Mamici de septembrie - octombrie 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

[quote]Originally posted by slippers76

Hop si eu dupa a N-a tura de varsaturi. Mi-am varsat si sufletul din mine astazi!

Mama, la 18 saptamani mai ai probleme de genul asta? Nu e aiurea? Toate ne-am cam potolit si am rupt prietenia cu buda. Tu ce probleme ai?

Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Am reusit cu greu sa pun 2 pozute cu bb. Am incercat sa o pun si pe printesa mea, insa zau daca reusesc sa dau resize sa iasa sub 100 k. Mai perseverez. Burtica pe maine.

Ana, vreau si eu sa fiu mai prietena cu toaleta. Dar numai dintr-un anumit punct de vedere. Ca m-am saturat sa sangerez la fiecare scaun.

Danielle, burta pe maine. Poate ma ajuta sotul sa micsorez si pozele, ca eu una nu ma descurc.

Rox 20+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

BB va transmite salutari cred. M-a pocnit incat am simtit si la mana, nu numai interior. Mi-a lovit mana pe care o sprijineam pe burta. Desi am o vaga banuiala ca e legat de foame...ca de obicei cand imi este foame e mare mare agitatie in burtica.

Rox 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Nana, super pozele si voi sunteti un cuplu frumos mandru de burtica rotunjoara. Sa va fie de bine excursia si cumparaturile.

Da, asa cum zice Raluca, in Cluj cam greu cu hainele de gravidutza, insa eu si data trecuta mi-am luat doar 2 bluze fte dragute, care merg si dupa ca sunt mai hipioate ca stil, si o pereche de blugi cu bumbac la burtica, care atata au alunecat de pe mine incat am ajuns sa le pun bretele, iar alea ma deranjau la sani. In rest nicio hainuta, mi-au fost bune aceleasi haine de dinainte de sarcina, si nici acum nu cred ca-mi iau mai mult de 2-3 lucruri, de drag si nu de necesitate.

Danielle, asta cu balonatu (si constipatia) e boala grea, si eu acum simt ca-mi crapa burta de umflata ce e, dar tot nu e mai mare decat ieri cand nu eram asa

Slippers culmea e ca in primele 2 zile plangea si cand se incalzea teracota din camera si trosneau lemnele, a 3a zi era atat de fascinata de flacarile de la gratar ca s-a apropiat la 3 m... degeaba, cat sunt asa mici le distrag prea multe chestii atentia si nu stiu ce e periculos, de aceea trebuie sa fii cu ochii pe ei non-stop.

Roxana, asteptam pozele. Le poti micsora din ACDSee, ai optiuni acolo la modify-resize.

Ma duc sa mai asist la tati si Anutzache luand cina - ca eu nu pot manca nicicum - si revin sa citesc vesti de la Liana.
Ripley 13+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Roxana, vazut bb Andrei cu degetul in gura. E un dulce! POate imi trece si mie lenea si scanez si eu pozele lui bb Vladut sa vedeti ce capos e. Cat despre toaleta... nasol. Din fericire probleme din astea nu prea am.

Anisia, e de la mancare si de la oboseala, ca am avut un WE agitat rau, cu vizite sambata si musafiri duminica. Si crede-ma, e aiurea!

Ana 18+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

salutare din nou- nu ma mai lasa Ilinca sa lucrez asa ca acum desenam stelutze si ascultam, dansam...pe muzica filmelor Disney-taare m-a binedispus.....

Nana-culorile ma supara si pe mine la hainele de gravidutze-tare prafuite!

Roxana, nu vad pozele...cu Andrei!

O seara linistita!

Raluca (DPN 20.10.2007) si mama Ilincai de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

quote:
Originally posted by Ripley
[Slippers culmea e ca in primele 2 zile plangea si cand se incalzea teracota din camera si trosneau lemnele, a 3a zi era atat de fascinata de flacarile de la gratar ca s-a apropiat la 3 m... degeaba, cat sunt asa mici le distrag prea multe chestii atentia si nu stiu ce e periculos, de aceea trebuie sa fii cu ochii pe ei non-stop.

Ripley 13+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Da, asa e, insa problema cu Miruna e ca imi seamana prea tare: si eu cand eram mica faceam exact ce imi spuneau ai mei sa nu fac. Asa ca mama renuntase la un moment dat sa-mi mai spuna "nu" in combinatie cu "face...." Eh... riscurile de a avea un copil cu personalitate. Poate baiatul o sa fie mai linistit, desi taaaare ma indoiesc.

Hai ca ma duc sa spal si sa bag in pat vampirelul energetic, ca azi sunt de serviciu, dat fiind ca taica-su nu e acasa.

Ana 18+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Roxana-vazut bb Andrei-super dragu' de el...ce linistit pare! Cu ce echo e facuta poza, 3-4D

Ma duc si la culcat copilu'...da mai vin!

Trebuie sa va spun ultima discutie-acum cu fiica mea (5 ani)...intr-o zi m-am indragostit de Antonio(coleg gradi)dar azi m-am lasat de el...De ce (intreb eu, ca fraiera)Raspuns: pai sunt attia baieti frumosi la gradi trebuie sa-i INCERC pe toti......

Alta, tot citat di Ilinca in sera asta: Alba ca zapada, Cenusareasa, Frumoasa ca bestia sunt filme de dragoste.....

Raluca (DPN 20.10.2007) si mama Ilincai de 5 ani

Mergi la inceput

Era cu 4d facuta poza. Iar bb era linistit bietul ca era inainte sa fie invadat de ac. Dupa amnio avem un filmulet cu el cum casca o gura mare, nu mai era asa linistit.

Ripley, nu am ACDSee pe laptop, fir-ar. Aveam inainte pe calculator, pe asta nu mi-a mai instalat sotul mai nimic. Numai cand ma vaicaresc de ceva se ma instaleaza. Sa vad pe laptop vechi care e la Alex, insa nici pe acela nu cred ca este. Am un HPIMage, insa la reducerea maxima tot este peste 100K.

Rox 20+

Mergi la inceput

Raluca, sanatoasa abordare are Ilinca ta. Si da, povestile respective sunt pana la urma de dragoste.

Rox 20+

Mergi la inceput