Mamici de septembrie - octombrie 2007 (18)
Raspunsuri - Pagina 19

Sabina spune:
Sabina spune:
 uite ca abia acum am ajuns acasa si sunt terminata de oboseala, plus ca m-a apucat o depresie existentiala, desi n-am nici un motiv!! (decat motive din astea cretine, ca am concert si interpretii nu mi-au lucrat piesa etcetc, deci egoisme in stare pura)
  Nature, da Doamne!! ....ma rog pt voi.
 va mai scriu scurt de muzica si gata.
  de Mozart-orice.Opere, simfonii, concerte pt pian, cvartete.
  Haydn.,Cvartete si simfonii, oricare dintre ele!! Cvartetele sunt geniale.
 Bach-concerte Brandenburgice, Matheus Passion, Missa in si minor(preferata mea, dar cam trista uneori.insa are pasaje care te cutremura efectiv, in sensul bun), piese de orga, suite pt orchestra...adica acolo pe motor de cautare zici: Bach-Brandenburgic Concerts, sau Orchestral suits, sau H-moll messe etc etc.
Sabina si
 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
  www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

danielaradu spune:
danielaradu spune:
 azi sunt nervoasa 
ma enerveaza mosii care stau in masini pe scaun la prima ora (unde naiba merg in fiecare dimineata fix la ora 7-8????) si se uita cand la burta ta cand la fata park zic: asta e super slaba dar are burta...ii cam place mancarea sau ce naiba a apucat-o si pe asta asa tanara sa ramana gravida (in cazul in care au pic de inteligenta si isi dau seama ca sunt gravida ...desi la mine nu s-ar zice )
sunt nervoasa.... 17+
 17+
o asteptam pe bebita
http://bd.lilypie.com/fHPZp2.png

mandarinutza spune:
mandarinutza spune:
 Emma, felicitari pentru baietel !!! 
Daniela, nu te mai enerva ca nu merita 
Mandarinutza  19+
19+

Gabriela77 spune:
Gabriela77 spune:
 Sabina, multumim mult! Cred ca sint normale si starile astea depresive...uneori. Si eu sint un vartej de emotii.
Pup fetele toate,
Gabriela,  18 +
 18 +

iuli8700 spune:
iuli8700 spune:
 Sabina, multumim mult pentru sugestii. Si eu am momente cand trec brusc de la ras la plans si invers...deja sotul meu face "misto" de mine.
Nu-mi vine sa cred cati baietei in odiseea asta. Emma, sa-ti traiasca!
Iuli 18+
18+ 

slippers76 spune:
slippers76 spune:
 Ca de obicei, reusesc sa citesc doar din an in pashti. 
Ale , orice cuvinte sunt acum de prisos. Probabil ca n-o sa mai citesti ce scriem, insa sincer si eu as face la fel. Dumnezeu sa-ti ajute sa fii tare si sa poti sa-ti indeplinesti visul.
Nature, nu pot decat sa ma rog pentru voi si sa sper ca totul o sa fie bine pana la urma. Speranta moare ultima...
Roxana, bine ai revenit si ma bucur sincer pentru tine. Sper ca problemele tale sa se fi incheiat si sa poti si tu sa te bucuri linistita de sarcina si de bebe.
Ana  18+
18+  si Mirunica (16.05.2003)
 si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica

adimercedes spune:
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by myral
[Adimercedesmultumesc mult o sa renunt la cel de sunatoare desi puneam f putin,ulei de peste iau deja ca m-au dezamagit vitaminele cu E-urile lor(materna) Apa cred ca beau 2 litri stau cu sticla langa mine am grija de mine nu stiu cu contractiile astea doctora a zis ca am uterul mic sau tonic cam asa ceva desi nu cred ca am o fetita nascuta la 37 sapt (dar asta s-a intamplat acum 9 ani si poate uterul a uitat complet ce trebuie sa faca
)
Myral19+
Myral, daca folosesti f putina planta si nu in fiecare zi, asa, pt gust, nu cred ca e vreo problema. Insa atunci nu prea cred ca are efectul la care te astepti tu
 . Insa daca are efect bun la mansarda
. Insa daca are efect bun la mansarda  si simti tu ca e ok, ia in continuare. Eu imi inchipuiam ca bei o cana de sunatoare pe zi si de aceea ti-am atras atentia
 si simti tu ca e ok, ia in continuare. Eu imi inchipuiam ca bei o cana de sunatoare pe zi si de aceea ti-am atras atentia  .
.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii

carpatina spune:
carpatina spune:
 Cand citesc povesti precum ale lui Ale sau Nature imi amintesc de ce-mi doream asa de tare ca bb-le meu sa fost baiat... Of, de cate ori se frange sufletul unei mame... si cum se ridica ea de fiecare data pentru a merge mai departe... 

Roxana, m-am sucit.. nu vreau sa-mi trimiti nici prajituri nici bere... ci doar ganduri bune... si stiu ca mi le-ai trimis deja  . Ma bucur ca te-ai linistit
. Ma bucur ca te-ai linistit 
Amar, te-ai intors? Cum te mai simti? Si cat de bine a fost acasa? 
 15+ cu
 15+ cu  Ioana
 Ioana

danielle02 spune:
danielle02 spune:
 buna dimineata burtici 
noi suntem binisor,dar ma streseaza sanii astia.sunt din ce in ce mai mari si imi curge din stangul.azi,cand m-am trezit era pijamaua bine patata  e tare nasol. bebe nu a mai miscat decat foarte putin,numai asa sa ma linisteasca.
 e tare nasol. bebe nu a mai miscat decat foarte putin,numai asa sa ma linisteasca.
ramona,alinus,emma  felicitari ptr baietei.
 felicitari ptr baietei. 
cred ca fetele sunt cam timide la odiseea noastra.se ascund 
anca, draguta.nu te mai stresa,incearca sa gandesti pozitiv.il superi degeaba pe bebe,o sa fie totul bine.ai sa vezi 
nature,sa dea Dumnezeu ca rezultatul sa fie bun si sa nu mai fii suparata.tin pumnii ptr tine 
daniela, dai incolo de mosnegi.tu de asta nu mai poti?cand se mai uita la tine,zambeste-le  o sa isi intoarca privirile.
 o sa isi intoarca privirile.
 toate burticile,sa aveti o sapt cat mai vesela,fara necazuri
 toate burticile,sa aveti o sapt cat mai vesela,fara necazuri
danielle  17+
17+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png