Aradence minunate! (68)
Raspunsuri - Pagina 12

adablackcat spune:
Noapte buna fetelor!
Ildi, ce mai face David?
Carmen, cum te mai descurci cu misiunea"olita"?
Diana, te-ai mai apucat de ceva dieta? Sau mananci doar putzin?
Cristinacsa, nici de la tine nici un semn. Ce fac gemenele?
Niko, colega mea de suferintza...unde esti?
Maria rubi, tot la plimbare? Ca pe aici...nimik.
Miha, ce mai gatesti?
Gabi, tot vroiam sa te intreb, Tudor e chiar atat de cuminte pe cat pare? Sau e doar timid si rusinos de fata cu noi. Ca eu l-am vazut tot timpul tare cuminte si ascultator.
poze
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si adablackcat
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Melania 14 spune:
ioiiiiiiiiii Gabi , dar rea mai esti .Multumim de apreciere
.
Ada stam bine cu olita, sunt mandra de Mel.Azi a facut pipi si dimineata si la pranz si seara la WC. Acum seara dupa ce a facut a plecat la desene si s-a intors :"mami iar pipi" si a mai facut o tura mica.Sunt !
A vazut si maica-mea postarea cu pricina si a ramas interzisa
Miha esti mortala cu Alex al tau .
Flavia am sa-ti spun maine despre dieta , acum ma duc la lectii.
Alina te-a mobilizat si pe tine cineva , in sfarsit ?!ma intrebai de cerealale cu gluten , da nu i-am dat decat dupa 8 luni.
Clau hmmm....Maggda zici ? care Maggda ?
Niko tu ziceai de "asa da-asa nu?" ma bucur ca-ti place si ca ti-e de folos . mami Carmen si
Melania Ioana(14.01.2005)
POZE
ASA DA-ASA NU !

alinamoro spune:
No apar si eu asa putin, nu cred ca pot sta la bufnitat ca dorm musafirii cand am eu program.
Probabil maine voi pune si poze de la petrecerea lui Dragos.
Gabi, Clau, sper ca baietii vostri s-au simtit bine.
Clau, in sfarsit te-ai intalnit si tu cu Magda.
Niko, La multi ani sotului tau, sa fiti fericiti!
Mai fetelor, e foarte urat ce se intampla la subiectul nostru.
Sa ne jignim, sa ne amenintam...ce liniste era aici pana acum...pana la urma regret ca eu i-am zis lui Lory sa vina aici. Sincer nu ma asteptam la asa ceva.
Am crezut ca ne putem intelege, mai ales ca e mamica si ea si am avea ce sa discutam. Noi deja ne cunoastem, unele dintre noi foarte bine, probabil ea isi permite sa jigneasca deoarece se ascunde in spatele unui nick, dar asta e foarte URAT.
Oricum eu vreau sa incheiem aceste discutii si sa ne reluam discutiile noastre in liniste.

ancapolgar spune:
Niko mama,ai cam bufniztat putin pe mess,asa-i?
Eu faceam nani,Ovi bantuia si el pe la calc.Si eu cu intarziere ii urez "La multi si fericiti ani,alaturi de Niko si Maia!"
Dragi mamici, stiu ca va iubitzi mult puisorii,asa ca am un mic sfat pt. voi,in legatura cu guma de mestecat:lasati-o cat se poate de moale cu ea,pt.ca din toate produsele alimentare guma de mestecat contine cele mai multe E-uri,poate provoca gastrita si chiar ulcer si probleme dentare,la cei care au plombe-scurteaza viatza acestora.Din punct de vedere ecologic,este unul dintre deseurile cu cea mai indelungata perioada necesara pt. biodegradare.Asta a fost sfatul meu de ecolog,din tot sufletul pt. voi.
Flavia,ai primit bulbii?
Alex a fost atat de rupt de somn,ca era sa imi adoarma in brate in timp ce il schimbam pt. somnic.Acum doarme ca eroul.Deja am prins curaj si mai avem putzin pana mergem de-a busilea.
Ada&Co,care ati intrat in concurs pt. slabit,mult succes? De treaba cu Pilates nu mai zice nimeni nimic?Miha?
Anca , mami de
Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."

Claudelu spune:
Carmen (nu stiu de ce dar de fiecare data cand vreau sa-ti scriu, intai scriu Mel si apoi sterg si-ti scriu numele ) mami tau citeste pe forum??
hmmmmmmm chiar Magda in persoana. Magda noastra care se joaca dea ascunselea cu noi, uite Magda, nu e Magda
Ti-am zis io ca fetele se dezvata de scutec mai reped?? Ma bucur mult
Ada, sa sti ca si azi tudor a fost un exemplu de cumintenie, in schimb Raul si Dragos s-au intrecut in prostii

ancapolgar spune:
Na,ca sunt si eu cam somnoroasa,se vede,incurc semnele de punctuatie,pap cuvinte...
Niko,"La multi ani" lui Cipri!Te-ai prins,nu?
Carmen,eu am scris despre Asa Da-Asa Nu.
Anca , mami de
Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."

Claudelu spune:
Alina, n-ai auzit cum am plecat noi?? in plansete A fost tare dificil Raul, dar nici nu ma mir ca pentru el doar 2 ore de somn e fffff putin. Si daca ei nu s-au simtit bine, noi cu siguranta Da. Ai niste prieteni tare tare draguti si Doamne dar cum v-ati adunat, toate femeile asistente
Anca, stiu si eu despre guma dar.... intotdeauna ne propunem sa nu-i mai dam dar crede-ma ca cedam oricum nu primeste zi de zi. Stiu ca nici asa nu e bine, dar...din nou dar
A a fost ziua lu Cipri??
Cipri lu Niko, La multi ani fericiti alaturi de fetele tale
Flavia, din greseala ti-am trimis un mail Apropo vineri ai primit SMS-ul meu??
DIANA, ILDI, CRISTINELE?

alinamoro spune:
quote:
Ada, sa sti ca si azi tudor a fost un exemplu de cumintenie, in schimb Raul si Dragos s-au intrecut in prosti
Bine ai zis!

Clau, eram 5 asistente!

Anca, nu-ti fa probleme ca toate mai gresim din cauza vitezei uneori

Flavia, ce bine ca te-ai relaxat azi! La mine a fost o zi cum n-am avut demult timp.

Claudelu spune:
Alina pai e asa cum ai zis azi...ai nostri de aia se tot impung ca prea se aseamana in comportament.
imi amintesc cand v-am vazut prima oara, cand l-am vazut pe Dragos, eu si Clau am ramas impresionati de energia lui si chiar ziceam ca daca si Raul va fi la fel am pus-o...si chiar am pus-o
Da mai 5 asistente si 2 economiste Lasa ca nu ne-am plictisit sa o ascultam pe Magda