Mamici de iulie-august 2007 (40)
Raspunsuri - Pagina 4
mioara2004 spune:
Mergem la Debrecen la ceva Aqua Parc termal...Cumnatul meu stie ungureste, el a facut rezervarile, etc...Merg mai mult pentru barbatu-mio, eu nu stiu ce-o sa fac cu burtoiul asta pe acolo...
Medicul mi-a spus sa nu intru in bazinele cu apa fierbinete si sa nu inot; si apoi mergem la cumparaturi. Stii ceva magazine de bebe in Debrecen???
Urmatorul concediu va fi in august-septembrie 2008 si mergem in Grecia, insula Skiatos...Nu radeti de mine, imi fac si eu vise...
Poza 23 saptamani
Mioara 28+ Doru Andrei
liadorian spune:
Luna, succes cu amenajarea cartierului general! Sa stii ca esti absolut nedreapta cu tine cand spui ca esti mare cu numai 4 kg in plus! Lasa-ne pe noi sa ne "laudam" cu kilogramele, ca noi chiar avem cu ce!
Cristina, LA MULTI ANI fericiti si veseli! Sanatate multa tie si bebelinei!
Andicu, superbe pozele de vacanta! Imi inchipui ca vacanta a fost si mai si "live"!
Lia S24
brazuca25 spune:
Cristina LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!
Vad ca bebe vrea neaparat sa ma scoata afara din casa azi. Nu am putut nici sa stau in pat ca loveste f tare. O fi in toane bune azi. Deja am inceput cu negocierile...i-am promis o rochita frumoasa saptamana viitoare daca se mai cuminteste si ea putin.
24+ Denisa Maria
poze cu noi
Anya20 spune:
LA MULTI ANI, CRISTINA!!! sa fii sanatoasa si sa ai o bebelusa cel putin la fel de frumoasa ca tine!
alina, asa stiam si eu despre prematuri, fara modestie. deci si tu tot de-a mea esti...
luna pentru tine si micutza Adelyse.
otim
andicu, burtica este foarte frumoasa. unde vedeti voi fetelor atatea grasimi? ca toate radiati de fericire si aratati minunat.
andraz, cum mai stai cu tensiunea?
brazuca, stai linistita, ca o sa iasa totul f bine, iar tu o sa arati excelent. putini copii participa la casatoria parintilor si mai ales au privilegiul de a se gasi chiar in burtica in acele momente. nu te stresa, ca trece asa de repede si apoi iti pare rau ca ai bagat in seama toate nimicurile.
bun venit noilor gravidutze!
eu azi am incheiat 28 saptamani si ma simt tare bine. parca nici durerile de spate nu ma mai chinuie asa. d-ra este foarte jucausa, misca intr-una si mai ghicesc cate o manuta sau piciorus care ma gadila prin burta. prin comparatie, pe anya n-o simteam asa de bine. cred ca m-am mai sensibilizat si eu. burta creste si este foarte tuguiata, ca si sarcina trecuta. arat de parca am inghitit un pepene care s-a pus de-a curmezisul . am pus vreo 7 kg dar mie mi se pare ca nu se prea vad. cam asa aratam si cu anya la 28 saptamani si in final am luat in jur de 10 kg. de sarbatori am mancat aproape non-stop, de parca se sfarsea mancarea dupa Paste . acum mi-e sila si cand aud de mancare, dar nu ma sperii, ca imi trece repede .
Alina Arina Ilinca si Anya Ioana
X-ray spune:
mioara nu cunosc debrecenul... e frumos la ei cu chestiile astea termale,stiu sa faca turism mai bine ca noi.stai si tu cu picioarele in apa si te mai plimbi.o schimbare e totdeauna bine-venita!
alina 25+ cu bb Elisa
asa crestem noi
liadorian spune:
Fetelor, ma nelinisteste cand va aud povestind cat de tare misca bebelusii vostri. Al meu e asa de cumintel! Niciodata nu loveste cat sa deranjeze, chiar cand e mai vioi e tare finutz... Oricum, se vede miscandu-se burtica in momentul in care trage cate un sut. Are insa si pauze destul de semnificative - cam cate 3 ore, uneori mai mult - in care nu face deloc miscare. O fi firesc? Stiu ca s-a mai discutat despre asta acum ceva vreme, dar atunci si bebelusii erau mai mici...
Lia S24
Luna1 spune:
Lia mersi. Eu nu ma plang de kg numai ca eu chiar nu pot sa ma bucur de "maltratarea" corpului meu, desi mi-as dori sa fiu fericita cand vad kg in burtica imi vine sa fug. Dar lasa ca-mi revin eu.
Anya pupici Anyei mici si Arinei.
Alina te inteleg cu kg dupa cum vezi.
Luna 22 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelyse Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
Luna1 spune:
Lia nu te impacienta, s-ar putea sa nu-l simti atat fiind prima sarcina, la prima e altfel nici eu nu-l simteam pe Cosmin asa mult ca acum.
Luna 22 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelyse Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
liadorian spune:
Luna, s-ar putea sa ai dreptate! Nu m-am gandit niciodata la situatie din punctul asta de vedere!
Editez mesajul pentru ca am vazut un subiect nou pe forum, cel legat de cezariana. Se discuta acolo despre cand e mai potrivita operatia - programat sau la termen. Parca Anya ne povestea cat de aiurea pentru organism si pentru bebe e cezariana la rece. Am inteles eu rau atunci? Toate fetele care au postat acolo isi programasera operatia si considerau ca aparitia contractiilor e o complicatie nedorita... N-am postat nimic acolo fiindca nu prea e domeniul meu de expertiza. Dar m-a pus pe ganduri...
Lia S24
andreea c spune:
Buna fetelor!
Eu stiam ca nu e bine sa porti centura de siguranta. Chiar daca ti cu mana partea aia care vine oblic peste burtica, partea cealalta care vine orizontal ii poate face rau lui bebe mai ales ca el se plimba si pe acolo.
Am fost si eu vineri la control si mi-a zis ca am colul scurtat din cauza statului pe scaun. Deocamdata nu am ce face pt. ca mai merg la serviciu pana la 1 mai. Pe 20 ma duc si la eco ca nu am mai fost de la 20 de saptamani. Atunci voi vedea mai exact cat de scurt este colul si ce este de facut mai departe.
Nu mai zice nimeni nimic de intalnire ca eu VREAU
?
Andreea saptamana 28 Radu Stefan
pregatiri nunta...
nunta noastra 2 iulie 2005
burtik