Mamici de septembrie - octombrie 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Ale imi pare tare rau, stiu cat ti-ai dorit si cat ai luptat pt bebelusul tau. iti doresc multa forta sa o iei de la capat.
roxana felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ale ma doare sufletul de durerea ta! Sa-ti dea Dumnezeu putere, sa te indrume si sa te lumineze ce sa faci mai departe! Stiu cat e de ingrozitoare durerea asta, dar sincer ma rog pentru tine sa reusesti

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Am revenit dupa abuzuri. Am fost la cumparaturi dar chestii minore, am schimbat plantele de casa, am facut gratar. Dar totul cu ajutoare. Acum mai astept si socrii in vizita. Numai ca sotul meu a facut o miscare gresita si nu se mai poate misca de spate, asa ca ne comportam ca 2 invalizi.

Myral, cu dopul gelatinos nu te pot ajuta ca nu am idee cum arata. Eu nu l-am vazut, cred ca a cazut dupa ce m-am internat sa nasc, habar nu am. Stiu doar ca mie mi s-a rupt apa tarziu de tot, aveam dilatare 6-7 cm si nici nu sunt sigura ca nu a fost din manevra moasei.

Sabina Y, daca pot sa te mai ajut cu info, cu cea mai mare placere. Chestii stiintifice am citit mai mult atunci, acum am ramas pe ideea ca vreau anestezia. Nu te stresa cu frica de nastere. Mie nu mi-a fost foarte frica, nici nu prea am avut timp sa ma gandesc. Norocul meu ca nascuse o prietena cu o luna inainte si m-a sunat imediat dupa nastere si mi-a povestit. Nu parea asa rau. Mi-a zis cu detalii la ce sa ma astept si am fost linistita. Mai agitata eram inainte sa vorbesc cu ea. Insa eu cred ca anestezia ajuta, la cele care ingreuneaza nasterea cred ca erau oricum alte probleme. Dar vorbeste cu medicul si poate te lamureste. Eu intrebasem si daca se ajunge la forceps, ca asa citisem, si mi-a zis ca nu exista asa ceva daca se face la momentul potrivit. La fel am intrebat de efecte asupra BB si a zis ca e ok, BB este monitorizat mai mereu - adica se verifica cu Doppler ritmul cardiac. Cum e cu tensiunea, ca eu aveam pb cu tensiunea mica, si cica perfuziile evita exact aceasta problema. Acuma tu stii mai bine ce griji ai. Dar vezi ca sunt multe subiecte pe forum despre epidurala si acolo vei gasi tot felul de opinii.

Rox 19+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Eu am fost intr-o plimbare mai lunga trebuia sa-mi limpezesc mintea ca prea m-am gandit la multeajunge adica.Sabina streptococul asta are si ceva simptome sau trebuie analiza (inainte de sarcina nu aveam nimic si de asta nu vreau sa o repet).Hai ca iar ma apuca.Acum ma apuc sa caut muzica clasica ca chiar am nevoie de relaxare sa vedem daca functioneaza. Si desi la fetita nu am ascultat are destule inclinatii (dar nu in domeniul muzicii)la pictura a luat si ceva premii iar acum mai nou scrie poezii in clasa a treia si sincer nu stiu pe cine mostenesteMyral19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Myral, uite cum a fost la mine, inainte de sarcina am facut un Papanicolau care a iesit 2, cu indicatie de analiza secretie vaginala.asta prin octombrie.Ei bine analiza am facut-o abia gravida, si mi-a iesit streptococul asta. In Occident nici macar nu se da tratament, se pare ca e nasol doar pt bebe in momentul nasterii, ca poate face infectie nasoala, de aceea la toaTE GRAVIDELE SE RECOLTEAZA IN ULTIMELE SAPT DE SARCINA SECRETIE VAGINALA.
oops, scuze caps.

deci cine e purtator de strp B trebuie in timpul nasterii sa aiba perfuzie cu antibiotic si se rezolva fara nici un risc pt bebe.
Srep B traieste bine merci in rect in special...doar uneori prol;ifereaza in vagin, e ceva ce avem toti dar nu ne afecteaza in nici un fel pe pielea noastra si in inauntrul nostru traiesc sute de chestii...:))

wow, premii de pictura, ce frumos!!! S-o incurajezi, chiar daca nu face cariera, dar ii face bine sa aiba un refugiu artistic. La fel si cu poeziile. pt domnisoara talentata!

aoleu, Roxano, ma iau de mana cu sotul tau ca si pe mine ma doare soldu ala, ptiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.
cat despre metallica, am trecut si eu p-acolo in tineretile zbuciumate, don't worry

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Si acum o intrebare pt ADIMERCEDES stiu ca intotdeauna raspunzi m-am cam saturat de pastile pt contractii si as vrea sa mai incerc si altceva am inceput sa beau ceaiuri de tei+sunatoare seara si cretisoara dimineata, stiu ca nu sunt contraindicate (adica sper ca asa am citit) dar are ceva daca beau in fiecare zi? Ma gandesc ca e mai bine decat pastile. Acum astept si de la alte fete pareri am zis Adimercedes ca stiu ca ea e naturista. Asa si pt scurgeri in caz ca nu sunt de la utrogestan exista ceva naturist in sarcina ca spalaturi sigur nu pot face.Myral19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonarosca spune:

Fetelor noi suntem super fericiti! Am fost la dr., asa ca treceti-ne si pe noi cu una bucata Vladut.
Cat imi doream eu fata, sunt super fericita ca e baietel! Sanatos sa fie, nu?!
Asa a si iesit la masuratori, doar ca placenta e un pic cam jos (un pic cam mult), dar dr a zis ca nu tre san e ingrijoram ca se ridica odata cu cresterea bebeului, si ca verificam la 20 de sapt.
Va pup!
Sper ca totul e bine cu voi, ca nu am apucat sa va citesc azi!
O s-o fac acum!
Ramona15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ramona, felicitari pentru Vladut!

Sabina, ai grija cu soldul si ia ce trebuie. Eu pe sotior il tratez cu forta, dar nu intelege se nu se mai fataie si sa nu mai faca efort. Cat despre Metallica, a fost mai mult o gluma (mai putin chestia cu varianta clasica, pe care chiar o am), am gusturi mult mai proaste de atat. Dar stai linistita, manele nu ascult. Cat despre tinereti, Metallica mea se poate considera ca fiind in epoca mea de bronz.

Rox 19+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Noi pana acum am tot cautat muzica. Am gasit si la inceput fetita mea s-a cam strambat cica ce sunete sunt astea apoi s-a dat pe brazda si am gasit si ceva care sa ne placa Chopin si ceva de Brahms in special pian apoi nu mai scapam de ea hai s-o mai ascultam si pe asta.Cu ocazia asta mi-am adus aminte ca eu cand eram mica vroiam mult sa cant la pianMyral19+

Mergi la inceput

Ramona felicitari pt baietel pana la urma indiferent de ce sunt tot fericite suntem sanatosi sa fie.Myral19+

Mergi la inceput