Mamici de septembrie - octombrie 2007 (18)
Raspunsuri - Pagina 15
Roxana_G spune:
Gata cu abuzurile si la mine. Am o oarece secretie mai abundenta, am mai vazut zilele astea, insa acum m-am gandit sa ma potolesc. Nu sunt sigura insa ca e o secretie si nici de proveninenta, dar acum dupa baie am simtit de parca am scapat pipi pe mine. Foarte putin, dar am simtit. Sper ca e ok, iau No Spa si ma potolesc.
Noapte buna. Mi-e gandul trist la Ale si Nature.
Rox
19+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
myral spune:
MIHAELA ce mai faci am citit despre tine la informatii din Constanta dar eu nu prea intru acolo. Cum te simti ai schimbat doctorul te mai internezi? Scuza-ma daca insist dar esti din Constanta si as vrea sa scrii mai des stiu ca ai trecut si tu prin multe si mai stiu si cat de greu e sa gasesti un medic bun la noi nu e ca in Bucuresti unde ai atatea posibilitati.Myral
19+
mandarinutza spune:
Ramona, felicitari pentru baietel
Roxana
, Metallica 
. Fetelor voi mergeti la Rolling Stones? As fi vrut sa mergem dar mie mi-e frica sa merg cu burtica mare in aglomeratie si sotul nu vrea sa mearga fara mine. I-am tot zis sa mearga cu alti prieteni de-ai nostri, dar nu vrea si imi pare rau ca nu merge ca stiu ca tare i-ar fi placut. Oricum noi stam aproape de stadionul National si o sa auzim de acasa.
Mandarinutza
19+
myral spune:
Roxana ai grija de tine si menajeaza-te mai mult chiar daca te simti bine si sa stii ca si eu m-am simtit mai uda
de parca era putin pipi cateodata cred ca bebe mai apasa pe vezica. Stai linistita!Mandarinutza eu nu m-as aventura in aglomeratie cu burtica mai ales ca o sa auziti de acasa muzica.Myral
19+
Liana30 spune:
Ale
nu am cuvinte,,sunt alaturi de tine..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
14

Nasica
Berarpiri spune:
Fetelor,imi pare sincer rau pentru ce vi se intampla(ALE,NATURE).Stiu ca nu sunt cuvinte care sa aline durerea,ALE
.NATURE sa auzim vesti bune!
ROXANA ma bucur pentru tine,ca e totul bine!
Felicitari mamicilor care au aflat culoarea caruciorului!Incet,incet,vin si fetitele.
Noi nu avem vesti noi.Cred ca sunt printre putinele care nu reuseste sa manance nimic(inafara de fructe),fara sa aiba greturi.
.Nu am pofta de nimic,pana acum am avut de 2 ori pofte,si atat,in rest ma chinui sa mananc.Desi mai este pana la urmatorul control(8 mai),mi-e putin frica,doctorita a zis ca ma interneaza in spital,daca voi continua tot asa.Multumesc luiD-zeu,eu nu am avut probleme pana acum,nici nu stiu ce inseamna sa stau internata in spital,de asta mi-e cam groaza.Dar pentru bb fac orice,important e sa fie sanatos.
De cateva zile am o scurgere,care ma cam deranjeaza.Am mai avut-o si inainte sa merg la doctorita,data trecuta,si i-am spus.A zis ca asteptam rezultatul la PAP test,si vom vedea daca sunt ceva probleme.
Eu una,ascult muzica dance-house,si ma relaxeaza f.mult,mai ales cand conduc.La mine,nu cred ca va merge cu muzica clasica.
Va doresc duminica placuta!
berarpiri
15fix
berarpiri
jojo_miha spune:
ALE imi pare sincer rau,stiu ca o mie de vorbe doi bani nu fac,dar inteleg perfect ceea ce simti.
Myral esti o dulce ,ai dreptate in C-ta gasesti un doctor bun f greu.Urmaresc mereu ce postati aici ca este odiseea mea dar eu sunt un pic mai speriata din cauza esecurilor mele si nu vreau sa intristez pe nimeni cu gandurile mele negre.Da, ma internez marti,acum am bilet de trimitere de la ginecolog deci sunt sigura ca ma vor interna de data asta
,n-am crezut niciodata ca ma voi bucura ca ma duc in jegul ala de spital
.Astept cu sufletul la gura rezultatul la toxoplasma ,ceva in mine imi zice ca trebuie sa fie ok si ca trebie sa ma programez pt triplu test.
Am citit ca bei ceai de cretisoara,vecina mea care are o fetita de un an,ea imi face injectiile mi-a zis ca toata sarcina a baut si ca este foarte bun,asa ca bea linistita.Eu sincer nu am baut doar de tei beau ca trebuie sa mananc miere de albine si goala nu pot asa ca o pun in ceai.
Va pup pe toate,ma duc la somn.
Mihaela
13+
Roxana_G spune:
Mihaela, ce probleme ai mai avut tu, scuze daca am scapat. Ca eu cu ale mele...
Berapiri, esti tare cu muzica house. Si mie imi place si tot asa ma relaxeaza. Cu Alex ascultam mereu si ii place si acum.
Myral, cred ca ai dreptate cu presiunea pe vezica. Unoeri simt ca explodeaza vezica si daca nu ajung imediat la baie imi trece senzatia.
Eu am dormit de la 10 pana acu o ora, m-am sculat lesinata de foame si canci somn. Aveam chef de ordine si curatenie, dar noroc ca am sot cu capul pe umeri si m-a pus sa stau linistita la TV. ![]()
Rox
19+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by myral
Si acum o intrebare pt ADIMERCEDES stiu ca intotdeauna raspunzim-am cam saturat de pastile pt contractii si as vrea sa mai incerc si altceva am inceput sa beau ceaiuri de tei+sunatoare seara si cretisoara dimineata, stiu ca nu sunt contraindicate (adica sper ca asa am citit) dar are ceva daca beau in fiecare zi? Ma gandesc ca e mai bine decat pastile. Acum astept si de la alte fete pareri am zis Adimercedes ca stiu ca ea e naturista. Asa si pt scurgeri in caz ca nu sunt de la utrogestan exista ceva naturist in sarcina ca spalaturi sigur nu pot face.
Myral19+
Myral

In primul rand, cred ca ceaiul de cretisoara si cel de tei sunt ok in sarcina si ajuta la linistirea contractilor. Insa in privinta ceaiului de sunatoare as avea retineri - citeste www.desprecopii.com/info.asp?id=637" target="_blank">aici, la plante ce trebuie limitate sau folosite prudent in sarcina. Parerea mea e sa renunti la sunatoare.
Contractiile asa devreme in sarcina pot avea tot felul de cauze: stres, oboseala, carat plase/greutati, dezhidratare.
Pe langa evitarea celor de mai sus
O sa fie bine, fii optimista si transmite ganduri optimiste lui bebe si corpului tau!!!

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii
anca78 spune:
Buna dimineata fetelor...desi dupa ce am citit ce a patit Ale, nu mai e la fel de buna...
Imi pare atat de rau pentru ea...
Dupa ce am citit din urma ce ati scris, m-am intristat foarte tare...
M-am tot gandit de cand am intrat pe forum ca imi place mult sa va urmaresc...toate sunteti foarte vesele si cu moralul sus (mai putin Nature si Ale
), asa cum mi-as dori sa fiu si eu.Eu nu stiu de ce, dar parca tot timpul astept sa se intample ceva rau cu sarcina...mi-e foarte frica sa nu pateasca bebele ceva...si am senzatia ca pana la nastere mai trebuie sa astept o eternitate.S-ar putea sa fie fie din cauza ca am ramas insarcinata dupa aproape un an de incercari (eram cu nervii in pioneze deja).In plus, placenta asta inserata jos ma nelinisteste foate tare...iar asteptarea rezultatului de la TT ma face sa imi para si mai rau ca l-am facut..
Mi-e drag de voi cand povestiti ca faceti cumparaturi pentru bebe...eu nu indraznesc...o prietena a vrut sa-mi dea cateva hainute si i-am spus sa mai astepte cu ele pana in luna a 7-a...![]()
Cred ca ar trebui sa ma consulte un psiholog... nu cred ca sunt intreaga la cap...
Lavinia, eu merg la Dr.Muresan Daniel la Medstar.Tu?