Mamici de septembrie - octombrie 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Danielle, eu nu am fost in stare sa fac site nici ptr fie-mea. O sa pun poze cu BB aici pe forum mai bine.

Myral, acum am vazut ca ma certi pentru aseara. Nu am stat pentru ca am vrut, pitica mea e tare agitata si nu m-a lasat sa dorm. Noroc ca a venit sotul meu sa mai stea cu ea, ieri m-a obosit peste masura.

Ale, iubita eu sunt bine si BB e sanatos, dar nici nu am cuvinte sa iti descriu cat ma doare sufletul pentru ce am citit despre voi. Nici nu imi pot imagina durerea ta. Imi pare rau...vorbele sunt de prisos. Ma simt neputinciasa in fata situatiilor de acest gen si imi dau seama ca suntem niste mici furnici pe lume care nu controlam prea mult din ceea ce se intampla. Ma rog pentru tine, sa iti gasesti linistea, si ma rog sa fie bine data viitoare. Incearca sa nu mai privesti in urma...e greu, dar trebuie. Priveste cu incredere in Dzeu inainte si sper ca in curand sa te vad si pe tine mamica unui pui dulce. Te pupic de o mie de ori. Esti o luptatoare si asa sa ramai.

Rox 19+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Roxana gata ai si aparut ca vroiam sa te intreb daca stii cum arata dopul gelatinos ca eu cam am niste scurgeri mai consistente de la utrogestan(si sper ca de la asta e) si am auzit destule variante. E posibil sa fie eliminat asa devreme?Si stiu ca ALE a spus ca nu mai citeste insa eu devin nesimtita si imi permit sa o intreb daca infectia aia a membranelor se poate datora unei infectii vaginale(desi eu am exclus posibilitatea asta la mine neavand alte simptome) si nu se poate vedea la eco asa ceva? La mine contractiile s-au rarit si sunt f slabe dar chiar trebuie sa iau tratament tot timpul?Myral19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Ale, stiu ca in astfel de momente durerea este prea mare si este foarte greu sa treci peste. Tu esti o fata deosebita, greu incercata, dar o luptatoare, ne-ai impartasit din lupta ta si din sperantele tale, sa iti dea bunul Dumnezeu putere, liniste si incredere ca totul va fi bine.
Este bine ca ai incredere in doctorul tau, va fi foarte important pentru viitor.

Mandarinutza 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

noi inca n-am plecat ca a vanit cineva in vizita, acuma iesim.

Ale, te imbratisez si te inteleg perfect. stiu ncum e cu cainatul, din fericire nu in asa o situatie teribila...dar desi oamenii sunt f bine intentionati, tie ti se rascoleste cutitul in rana....
Daca imi permiti un sfat....nu stiu cat ti se potriveste, dar eu as merge la biserica si as cere ajutor prin Spovedanie si Impartasanie, mai ales ca ai acum 2 ingerasi care te vegheaza....
mii de flori si toate gandurile mele bune pentru tine.
cand te refaci si ai chef de lume, te astept la o plimbarica in parc....

Myral, eu am avut streptococ B si am luat tratament antibiotic in primele sapt de sarcina, tocmai pt ca unele studii ar releva fragilizarea membranelor.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Roxana multumesc mult pentru raspunsul detaliat.
La asta ma gandeam si eu,ca daca ar fi existat un risc mai mare nu se mai utilizau.REcunosc ca imi e frica de nastere,si cum inaintez in saptamani cum mi se face si mai mare frica.La mine,mama si sor'mea la prima sarcina le-a fost f greu in timpul nsterii,suficient sa stiu atat,ca am o frica...
Deci,trebuie facuta la momentul potrivit!Mi se pare destul de dificil treaba cu momentul asta...am sa discut detaliat cu medicul,sa vedem ce si cum.
Eu nu vreau obligatoriu epidurala,in cazul in care nu o sa mai pot,daca o sa fie momentul potrivit pt epidurala,nu stiu,trebuie sa ma gandesc mai bine
Ale capul sus,nu mai boci,trebuie sa incerci sa iti revi,o sa fie bine.Bine ca ai doctorul langa tine.Iti urez numai bine!!!

Sabina Y.18+

japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katrin spune:

Trist, trist, foarte trist pt Ale...ma rog la Dumnezeu pt ea...spre sa fie tare si sa treaca peste asta...undeva acolo este un alt inceput...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Roxana, cat ma bucur! Doamne, ce veste buna! Am citit fara sa respir povestea ta si mi s-a umplut sufletul de bucurie. Sigur ca vreau poza cu bebe Andrei curajosul!De s-ar intoarce si Nature cu vesti la fel de bune! Cand ma gandesc prin cate ati trecut, voi doua...

Eu asa fericita de miscarile bebelusului meu, acum ma semnaleaza tot mai des ca e acolo...

Pup toate fetele k mare drag,

Gabriela, 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

roxana, pune aici pe forum niste poze
ale nu mai zic nimic... ma doare sufletul...

danielle 16+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Of, ce veste, cine nu a trecut print-o astfel de pierdere nu stie ce e in sufletul tau, te inteleg perfect, e ingrozitor, nu ma pot opri din plans, imi aduc aminte prin ce am trecut eu. Chiar daca nu o sa citesti sunt alaturi de tine si ma rog la Doamne Doamne sa-ti dea putere si sanatate sa poti merge inainte, la momentul potrivit Doamne Doamne o sa-ti dea puiutul pe care ti-l doresti atat de mult. Crede in DD si totul o sa fie bine.

Imi cer scuze fata de voi fetelor, poate sunt in aceste momente cam sentimentala, dar vestea de la Ale m-a lovit unde doare mai rau. Tot ce putem face este sa ne rugam pentru ea, e ingrozitor momentul prin care trece, v-a dura o vreme pana isi revine, sper ca este suficient de puternica sa treaca din nou prin asta.Sincer mie mi-a trebuit mult timp sa-mi revin dupa o sarcina pierduta, de revenit complet cred ca mi-am revenit abia cand am ramas din nou insarcinata. E o poveste lunga...
Sper ca nu v-am transmis si voua starea mea.
Sa ne rugam sa nu mai treaca nimeni prin aceasta situatie, sa avem bebe-lusi sanatosi,puterea sa luptam pentru ei, indiferent de ce ne asteapta.
Nu am fost niciodata o bisericoasa, dar am crezut mereu in DD.

toate

cecilia,19+Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Ale sa-ti dea DUMNEZEU putere sa treci cu bine peste aceasta incercare grea!

LAVINIA20+

Mergi la inceput