Aradence minunate! (68)
Raspunsuri - Pagina 13
monica70 spune:
HAM HAM HAM HAUUUUUUUU 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by monica70
HAM HAM HAM HAUUUUUUUU
MONIde
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
Moni, ti-ai schimbat "limbajul"?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
monica70 spune:
pai nu mai am cuvinte 
MONI
de
flavia ramona spune:
Fetelor, haideti sa ne continuam mesajele linistite in continuare si sa nu ne mai aducem aminte de ce a fost. Ma bucur ca pana la urma s-a facut ceva. Multumim administratorilor.
Carmen, sa nu uiti ca sunt interesata de cum a slabit Ovi. 
Mel.
Clau, am primit mesajul, dar acum nu ma mai grabesc ca la cum m-am grabit prima data am meritat ce am primit
. Oricum nu e chiar asa urgent mai ales ca Bogdi inca doarme in carucior si il folosesc pe asta ce-l am ca e foarte bun.
Stai ca ma duc sa vad mail-ul ca nu l-am vazut.
Si Magda noastra de ce nu mai da pe aici?
Ildi, da tu chiar ca esti pusa lipsa nemotivat.
Anca nu am inca bulbii ca nu m-am mai vazut cu Gabi, probabil maine ca deja ii e dor la Bogdi de Ioana
.
Gabi, au deschis la Ornella la inghetata
.
monica70 spune:
CARMEN felicitari pentru MELANIA si operatiunea
!
Vad ca majoritatea v-ati distrat bine in WE !
Si noi am iesit sambata seara pe strand si in Parcul copiilor si azi la o prietena,care sta la casa, unde a mai venit inca una ... era plin de fetitze ,mai mari ca Diana,dar ea a fost incantata de companie.Plus ca erau si 
tot dupa ele fugea.
La
in schimb,era cat p-aci sa inceapa sa 
Va las ca am o saptamana super incarcata,merg la nani!
Noapte buna la toate!
P.S.Cand se modereaza se si corecteaza
?
MONI
de
DianaR spune:
Salutare!
Alina, asteptam pozele!
Alina si Flavia, voi le oferiti sanul la prunci ziua si nu vor sau pur si simplu nu le dati?
Carmen, felicitari lui nor-mea sunteti pe drumul cel bun!
Nico, sa-ti traiasca sotiorul!
Ada, incerc sa tin Monti dar mi-e tare greau sa ma abtin de la tampenii...Vreau sa ma uit azi pe DVD-ul cu pilates si sa aleg ce-i ptr burta solduri si fund sa fac.
Clau, iaca am raspuns la apel.![]()
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Claudelu spune:
Flavia, am zis sa-ti spun in caz ca te intereseaza
L-am vazut si mi-am zis sa-ti zic imediat ca dupa cum ma stiu uit repede 
Mail-ul e cu pozele de la ziua lu Raul ![]()
Moni, bine ca v-ati simtit bine 
Da, da, da Carmen si eu vreau sa stiu in ce consta cura lu ovi. oricum felicitari pentru kg pierdute
Clau a pierdut 10-12 kg fara nici un efort. I-am tot zis ca a slabit dar el nu si nu, pana saptamana trecuta cand ne-am dus la soacra si s-a urcat pe cantar. nu i-a venit sa creada ca a slabit asa mult. Ma rog are si acum burta dar important e ca totusi a dat jos ceva
alinamoro spune:
Carmen, am uitat sa scriu in mesajul anterior, vezi ce repede invata Mel la olita sau WC si tu iti faceai probleme.
Bravo ei!
alinamoro spune:
Clau, eu am observat la ziua lui Raul ca a slabit Clau fata de cum il stiam eu.![]()
Diana, eu vreau sa ii mai dau si ziua san, dar nu vrea, suge putin cand o culc, cand e pe jumatate adormita eu rapid ii bag sanul in gura
. Daca suntem plecati undeva si nu apuc sa-i dau mancarica sau i foame atunci vrea si san, dar nu suge mult.![]()
Noaptea suge mai bine.