Mamici de septembrie - octombrie 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ma ajutati si pe mine va rogggggggg!!!
de aseara pierd o ecretie asa ca albusul de ou dar de culoare maroniu deschis mai degraba spre poortocaliu deschis..o pierd numai atunci cand merg la baie,,nu tot timpul dar destul cat sa ma ingrijoreze..dupa ora 16 merg la dc dar pana atunci inebunesc..asa ca astept parerile voastre...eu ma gandesc sa nu fie cumva dopul gelatinos ca dupa cate citi eu cam seamana..offfffffff

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"14

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Liana, stai linistita ca nu e nimic. Sunt secretiile mai abundente din cand in cand. La mine au o usoara tenta verzulie, si la fel, raman pe hartia igienica dupa ce merg la toaleta. O sa vezi ca si medicul o sa iti spuna ca e ok.

Ana 18+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Buna fetelor..............
Imi pare rau ca nu tin pasul cu voi!
Despre vestile tocmai citite.......fara cuvinte!
Roxana-ma bucur mult pt tine si pt bb tau.
Mandarinutza-esti prgramata pe 1 Mai la eco? si eu la fel! la ora 10:15, si tocmai vroiam sa sun la Euroclionic sa vad daca se mentin programarile de pe 1 mai (chiar se lucreaza acolo?) POate ne intalnim!
Felicitari pentru noii baietei si fetite !!!!!!!!!!!!!!!11sa fiti sanatosi si norocosi!

Multi pupicei la toata lumea!

Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si bb 2 in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

slippers76 dar ale mele sunt gelatinoase..si asta e normal?offff..oricum iti multumesc mult pt raspuns..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"15

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Da Liana, gelatinoase si elastice. Un picutz transparente. Dop nu e cu siguranta, ca ala iese cu firisoare de sange.

Ana 18+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

liana, stai linistita.nu te panica.si eu am asa scurgeri cate o data.
sunt elastice parca,mai ales dupa le mai am si a doua zi.e ciudat.prima data m-am panicat si eu dar am sunat moasa imediat si mi-a zis ca sunt normale.
asa ca...n ute ingrijora

danielle 17+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Liana si eu acum vreo saptamana am avut o secretie mai ciudata dar era mai tare nu elastica si eu am sperat sa fie de la utrogestan si acum mai sper dar tot ma mai gandesc sa nu fi fost dopul dar la mine nu era colorata (secretia). Din cate am citit si eu dopul asta poate fi f diferit la diferite persoane. Te rog cand vii de la doctor sa-mi spui si mie ceva informatii cum ar trebui sa arate si daca se vede la eco daca l-ai pierdut ca eu ajung mai tarziu la doctor si pana atunci nici eu nu stau linistita.Myral19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Liana30
de aseara pierd o ecretie

ce zici Liana ca pierzi?

15+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Ma alatur si eu fetelor cu stari de nervi sotul e plecat si l-am visat azinoapteca era cu alta si eu incercam sa-l fac gelos cu altul o intreaga telenovela ce mai. M-am trezit si cu burtica tare acum mi-a adus amine Liana si de secretia mea asa ca si euLiana tu daca te duci la doctor e ok ca am citit ca daca doamne fereste e acel dop(desi nu cred) nu e asa tragic ca se poate reface cu repaos si tratament.Eu am fost mai disperata si ca ajung tocmai la sf lunii la doctor si mai am si ceva contractii tinute in frau dar nu complet.Myral19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

quote:
Originally posted by myral

Ma alatur si eu fetelor cu stari de nervi sotul e plecat si l-am visat azinoapteca era cu alta si eu incercam sa-l fac gelos cu altul o intreaga telenovela ce mai. M-am trezit si cu burtica tare acum mi-a adus amine Liana si de secretia mea asa ca si eu
Liana tu daca te duci la doctor e ok ca am citit ca daca doamne fereste e acel dop(desi nu cred) nu e asa tragic ca se poate reface cu repaos si tratament.Eu am fost mai disperata si ca ajung tocmai la sf lunii la doctor si mai am si ceva contractii tinute in frau dar nu complet.

Myral19+

Myral, draga, cu visele, cred ac e eceva specific starii prin care trecem. Si eu am niste vise, ecva de speriat! Filme de actiune, nu alta! Nu te consuma tu pt lucruri din astea.
Si apropos, de secretia ta, ca sa te linistesc si eu inca iau Utrogestan, la indicatia medicului si ceea ce descrii tu e exact Utrogestanul. Eu nu imi fac nici o grija! Asa sa faci si tu, daaaaaaaa???

Gabriela, 18 +

Mergi la inceput