Mamici de septembrie - octombrie 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca78 spune:

Nature, sa dea DD sa fie totul bine si sa te bucuri de bebe.

Anca 8+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca78 spune:

Fetelor, ajutati-ma si pe mine: unde gasesc instructiunile legate de forum?

Anca 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Berarpiri, Bee si eu tot cu greturile inca Mi-au incetat in schimb arsurile. Acum a ramas greata pura.
Traiasca fructele si muraturile! Acriturile fiind singurele mele pofte, o zi castraveciori, alta gogosari.
Mai nou mi-e greata si de grefe, desi le ador.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli8700 spune:

Nature, stiu ca asteptarea asta te omoara...macar sa afli mai repede rezultatul si sa scapi de-o grija sau...sa treci peste si cu voia lui Dumnezeu sa o iei de la capat. Stiu ca nu este o consolare(si pentru Ale) dar ganditi-va fetelor cele care treceti prin experienta asta tragica .... sa fiti voi sanatoase ca bebelusii vin ei ... si tot de sanatate aveti nevoie ca sa va bucurati de ei.

Pup toate !

Iuli18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Berarpiri, ce sunt alea integratoare alimentare????? Aud prima data de asa ceva? Te ajuta? Simti vreo schimbare?

Eu am luat saptamanile 9-14 acid folic, magnerot si 9vit.
Acum mi-a schimbat dr. iarasi medicatia: acid folic, elevit si fierrrrrrrr. Iar incepe cosmarul super-constipatiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Nature, imi pare rau pentru ceea ce ti se intampla, sa dea Dumnezeu sa se termine toate bine, nu-ti pierde speranta.

In rest noi suntem bine, bebe are meciuri seara si dimineata, loviturile sunt tot mai clare.

toate

cecilia,19+Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Haideti mai fetelor, problemele astea chiar nu se mai termina? Chiar nu ma asteptam sa mai apara nimic rau, dar se pare ca nu putem sta linistite nici in ziua in care ne ducem sa nastem... Si eu mai am dureri, contractii, ligamente...dar nici nu vreau sa le mai bag in seama. Am hoatarat sa ma mai gandesc la calatoria mea, daca sa o fac sau nu, pentru a nu avea niciun stres. Sa vedem; am sa vorbesc si cu doctorul. Pe 8 mai mi-am facut programare la Iossup. Sper sa fie totul super bine si bebe sanatos, gras si frumos. Ceea ce va doresc si voua mamici!

Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli8700 spune:

Azi l-am simtit si eu pe bebe toata ziua super bine...deja cred ca poate si tati sa le simta la mana...dar n-am putut proba ca de fiecare daca cand puneam mana pe burtica se oprea .
In rest toate bune...ma cam lupt cu kilogramele...ca ne-a facut nenea doctoru' observatie ca am pus cam mult(5kg). Mi-am luat ieri un aparat in care imi pot fierbe legumele la aburi, si chiar si carnea, orezul... asa ca am inceput sa mancam sanatos... fara dulciuri, fara grasimi

Iuli18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

ALINUS_25,eu le-am numit cum scrie pe cutie,nici nu stiu daca in romaneste se numesc asa,am facut eu traducerea de la mine.Oricum,si in engleza se numesc suplimente alimentare cu vitamine si minerale.Nu simt nici o schimbare de la ele,dar sunt sigura ca ajuta organismului meu,si puiutului meu.La asta se referea si doctorita.Imi pare rau ca esti si tu in aceasta situatie,vor trece si aceste luni...

Ai dreptate BEE,si pe mine ma linistesc greturile.Cand citesc cate se intampla in ziua de azi,ma ingrijorez,dar apoi,cand ma simt rau,ma linistesc.In tot raul e si un bine.

berarpiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

salutare! am revenit! am fost la Iasi la dna doctor Grigore si mi-am revazut bebelul dupa aproape o luna jumatate. Facea tumbe se juca, am ramas impresionati amandoi (ca l-a lasat si pe sotul meu sa-l vada). a zis ca e ok, mi-a zis sa continui sa iau Elevit, sa fac triplu test + un sumar urina. pentru contractiile uterine mi-a dat no-spa. Apropo de elevit, fara vitaminele astea mi-ar fi ffffff rau si sincer m-am saturat fiindca in primele luni tare rau mi-a fost. Ma mai duc la ecograf pe 26 mai si pana atunci sper sa iasa bine si analizele.Ne-a zis ca e baietel si noi, cum il asteptam sa vina de un an de zile, deja avem stabilit numele: Andrei! Doamne ajuta sa fie bine in continuare! Mult noroc tuturor!Fiti cat mai calme linistite si fericite ca aveti un bebe in burtica!

Emma (mama de baiat, 16+)

Mergi la inceput