mana in gura, cealalta poza de la eco nu a mers. Cu mine nici atat. Mai incerc maine.
Liana, bravo, bine ca e bine. Dar ne tii in suspans si nu ne zici ce sunt puii?
Ma duc la nani, incerc sa o culc pe Alex mai devreme ca de maine o duc iar la gradi. Sa vedeti maine ce vaiete. Noapte buna.
Rox
20+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
Raluca spune:
Bravo Liana, bine ca sunt O.k. puiutii!
Noapte buna si de la mine! Nu mai am chef de nimic... M-a intristat si pus pe ganduri stirea cu masacrul din Universitatea din SUA. Ce vremuri, ce oameni...oare incotro mergem?
Raluca
(DPN 20.10.2007) si mama Ilincai de 5 ani
danielle02 spune:
roxana,ce bebe fainnnn aiiiiii....
sa iti fie sanatos si frumos!
liana,ce ma bucur ptr tine...bebelusii sunt bine 
bravooo
danielle
17+
pozici
marushka spune:
Gravidute frumoase, va salut si Hristos a Inviat!
Mai intru pe la voi sa vad cum va mai simtiti, nu ma pot desparti de voi. Nu am avut timp sa intru mai devreme... acum incerc sa ma concentrez la maxim asupra jobului si sotului ... ca sa nu mai stau cu gandul la ingerasul meu care a fost. Eu ma simt mai bine, tot mai mult invie speranta in mine ca am sa pot sa va ajung din urma.
Roxana draguta, ma bucur nespus ca la amnio rezultatele sunt bune! Felicitari! Acum sa nu iti mai faci griji pentru nimic si sa nu mai plangi deloc, ca sa ai un baiat voinic si sanatos!Inca nu am vazut poze cu BB Andrei dar imediat cum am un pic de timp am sa apuc sa vad toate pozele si ale voastre si ale fetelor.
Danielle ce mai face burticuta ta? Eh las ca va face un booom intr-o zi si nici nu stii cand ai sa te trezesti cu o burtica mare de toata frumusetea. ;)
Nana, si tu ai o burticuta frumoasa si va sta bine impreuna cu sotul!
Fetelor, am vazut ca langa mine, a aparut si Ale 

imi pare tare rau.
Nu stiu cum i sa intamplat, de ce, si prin ce a trecut, sper doar ca sa o ajute Dumnezeu sa isi revina si sa ii dea DD cat mai repede un alt bebic sanatos si frumos.
Carpatina tu ce mai faci draguta? Tomasa tu ? Va doresc din tot sufletul sanatate voua si pruncilor vostri.

Sa stiti ca nu am uitat de voi si va multumesc la toate ca m-ati sprijinit si mi-ati dat sfaturi bune atunci cand am avut nevoie de voi!
Sa aveti sanatate toate gravidutele si sper sa va pot da cat mai repede vestea cea mare. Va pup pe toate la burtici. 

Taniusha 
danielle02 spune:
marushka

ma bucur ca nu ne-ai uitat si ca esti mai bine.sper ca in curand sa ne dai vestea cea mare. 
danielle
17+
pozici
Joahnna spune:
quote:
Originally posted by simialexia
BUNA FETELOR ,AM NEVOIE DE UN PIC DE AJUTORSUNT
SI IMI TREBUIE O ECOGRAFIE PT. MALFORMATI LA DR.HERGHELEGIU DAR NU AM PUTUT SA IMI FAC O PROGRAMARE PREA REPEDE NUMAI PE 2 IULIE MI-AR TREBUI SA O FAC PE LA SFARSITUL LUI" MAI "DACA ARE CINEVA VREO PROGRAMARE SI AR DORI SA O SCHIMBE CU A MEA
M-AR AJUTA MULT
Eu nu te pot ajuta dar poate ar fi bine sa deschizi un subiect nou, asa vor citi mai multe fete mesajul tau. Bafta!
15+
iuli8700 spune:
Fetelor, incerc sa-mi pun si eu la semnatura un link cu poze(cu mine graviduta) ...si cred ca mi-a reusit(voi vedea dupa ce trimit mesajul)...dar nu stiu cum sa fac sa denumesc exact linkul ...de exemplu sa-l denumesc "eu graviduta" si in momentul in care se apasa pe acest scris sa ma trimita la linkul cu pozele. Am vazut la multe dintre voi dar nu-mi trece prin cap cum as putea sa fac. Va rog, ajutati-ma!
Va pup!!!
Iuli
18+ 
http://new.photos.yahoo.com/kitty8700/album/576460762398242364/photo/294928804334512528/0

SUNT