Mamici de septembrie - octombrie 2007 (18)
Raspunsuri - Pagina 17
Bee spune:
BUna fetele.
IMi pare atat de rau pentru Ale, sper din suflet sa-si revina. Si asa ash vrea ca si NAture sa vina de la Viena cu vesti bune, desi am vazut ca era taare daramata.
Roxana, ma bucur din suflet ca te-ai linistit si acum poti sa-ti vezi in liniste de ale tale.
Felicitari fetelor care au aflat ce poarta in burtica!
Despre greturi? Si io sunt printre ultimii mohicani cu probleme (sper din suflet sa nu mai fie multe alte fete in situatia asta neplacuta), dar abia termin primul trimestru asa ca e explicabil. SI din pacate greturile astea nu ma impiuedica la luat in greutate. Cam 2 kg pana acum. O sa fie mai bine. Chiar si asa, eu una ma simt mult mai bine decat la prima sarcina. Parca am mai putine griji (sau am mai putin timp de griji si ganduri, fiindca fetita mea cea draga si mica ma seaca de energie si-mi insenineaza fiecare zi).
Eu tot n-am net acasa, asa ca tot rar scriu.
la toate burticile si bebeii.
Bee
13+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
jojo_miha spune:
Myral eu stau numai in pat si stand in pat mereu atipesti,asa ca la mine nu mai conteaza orele,da intradevar ceaiul de paducel scade tensiunea dar nu se ia in sarcina.Imi pare rau ca ai aceste contracti si iti creaza stare de panica.
Roxana eu am o sarcina pierduta la 6 saptamnai,una la 25 saptmani si la ultima am plecat sa nasc aveam 37 saptmani si sus am aflat ca murise cu cateva ore in urma,din cauza tensiunii.Fetitei mele nu i-am facut autopsie ,eram asa de innebunita de durere incat am urat-o si ca nu a vrut sa fiu mamica ei ca nu mi-a mai pasat,si vreau sa spun ca desi copilul il nasti mort exista o groaza de harti de facut,insculiv sa o declari la primarie si sa obti un certificat de incinerare tot de acolo,doctorii ne-au zis ca trebuiesc mai multe acte completate ,dureaza zile daca vrem sa luam fetita sa o ingropam, de inmormanatat nu era cazul ca s-a nascut moarta,asa ca el a decis sa o incineram,poate daca ii faceam autopsie stiam exact cazua morti dar asa doar din ce mi-au spus medici ca de la tensiune.Acum toti medici cand aud de cazurile mele ,fie ginecologi fie cardiologi sunt foarte rezervati iar eu caut comunicare.Asa ca iti dai seama ce e in sufletul meu.
Va invideiz pe toate care va bucurati de sarcina ,ca eu nu pot ,invidia nu e din rautate nu stiu cum sa ma exprim..........
Va pup pe toate si sa ne ajute Dumnezeu sa avem bebelusi frumosi si sanatosi.
Mihaela
13+
nature spune:
Dragele mele, m-am intors la hotel, suntem in Viena, dimi am fost la clinica.Le-am aratat toate analizele si rez din Buc, mi-au facut ecografie, s-au uitat cu fff mare atentie.La eco se vede niste lichid pericardic in jurul inimii, dr spune ca astfel de lichid poate sa apara si la SD si la un copil normal, dar sa fie vb de o infectie.deasemenea, unul din degetelele mici e un pic curbat ( poate fi si asta un semn, dr nu sigur) si in plus osul nazal exista dar nu e inca bine dezvoltat, deci pe baza eco ei spun ca exista niste indicii ca sunt probleme.Dar spun ca nu pot fi siguri pana nu vin rezltatele.
Ne-au sfatuit ca in loc de amniocenteza sa recolteze sange din cordonul ombilical, ei spun ca e o procedura cu un risc mai mare de avort dar ca e cea care da rezultatele cele mai clare si sigure. Asa ca am fost de acord, mi-au recoltat sange din cordon iar rezultatele vor fi gata joi.Nu mai e vb de rez intermediare, ci de cele finale.maine ma mai duc la o eco si sa fie siguri pana atunci ca nu au aparut probleme cu proba de sange, marti plecam catre tara.
Semnele sunt proaste, dr s-a exprimat ca e " more likely to be a problem", deci nu prea avem sanse.E fff trist, BB era vesel si dadea din maini si din picioare, de cateva zile il simt foarte clar.Nu incerc sa va descriu ce simt, pentru ca nu a cuvinte.
Din urma nu am citit, doar ca Ale a avut pb stiu acum.Ale, crede-ma ca stiu ce simti.De restul sper sa aud numai de bine.
O sa va mai scriu cand am rezultatul, apoi probabil ca nu o sa mai am puterea de a intra aici...nu stiu. Sper sa gasesc puterea sa trec peste tot, stiu ca nu o sa mai fiu niciodta la fel, dar acasa am o fetita minunata, sanatoasa, care ma asteapta.Asa ca am pentru cine trai.
va pup
Patrice,Ilinca ( 16.10.2004)si Matei on his way ( 01-07.09.2007)
http://new.photos.yahoo.com/nature474/albums
mandarinutza spune:
Nature, Doamne ajuta sa aflati un rezultat bun
.
Jojo Miha
, prin ce suferinte ai trecut
. Si eu am pierdut o sarcina anul trecut si iti inteleg starea de frica, nu mi-am revenit decat cand am ramas gravida din nou. Trebuie sa fim increzatoare si sa ne rugam la Bunul Dumnezeeu pentru bebe sa fie sanatos.
Alinus felicitari pentru baietel
, s-a strans deja echipa de fotbal?
Mandarinutza
19+
laviniaN spune:
NATURE sa-ti ajute DUMNEZEU sa ai rezultatul mult dorit.
MIHAELA nu te mai stresa ca nu-ti face bine,roagate si fii increzatoare ca totul o sa fie bine si-ti vei vedea copilul sanatos.
ANCA ,eu merg la DR.PUSCAS MARIANA este la GINE1,acolo am fcut si TT care mi-a iesit bine ,macar nu mai am stresul lui ....oricum sunt o fire mai stresanta ma panichez din orice,am obinut foarte greu sarcina dupa ani de tratamente si nu vreau sa risc absolut deloc....si mi-am facut programare pt 4D la dr.CRUCIAT la izo-x.
FETELOR mi-am luat de pe internet muzica clasica vivaldi,bach,chopin,mozard,haydn si sa stiti ca pe mine ma linisteste foarte mult puteti incerca si voi.
SABINA poate ne recomanzi ceva anume mai deosebit din creatiile acestor compozitori...eu nu prea am stiut exact ce sa iau,dar ce am luat imi place foarte mult.
Mi sa parut ieri ca am simtit ceva prin burtic,ca si cum ar fi intestinele care sau miscat nu-mi dau seama,oare sa fi fost bebita?
Va pup pe toate
LAVINIA
20+
Gabriela77 spune:
Roxana, da, am nevoie de energie , k zac ca o leguma de dimineata! Recuperez somnul pierdut azi noapte. Mersi de sfaturi in legatura cu piciorul. Vad ca deja e mai bine.
Alinus, eu l-am simtit pe bebe la sfarsitul sapta 16. A fost minunata senzatia, mai ales ca tot asteptam si eram stresata ca eu nu voi diferentia miscarile. Dar, asa cum au spus fetele, e ceva unic si simti. Felicitari pt baietel!
Nature, te asteptam cu vesti bune! Doamne ajuta!
Lavinia, toate sansele sa fie bebe. Se aseamana miscarea cu cea a intestinelor. Urmareste daca se repeat.
Gabriela, 17 +
myral spune:
Mihaela nu imi inchipuiam ca ai trecut prin atatea
dar tot mai bine e sa vorbesti sa spui cum te simti si sa speram ca va fi bine. Vezi tu nici cele care avem deja un copil sanatos nu putem fi pe deplin linistite. (Si la 25 sapt sper ca nu ai pierdut sarcina din cauza contractiilor, acum sunt egoista si ma gandesc la mine ca nici eu nu pot sta calma desi mai am o fetita si cu ea am avut contractii din astea dar mult mai tarziu si acum ma gandesc ca macar la 7 luni si ceva sa ajung).Nature iti tinem pumnii si chiar daca e sa fie vreo problema poate e una minora si Roxana zicea ceva de niste chisturi la un moment dat. Acum am recitit si am vazut ca bebe era vesel si miscaret trebuie sa fie bine
.Lavinia asa incep miscarile parca sunt intestinele in curand o sa le simti clar
Bee as vrea si eu sa fiu ca tine fara griji sau macar cat mai putine.
Myral
19+
Liana30 spune:
nature sunt alaturi de tine Doamne ajuta!!
myral vroiam sa'ti spun sa stai linistita ca am inceput si eu sa iau din nou utrogestan asa vrea dc..3 pe zi si mi'a zis ca nu e nici o problema se poate lua pana la 34 de sapt fara nici un risc..te pupp..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
14

Nasica
Raluca spune:
Nature, Ale-multa putere...e foarte dureros ce vi se intampla...
Raluca
(DPN 20.10.2007) si mama Ilincai de 5 ani
iuli8700 spune:
Sabina, are dreptate LaviniaN, ar fi bine daca ne-ai recomanda ceva din muzica clasica care ar fi potrivit de ascultat de noi mamicile cat si de bebelusii din burtica. Eu am mai multe programe de downloadat(DC++, BearShare) si mi-ar fi usor sa stiu exact ce melodii sa caut ale caror compozitori. Multumim!
Iuli
18+