Mamici de septembrie - octombrie 2007 (18)
Raspunsuri - Pagina 21
Liana30 spune:
carpatina iubita scriu din pat acu vazui si eu ce scrisai
eram asa disperata ca numai verificai..![]()
da uite ca reusii sa iti aduc zambetul pe fata..ma bucur..numai modific![]()
slippers76 multumesc mult..sper sa fie asa..te puppp..
Daniela eu contact nu am ca nu am voie..stau numai in pat fara efort fara nimik..de aceea nu inteleg de unde?te pup si multumesc de raspuns..
myral tu sa stai linistita auzi tu???ca la tine e de la utrogestan..doar ti'am spus..
apropooo o buna prietena imi zisa ca cica nu gresii ca eram disperata ci ca am devenit obsedata![]()
![]()
![]()
iauzi cica sexual![]()
![]()
![]()
asa o fi mai stii?![]()
pai dupa atata repaus??????![]()
![]()
asa oi fi ajuns![]()
![]()
![]()
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
15

Nasica
myral spune:
Gabriela
incerc dar eu am avut secretia aia doar o zi hai sa zic 2 nu continuu si apoi vreo 2 zile nu am luat utro acum iau iar dar nu mai am secretia aia ciudata am doar una mai abundenta dar nu seamana cu ce am avut atunci dar incerc sa stau linistita (daca nu ar fi intariturile astea de burtica as fi si mai bine).Myral
19+
mandarinutza spune:
Pinacolada
, eu sunt programata la ora 18 la Sanador-cel nou din Piata Victoriei, e acelasi lucru cu Euroclinic(caci nu stiu)? Si eu m-am mirat cand mi-au spus ca imi face programare pe 1 mai, dar mi-a convenit ziua, ca vreau sa-i iau si pe sot si pe mama sa-l vada pe bebe si macar sunt si ei liberi. O sa mai sun si eu sa ma interesez, mi-am notat ca tre sa sun cu o saptamana inainte.
Liana
, stai linistita pana te duci la medic si nu te mai ingrijora. Parca tu ai scris zilele terecute ca iei din nou utrogestan, poate o fi de la acesta.
Mandarinutza
19+
mandarinutza spune:
Danielle
, scurgeri din sani - colostru am avut si eu acum 10 zile, din amandoi. De atunci nu am mai avut. Am intrebat si medicul si asistentele, ca atunci eram internata la spital, si mi-au zis ca nu-i nimic daca apar asa devreme, si ca s-au desfundat canalele. 
Mandarinutza
19+
danielle02 spune:
myral, exact asa il visez si eu pe sotul meu cu alta.
iar eu ii prind,si incep sa ma bat cu tipa
apoi ma trezesc nervoasa foc si incep telefoanele
acu imi vine sa rad,dar pe moment
liana, 
mandarinutza, stiu ca nu nimic grav,dar mie imi curge mult,pot sa zic.mai ales daca ma strang de san,imediat iese din iel asa ca o apa.(numai din stangul imi curge) e jenant,trebe sa imi cumpar tampoane ptr sani acuma.
multumesc de raspuns 
danielle
17+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
Liana30 spune:
mandarinutza da am inceput sa iau din nou utrogestan dar oral si nu cred ca e de la el pt ca stiu cum sunt de la el..da gataaaa pana la 16 cand merg la dc stau linistita..te pupp
apropooo prietena mea chiar avu dreptate![]()
chiar obsedata ca io citi erectie..deci 

"Nimic nu-i imposibil!"
15

Nasica
Annisia spune:
Liana, nu ai voie contact, dar o femeie poate fi stimulata in multeee feluri... Exista mai multe feluri de contact fara penetrare vaginala, nu? In felul asta esti si tu satisfacuta si cu moralul erect, iar bebe e bine la cutiuta lui acolo...
Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...
myral spune:
Annisia cred ca stiu la ce fel de stimulare te referi
de asta pot sa-ti spun ca orgasmul chiar si fara penetrare produce contractii uterine stiu din proprie experienta
(sper ca la asta te-ai referit si nu m-am facut de
Myral
19+
myral spune:
Danielle inseamna ca o sa ai mult laptic eu cred ca e de bine la mine nu au aparut decat niste pete galbene pe sini dar f mici iar visele par asa reale ca imi vine
iar eu cand l-am sunat mi-a zis ca si el a visat ceva asemanator dar nu a vrut sa-mi dea detalii
Myral
19+
Liana30 spune:
Annisia era doar o gluma..multumesc dar inca nu e cazu![]()
"Nimic nu-i imposibil!"
15

Nasica