Mamici de septembrie - octombrie 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Ale, imi pare foarte rau..nici nu am cuvinte..
fetele..eu cred ca am inceput acum cu starile nasoale..dimineata nici nu am putut sa ma ridic din pat ca se invartea camera cu mine..si cum am incercat sa ma ridic in fund..mi-a venit o greata..
am vomat tot ce se putea..fierea din mine..
A fost tare nasol..nu am mai patit niciodata asa ceva..sper ca maine sa nu ma apuce iar..

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Cristina12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Myral, eu ma scol noaptea, insa nu de nervi. Imi fac mereu liste cu ce am de facut, parca am innebunit. Iar despre vise, nah ca eu am avut vise erotice si maine cand ma duc la dr vreau sa intreb cat mai tin restrictiile dupa amnio. Si tu iote ce mentionezi aici pe forum...

Cristina, poate ai probleme de la bila.

Nana si Sabina Y, va pupic dulce. Asa, bagati si de bine pe forum, sa mai ridicam moralul.

Fetele am umblat la semnatura. Am trecut de 20 de saptamani, mai e jumate.

Rox 20+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

ALE imi pare rau

eu merg maine la doctor si abia astept sa vad ce mai imi spune
poate de data asta vede si sexul bebelushului

TOMITZA
19+
bebelushu'

Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Bine ai revenit, Nana! Ce bine ca totul e in regula cu bebele tau!

Gabriela, 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

myral, sa dea Dumnezeu sa am lapte ca vreau sa alaptez bebelusul.
eu nu cred ca sunt contractii de la orgasm myral.nu are cum.am citit pe net si intradevar scrie ca simti uterul si burta mai nus cum...dar nu sunt contractii.orgasmul nu afecteaza cu nimic sarcina.
rox, la mine nu e alb sau galben,e ca apa,poate putin tulbure.e comic... ma dor sanii si sfarcurile de simt ca imi explodeaza.
mami25_7, ma bucur ca ti-a iesit rezultatl negativ.

danielle 17+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Cecilia hai ca am uitat de scurgeri dar la mine contractiile sunt mai dese sunt rare daca iau tratament si atunci in fiecare zi dar parca m-am obisnuit cu ele.Fetele mie doctora mi-a zis si ca e sarcina jos si intradevar eu il simt pe bebe destul de jos aproape de cum sa zic perisor ca poate mai sunt si fete pudice pe aici ca eu deja am intrecut masura.Asa simtiti si voi? Pe mine ma sperie ca face adavarate tumbe cateodata dar nu poate si el mai sus?Myral19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Kriss cam tarziu pt greturile tale sa nu fie altceva daca pana acum nu ai avut.Tomitza asteptam culoarea caruciorului ca si eu abia astept.Danielle la mine asa se manifestaMyral19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

da, MYRAL, suntem nerabdatoare
eu va pup, plec de la serviciu ca mie mi-a redus doctoru' programul de lucru la 6 ore
sper sa vin maine numai cu vesti bune

TOMITZA
19+
bebelushu'

Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Kriss79, si eu am avut greturi incepute tarziu... pe la saptamana 11. Dar nu au durat decat vreo 2-3 zile... si apoi am devenit (si mai) sensibila la unele mirosuri. Ca eram si inainte de a fi insarcinata. Sper sa-ti fie bine in curand.

Nana, bun venit si felicitari pt vestile bune despre bb. Dar chiar asa... dupa 2 saptamani de LA nici o povesteeeee? Nu zici nimic de shoppinggggg?

Unde e Tomasa?

15+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Nu stiu ce sa zic cu greturile astea..sper sa nu fie nimic rau.. Vineri iau si analizele la toxo, hepatita, rub,ruj samd..dar nu cred sa fie vreuna din ele..cu bila..am oarece probleme, dar nu am mancat prostii..
sper sa nu am parte de episodul II maine dim...

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Cristina12+

Mergi la inceput