Aradence minunate! (68)
Raspunsuri - Pagina 11
adablackcat spune:
Oare moderatorii astia chiar au atat de lucru incat nu au ajuns si la ce am raportat noi??? 

poze
Silfidele purpurii
Addya, Niko, Cristina si adablackcat
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
adablackcat spune:
Alina...nu, nik.![]()
poze
Silfidele purpurii
flavia ramona spune:
Din pacate vad ca moderatorii nu si-au facut inca treaba, motiv pentru care azi am raportat si eu mesajul cu pricina. Imi pare rau ca s-a ajuns aici avand in vedere ca de cand sunt eu membra nu am "vazut" un asemenea comportament.
flavia ramona spune:
Alina, distratie placuta.
Nico, cu intarziere 
lui Cipri. Sa fiti fericiti alaturi de Maia.
Gabi, waw ce ritm au dintisorii vostri la aparitie. Nasol. Imi pare bine ca e ok Ioana si nu are infectie.
Carmen, da, ma mulg pt ca Bogdi nu mai mananca lapte de pe la 8 dimineata pana pe la 18 seara, uneori nici atunci asa ca e musai. Acum chiar asta voi face.
Am lasat copilul la mami si al meu e la fotbal asa ca merg sa adun niste rufe si sa le pun la locul lor si apoi lenevesc.
Claudelu spune:
Ma cam grabesc dar vroiam sa va spun ca am luat legatura cu ADMINU Io sper sa ni se rezolve problema!!!
flavia ramona spune:
Clau, am vazut ca a primit "Cartonas rosu" dar ce inseamna asta, mai poate posta sau nu?
gabitzica spune:
Lory draga cred ca esti plina de frustrari si ti le scuipi cu nesimtire aici. Cea mai mare dintre ele, cred, este ca ti-ai dori cu ardoare sa fii si tu nevasta, dar domnul nu a pus botul ca doar nu e fraier.
Claudelu spune:
Flavia, avertismentul ala rosu inseamna ca de acum toate mesajele ei sunt moderate. Cel putin eu asa stiu si vreau sa cred ca asa va fi si de acum incolo.
Gabi, ai pus punctul pe I 
Noi ne-am petrecut bine, adica io, Raul, Gabi si Tudor. Am fost la ziua lu Dragos si tare bine ne-am mai simtit. Pe langa asta am avut si deosebita placere de a sta langa madam Magda
Magda ce debit verbal ai (cu alte cuvinte - limbarita)
Magda mi-a facut placere sa te cunosc si personal nu doar pe forum 
monica70 spune:

MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
adablackcat spune:
Pe mine ma deranjeaza cel mai tare ca postarile tuturor fetelor sunt din ce in ce mai rare. Si ca in loc sa ne vedem de subiectele noastre despre puii nostri... trebuie sa suportam fiecare postari jignitoare la care in general ne abtinem cu greu sa raspundem. Bine ca altii nu se abtin...
poze
Silfidele purpurii