Mamici de iulie-august 2007 (40)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Alina ti-am vazut pozicile, esti o gravida desavarsita si foarte frumoasa. Mi-ai facut pofta si cred ca diseara bag o sedinta foto de familie.

Eu ma simt cat casa poporului desi am luat doar 4-5 kg. Si sincer as vrea sa nu iau prea multe caci mi-am dat seama ca pe mine ma apuca depresia cand ma vad asa mare. Dar oricum fara 10 kg cel putin nu scap. Mi-e teama ca stiu ca in ultimile doua luni explodez deci atunci sa vezi.

Fetita mea face balet zilnic non stop, am inceput sa ma cert cu ea deja "da' mai stai si tu mai fata locului!" pentru ca deja simt ca nu mai este corpul meu, cand stau jos daca nu-i convine trebuie sa schimb pozitia, nopatea ma intorc pe toate partile de cred ca ma exileaza al meu in curand. Dar e fata mami nu?

Luna 22 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelyse Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Alina.a multumesc de intrebare. Eu sunt bine ca si fetita de altfel. Azi am implinit 30 de ani, nici nu imi vine sa cred 30 dar scumpul meu sot mi-a facut cadou din partea lui si un cadou din partea lui Ingrid, am fost atat de placut impresionata. Ma gandesc sa fac ceva special azi, dar nu stiu ce. Ma gandeam sa merg la clinica la al meu sa imi faca o sono sa o mai vad pe micuata, dar si-a luat liber de ziua mea, asa ca trebuie sa ma gandesc la alceva....
Luna1concediu placut!

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

25+ Ingrid Ecaterina si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Cristina LA MULTI ANI sa fii fericita si iubita ca acum toata viata!

Ioana nu mai pomeni de sarmalele alea ca vin peste tine pe bune. N-am mai mancat sarmale de doi ani. (Mi-e lene sa-mi fac).

Andicu vad ca ti-a priit vacanta. Bine ai revenit.

Luna 22 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelyse Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Otilia, multumesc mult, esti o dragutza! si la cat de hotarat imi spui, nu indraznesc sa te contrazic! cat despre locuri, sunt intr-adevar, foarte frumoase si n-am fost prea departe, numai pana la Brasov-Bran ca sa le vad!

Cristina, La multi Ani! multa sanatate, fericire si o fetita sanatoasa si mancacioasa!

Andicu 27+Filip Cristian
Poze noi cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

LA MULTI ANI draga noastra cristina26

Otiliainceput 23+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Cristina26, LA MULTI ANI!!
Si mie mi se misca bebele tot timpul...Cand sunt obosita se cam impinge si atunci nu-mi place. Seara daca nu ma lasa sa dorm apelez la taica-so...Cum tine mana pe burtica se linisteste. Il recunoaste? sau mana lui este mai calda? Sper sa fie asa si dupa ce iasa...
Andicu frumoase pozele! Vroiam sa te intreb cu ai suportat drumul, ai fost cu masina, nu?
Eu urmeaza sa merg saptamana viitoare intr-un mic concediu in Ungaria si cei 2-3 sute de km ma strezeaza, chiar daca medicul mi-a spus ca sunt ok si masina are suspensii bune (nu scutura).
SI inca ceva, ti-ai pus centura? Aici prin oras eu nu mi-o pun, oricum vitezele sunt mici; dar la drum lung??

Poza 23 saptamani
Mioara 28+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

cristina LA MULTI ANI!tot ce-ti doresti sa se implineasca si bebika sa fie sanatoasa,cuminte si frumoasa ca mami.am stiut eu de ce te-am chemat la apel.....
andicu burtica,efectiv radiezi!sunteti tare dragutzi amandoi.
luna atunci tu ma intelegi,eu ma vad in oglinda tare deformata. si eu ma invart noapte de 'nspe ori,sotul ma incalta de cate ori are ocazia....de-ale sarcinii.asteptam pozeeeee!
eu va mai servesc o serie peste cateva zile,adica pe 22 mergem la un botez.ideea e ca habar nu am in ce sa ma imbrac.trebuie sa-mi iau ceva.
si binenteles ca nu am putut dormi.asa ca ma duc sa-mi fac tema la engleza ca iar am meditatie azi si nu am invatat nimic....

alina 25+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Salutare!

Iaca si eu printre voi o fuga mica....Sa o aiu pe rand ca de cand nu am mai scris.....

Intai, bun venit noilor burticutze si sa va dea DD numai bine si bbei sanatosi!

Apoi....Cristina, LA MULTI ANI! Sa dea DD sa ti se implineasca toate dorintzele, chiar si cele mai ascunse, si sa aveti parte de o bebelusha sanatoasasi voioasa!

Brazuca, nu merita sa te stresezi pt nimeni si nimic! ziua aceea e doar a voastra: tu, sotzul si bebelina! nimic nu trebuie sa va intristeze. incercati sa ignoratzi cat putezi. eu nu am ascultat si nu am ignorat si am plans si la cununia civila si la cea religioasa. asa ca....sfatul meu: distreaza-te, simte-te bine, fii fericita pt ca e un eveniment unic pt voi!

Luna, mama stelelor , te pupam si ne bucuram ca esti bine sanatoasa! concediu placut si profita la maxim de vremea frumoasa si clipele de ragaz!

Andicu, minunate poze! si minunata burtik! ar trebui sa ne luam de mana ca si eu zic mereu ca m-am facut cat un mic tanc ....dar nu regret nimic! chit ca mai iau 10 kg! minunea de fi-mea imi va da puterea sa le dau jos.....dupa ce se va naste ea....

Anto, ma bucur sa aud ca esti bine!

multi la topate celelate fete!

Andra
24/25 s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

mioara si eu fac 140 de km dus arad-szeged de fiecare data cand merg la medic,dar nu te ingrijora ca drumurile lor sunt fff bune,mai greu e pana iesi din tara.eu imi pun centura dar o tin cu mana sa nu apese burtica.unde mergi in ungaria?
ioana baga niste sarmale si pt mine...eu nu stiu sa fac si ale lui soacra-mea nu-mi plac...

alina 25+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monjum06 spune:

La multi ani cristina,

un bb sanatos si o nastere usoara.
te pupam

Mergi la inceput