Mamici de septembrie - octombrie 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Sa treaca Ale cat mai usor peste necazul asta si sa simta in curand bucuria de a fi mama! Doamne ajuta!
Vai, Afibebe, ce ingrozitor…Cred ca ati trecut prin clipe de cosmar…Bine k acum e bine. Ai grija de tine!
Bravo, Valentina, bine ai venit si sarcina usoara!
Bravo, Ramona pt Vladut! Ce bucurie!
Roxana, Sabina, apropos cu soldul, va vine sa credeti ca si sotiorul meu a venit acasa accidentat de la fotbal? He-he-he…Umbla bietul, ca pe oua. Sper sa nu fie grav. Deocamdata Fastum Gel. Cu ce altceva il tratezi, Roxana? Si Roxana, ai grija cu abuzurile!

Fetele…a dat insomnia si in mine…de vreo 2 nopti dorm ca naiba….Dar cred ca stiu de la ce mi se trage. Marturisesc ca luasem hotararea sa nu fac TT, cunoscandu-ma ce vartej de emotii sint …Acum ma intreb daca nu ar fi trebuit totusi sa il fac….Offfffffff!!!!

Ce bine k e weekend! Duminica frumoasa!
Gabriela, 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Burtici, avem vesti noi!!
Am facut ieri eco, dar nu 3D cum vroia mami, ca suntem prea mic. Insa am fost la un ecografist bun-bun in iasi, si un aparat pe masura, era si o doctora acolo, ca lucreaza impreuna.....

i-am zis de Acyclovir pe care-l luasem pe la 4 sapt si de povestea cu doctora mea ce zicea sa asteptam pana la 20 sapt sa dam banii pe eco scumpe. Eu NU SI NU, nu am vrut sa mai astept.
Ecografistu si-a pus mainile in cap cand a auzit una ca asta. Drept urmare a si fost fff atent in continuare.

asa...
suntem sanatos 99%
i-am vazut manutze, picoruse, abdomenul e inchis......aveam un stress de cand am citit povestea Maruska-i......
am mai vazut stomacel, vezica plina---ca nu facuse pipi cica---
fetzisoara si dragul de el inghitzea de zor din lichid, exersa deglutitia
si am mai vazut ceva, Doamnelor, Domnisoarelor si Domnilor, suntem BAIAT
Va rugam, un carucior albastru si pt noi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Gabriela77 de cand il simti pe bebe? Abia astept si eu momentul.

Inainte sa va scriu am citit toate mesajele voastre. Inimile aflate in suferinta, Ale,, Maruska, fiti tari si cu dumnezeu inainte.

Toate avem momente grele si sper sa fim ferite de astfel de pierderi.
Eu mi-am luat o piatra de pe inima la eco, acum la 14+, dar asteptarea nu s-a terminat, trebuie sa urmarim starea bb-ului nostru in continuare.
La 19+ mergem din nou la eco.
Stiu ca unele malformatii, in special ale organelor e imposibil sa fie observate la 14sapt.

Carmenita multumesc pentru ca mi-ai ridicat si tu o parte din greutatea de pe inima. Daca zici ca si sora ta a luat Acyclovir, parca 4-5 pastile ziceai, si ca a primit lamuriri la doctor ca nu dauneaza in primele trimestre, sper sa fim salvati!!! Mi-e teama totusi, eu am luat 15-17 pastile(timp de 3 zile si ceva)

14+ cu Iulius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neataaaaaa. Ioi cata treaba am si azi...sunt groaznica.

Gabriela, daca mai ai nevoie de energie te rog sa ma anunti sa iti trimit. Ca dupa ce m-am culcat la 4 dimineata, de la 10 fac ordine, pregatesc niste declaratii pentru firma lui tata si sper sa ii termin si situatiile fnanciare. Ca sa nu mai zic de cutiile alea...ma roade sa le aranjez. Apropos de fotbal, si al meu planificase ieri sa mearga, insa accidentul fu dimineata la prima ora si a ramas fara miscare. I-am dat Nurofen si Midocalm pastile, si l-am masat cu Voltaren unguent.

Rox 19+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Mihaela ce ma bucur ca ai scris de asta suntem aici sa ne spunem si problemele si bucuriile. Trebuie sa iasa bine toxo si ai dreptate cateodata te simti mai in siguranta in spital.Pt tensiune stiam ca e bun ceaiul de paducel dar nu m-am uitat daca e indicat in sarcina. Si nu mai sta asa tarziu.Adimercedes multumesc mult o sa renunt la cel de sunatoare desi puneam f putin,ulei de peste iau deja ca m-au dezamagit vitaminele cu E-urile lor(materna) Apa cred ca beau 2 litri stau cu sticla langa mine am grija de mine nu stiu cu contractiile astea doctora a zis ca am uterul mic sau tonic cam asa ceva desi nu cred ca am o fetita nascuta la 37 sapt (dar asta s-a intamplat acum 9 ani si poate uterul a uitat complet ce trebuie sa faca )Myral19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Off Ale , scumpo, nici nu-mi venea sa cred ca s-a intamplat...sant sigura ca alturi de cei dragi iti vei reveni, in viata fiecare are de trecut prin multe incercari...esti tanara si puternica si sant sigura ca vei reusi.

Roxana ma bucur ca s-a terminat cu bine vacanta ta la "Venezia"... sant interesata tot ptr epidurala, cu primul am patimit enorm 20 ore si cand era momentul nu mai aveam nici putere sa imping.Mi l-au tras cu forcepsu, de i se lungise capul(ce sperietura)...in fine acu e bine.In general epidurala se face pana in 5cm??

Valentina 22 bine ai venit ce ma bucur ca mai e cineva dupa mine...cu o zi

Ali

Mergi la inceput

Alinus felicitari pt baietel! Cred ca sigur mai ai ceva de asteptat pana sa il simti cam 2 saptamani minim dar se poate si mai mult.Ce de baietei deci nu cred ca se termina pana la mine ca sunt tot mai multi chiar daca au mai aparut si fetitele.Berapiri sper sa il simti si tu pe bebe mai devreme ca sa-ti treaca greturile si sa nu ajungi in spital. Ai incercat si vitamine ca unora le fac bine.Myral19+

Mergi la inceput

Anca78 nu e adevarat cred ca toate suntem cateodata putin ingrijorate si vezi ca la cel mai mic simptom ciudat ne intrebam ce-o fi asa ca nu esti singura dar trebuie sa fim optimiste pt bebei,nu?Fetele care nu aveti 10 mesaje scrieti mai repede 10 ca sunt moderate si apar mai tarziu si cateodata nu mai citim din urma.Myral19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

quote:
Originally posted by alinus_25
si am mai vazut ceva, Doamnelor, Domnisoarelor si Domnilor, suntem BAIAT
Va rugam, un carucior albastru si pt noi!!!

Draga mea, vroiam sa te pun pe lista, dar am vazut ca nu am datele tal.... daca poti sa le dai: data ultimei mentruatii, data presupusa a nasterii
Sa-ti traiasca baietelui Iulius si sarcina usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

MYRAL,eu iau integratoare alimentare,a zis doctorita ca alea ma mai salveaza(contin si vitamine,si acid folic).

ROXANA,cred ca si la puiutul meu o sa-i placa muzica pe care o ascult eu.Asa vom fi in doi,ca la tati nu-i prea place..

berarpiri15+

berarpiri

Mergi la inceput