Mamici de septembrie - octombrie 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna,

Myral, nu te ingijora daca ai scurgeri albicioase, sunt sigur de la utrogestan.Am avut si eu am intrebat dr mea si a spus ca sunt de la utro, si nu am de ce sami fac probleme. La cateva zile dupa ce am incetat sa mai iau utrogestan s-au oprit, iar in urocultura nu a mai iesit nimic(initial la analiza de urina iesise ca e ceva). In ce priveste intarirea burticii( mai rar la mine, e drept) dr mea a spus ca e normal sa mai apara cate o contractie cata vreme acestea sunt nedureroase, suntem si noi oameni.....

toate

cecilia,19+Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Liana si eu am niste scurgeri cand mai maronii, gelatinuoase, cand mai verzui, mi-am facut test ptr secretie ca poate fii si candida...dar sant normale la graviduoase mi-a spus doctorita.

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

saru' mana multumesc! suntem niste parinti fericiti ca l-am vazut pe cel mic asa de jucaus...asteptam sa miste in burtica...mult noroc tuturor si sanatate multa!
Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Fetelor,imi pare rau ca nu sunt la fel de actica ca si voi,dar as vrea sa stiti sa sunt mereu alaturi de voi.Va citesc mereu si sunt laturi de voi,ma bucur pt voi,plang pt voi si ma rog pt voi,sa aveti sarcini usoare,lipsite de griji.Eu am luat reziltatul la tt si este negativ.Azi meg la dr sa vedem ce mai face bb,cred ca i-am simtit prezenta,dar nu sunt inca sigura ca era el.A era sa uit pe baietelul nostru il va chema DAVID CIPRIAN.Va pup pe toate si sa auzim numai de bine.
NATURE,ma rog pt tine sa vii cu vesti bune,sunt alaturi de tine,gandeste pozitiv.Te pup,si vreu vesti bune.
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Am aparut dupa o absenta de 2 saptamani, dar v-am citit printre picaturi.

Alé si te imbratisez cu mult drag!
Nature, iti tin pumnii si ma gandesc la tine sa fie totul ok.

Acum despre noi cate ceva.
Dupa asa o alergatura si un drum mai mult decat solicitant si obositor, m-am linistit. Dimineata am avut programare la moasa si am auzit inimioara calutzului mei care se misca de mama focului. Am simtit cum mi s-a luat o piatra de pe inima. Bebe e bine, dezvoltat asa cum trebuie. Ufff, am scapat de grija, mai ales ca inca nu a miscat si nu stiam ce face el acolo in burtica la mami.

Ma bucur din suflet pentru Roxana ca e totul ok, slava Domnului si o imbratisez cu drag pe Devylla, al carui bebic a miscat si a facut-o atat de fericita.
Liana, esti de coma!

Multi pupici ptr toate gravidutzele.

Nana, 17+
In asteptarea lui
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Liana ai fost super tare
Am tras o portie de ras...mi-a prins bine,la ce oboseala resimt.
In leg cu pete;e,nu cred ca e mare bai,si eu am avut asa maronii,si am sunat disperata la spital.la doctor,am vb cu asistentele...asta fiind intr-o sambata seara cand clinica era inchisa si bineinteles si duminica...dar bb era f bine,cica se mai intampla.
Noi suntem bine,am f mult de lucru,am adus si acasa,acum pun de-o cafeluta si bag nasu' in hartii nitel,mie groaza de ziua de maine...da' trecem si peste asta.
BB e bine si f activ...acum doua nopti cred ca a avut party...ca tare zbenguit a mai fost...inainte de culcare ascultasem niste Cristina Aquilera...poate daia
V-am pupat,spor la treburi,la ce aveti.
O zi frumoasa in continuare!
Nana oare ce mai afce?

Sabina Y.18+

japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by devylla
Nana oare ce mai afce?

Sabina Y.18+

japonia prin ochii unui amator

Gand la gand!

Nana, 18+
In asteptarea lui
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Fetele va pup rapid, ca nu am internet. Ca de obicei, muncesc aia de la firma de cablu de ieri si fara rezultat. Habar nu au ce se intampla. Mi-am luat Zapp, acu il folosesc. Dar am putin de lucru pentru birou si revin.

Rox 19+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Anca78, lasa gandurile negre ca asa se atrag belele, eu stiu pe pielea mea. Prea am facut circ cu TT ala. Oricum pana la amnio nu imi ardea nici mie de nimic, si as fi luat cate ceva dar ....Acum m-am linistit, numai ca nu prea am ce sa iau, ca am o multime de la fie-mea. Dar uite sotul meu se tot uita la carucioare. Insa nu sunt superstitioasa si chiar si la Alex am cumparat o multime de lucruri dinainte.

Alinush, felicitari pentru baiatel!

Ali, am povestit mai inainte despre epidurala la mine. Mie mi-a zis dr ca la 3-4 cm dilatare se face. Tu ce ai patit prima data a fost de la anestezie?

Mihaela, este ingrozitor. Nu imi vine sa cred ca ai patit asa ceva...NU stiam, poate am scapat povestirea pe forum, si te rog din suflet sa ma ierti ca ti-am reamintit asa ceva. Nu trebuia sa te superi pe sufletelul mic...cine stie de ce nu a vrut DD sa vina pe lume. Iti doresc din suflet sa nu ai probleme acum...Inteleg de ce stai cu grija, si recunosc ca si eu as sta.

Rox 19+

Mergi la inceput

Nature, ma rog sa fie bine. Dar inteleg ce simti...doamne cat de bine. Ma si vad...

Myral, asa e, am zis de chisturi. Dupa amnio am fost asa bucuroasa ca am uitat sa postez. Dr din Viena a zis ca nu sunt nici o problema, sunt foarte mici, probabil deja s-au resorbit. Si ca apar destul de frecvent la 16-17 saptamani, sunt normale. Si la fel daca raman, presupunand prin absurd, nu au nici o semnificatie. Insa nu crede ca raman, ca sunt ca si disparute.

Sabina, bafta multa!

Emma, felicitari pentru puiut, si noi tot Andrei o sa ii zicem.

Ana, tu cum mai esti?

Carpatina, sa stii ca ti-am trimis chiar toate gandurile bune. Sper ca le-ai primit deja.

Danielle, eu dupa amnio am gasit lichid alb intarit pe sani, dar vad ca nu s-a mai repetat.

Liana, si eu o secretie abundenta, dar nu vascoasa. E lichida si galbuie. Si cred ca mai scap si pipi, Myral, aveai dreptate.

Rox 19+

Mergi la inceput