Mamici de septembrie - octombrie 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Raluca, sa stii ca nici aici nu sunt haine frumoase de gravida si ce ma intriga pe mine cel mai mult este ca au niste culori de te ia durerea de cap. Foarte triste, toate inchise la culoare si urate.
Chiar asa, daca suntem gravidutze trebuie sa aratam ca naiba?
Si asa e dificil de gasit marimea, cel putin la mine asa este, cred ca de aici si disperarea mea de a-mi lua 2 sarafanuri acelasi model doar ca marimi diferite.

Nana, 18+
In asteptarea lui
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by danielle02

nana, ce poze faine ai facut... si ce burtica ai... ce superb... eu am asa o burtica de mica ca abia se vede.daca imi pun un tricou putin mai larg pe mine,nu se vede nimic.trebe sa ma imbrac numai in haine mulate sa se vada ceva
si ma laudam mai devreme ca am burta mare...acu mi-a scazut cu totul
ai iesit superb in poze

danielle 17+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Dani, stai linistita ca nici a mea nu e mare burtica, asa a iesit in poze. Chiar m-am mirat si eu. Poate ca se vede mai bine ptr ca e elastic sarafanul si ptr ca eu seara ma balonez, de zici ca am cu cateva luni in plus.
NU te necaji ca o sa ne saturam de burtica.
Eu chiar ma gandeam zilele trecute ca nu am pus pe mine nici un gram de cand am ramas gravidutza. Adica am slabit atunci aproape 3 kg din cauza starilor de rau, kg pe care acum le-am pus la loc si atat. Dar nu ma vait, am timp sa iau in greutate si nici ca o gogosica parca nu as vrea sa fiu.
Pupici si stai cuminte. Important este sa fie bebe bine.

Nana, 18+
In asteptarea lui
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Fetelor acum vreti burtica mare mai incolo abia o sa mai puteti merge de ea. Nana intradevar in sarafan arata mare burtica si taticul e mandru de ea.Ripley da burtica e mult mai mare la a doua sarcina desi bebe e dezvoltat normal pt varsta lui.Liana te asteptam cu vesti de la eco. Poate afli ce sunt puiutii.Myral19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ioi fetele, cand vine sotul meu acasa il pun sa ma pozeze sa vedeti ce giganta sunt eu. Pana una alta ma duc sa caut pozutza cu bb sa o pun aici pe album pe forum. Acum cat merge netul...

Tomasa, tu nu mai zici nimic? Esti ok?

Rox 20+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Nana, ce vacanta minunata. Wow! Nu zic ca mi-a stricat amniocenteza la Viena, dar nici super relaxata nu am fost. Si ce bine ca ti-ai luat hainute, sa le porti sanatoasa.

Rox 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Nana, intr-adevar ai niste poze superbe. Sotul tau e topit dupa tine si asa de mandru de bebe din burtica... Eheee, bravo voua! Multa sanatate si fericire sa aveti!
Roxana G, vrea si eu sa il vad pe bebe Andrei cum isi suge degetelul. Ai promis de saptamana trecuta ca postezi poza cu el. Si sa iti vedem si burtica, bine? Ca sa crapam de invidie...
Desi la mine nu e cazul, ca si eu am ditamai butoiasul. Al meu ma alinta ”butelie”, ”butoias” etc... Foarte dulce...

Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...

Mergi la inceput

Annisia, pai eu incerc sa pun pozele, insa nu am program pentru a modifica dimensiunile si sunt prea mari. Asta incerc acum, sa vad cum sa le postez.

Rox 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Sa va traiasca si voua baietelul, Roxana! Am fost astazi la medicul de familie...totul e ok.Umai ca mi-a fost cam greata toata ziua si e tare naspa.Mai sunt si zile de-astea.

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Hop si eu dupa a N-a tura de varsaturi. Mi-am varsat si sufletul din mine astazi! Sunt complet ametita.

Ripley, am patit si eu cu Miruna aceeasi chestie cu gratarul, cand avea un an si vreo patru luni. I-am spus sa nu se apropie, s-a uitat in ochii mei si si-a lipit mana de gratar. A iesit ditamai tambalaul, desi rana a fost superficiala. Isi aminteste si acum de isprava ei. Cat despre burta, he, he, de cand ma tot tangui eu pe aici si nu ma baga nimeni in seama... Eu am un burtoi cat toate zilele, pe care cu Miruna nu l-am avut decat pe la 6 luni.

Nana, bine ai venit!

Roxana, multam de intrebare, dupa cum vezi sunt "ocupata". M-am imprietenit cu toaleta astazi.

Liana, ai fost la doctor?

Ana 18+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

roxana, astept pozele cu bebe Andrei si bineinteles si cu burtica ta
nana, si eu sunt balonata spre seara,dar nu mi se pare ca am burta mare mi se vede putin cand ma uit in oglinda,dar tot amarata raman...
myral, ai dreptate.o sa avem niste burti peste cateva luni de nu o sa le putem duce,dar pana nu le avem...nu stim cum e

mie tot imi curg sanii.nus ce sa mai fac,am schimbat 3 tricouri pana acum plus pijamaua.

danielle 17+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput