Mamici de iulie-august 2007 (40)
Raspunsuri - Pagina 5
Luna1 spune:
Lia Anya ne poate explica mai bine cum e cu cezariana la cald sau programata. Din cate stiu si am mai citit si eu pot aparea complicatii la cea programata (adica fara pic de travaliu, deci bebe nu stie ce i se intampla). Personal daca as face cezariana as prefera sa-l las pe bebe sa aleaga ziua si momentul cand vrea sa vina pe lume caci durerile mari nu te apuca din senin deci e timp destul sa ajung la spital si sa intru in operatie.
Dar fiecare face cum vrea.
Luna 22 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelyse Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
Luna1 spune:
Fetelor referitor la centura de siguranta ea trebuie purtata in toate situatiile, aici nu exista asa ceva sa nu ai voie sa porti centura in sarcina si va asigur ca toata lumea o poarta. Tehnica e sa puneti partea de jos sub burta iar cea de sus deasupra burtii. E de preferat decat sa muriti in caz de accident.
Luna 22 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelyse Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
mioara2004 spune:
Luna in Romania Codul rutier permite gravidelor sa nu poarte centura. SI eu asa o pun, pe sub burta si cealalta vine pe un umar.Si o tin cu mana...
Poza 23 saptamani
Mioara 28+ Doru Andrei
andicu spune:
Multumesc fetelor de complimente! oricum, am vazut numai burtici frumoase pe-aici!
Mioara, eu am suportat bine drumul; ma cam durea noada cand am ajuns la destinatie, dar in rest m-am simtit bine! m-am odihnit un pic dupa si atat! centura de siguranta am purtat-o, desi nici eu nu o pun in oras, dar la drum am zis ca e mai sigur in centura decat vreo frana brusca sa ma arunce Doamne-fereste in bord! am tinut-o cum a zis Luna, partea de jos o tineam cu mana, sa stea mai larg.
Lia, si eu simt ca tine, bebe misca doar de 2-3 ori pe zi, in unele zile mai des, dar de obicei e cuminte! si eu ma ingrijoram cateva capitole in urma, dar mi-a zis dr ca e ok daca il simt cam de 10 ori./zi (adica miscari nu dati), si ca are pauze intre ele sau chiar poate lovi doar seara sau doar dimineata..
Andicu 27+Filip Cristian
Poze noi cu burtica
jadi spune:
Am ajuns si eu acasa!
La Multi Ani Cristina si tot binele din lume! O bbea frumoasa si dragostoasa! Am vazut si eu ca ai ales numele, foarte frumos!
Am vizionat si eu una bucata Andicu bortzoshel frumos si complexat de greutate!
Eu tot nu am poze, cred ca o sa imi faca sotul o poza inainte de nastere!
Revin cu listuta de intalneala sa vedem ce mai completam sau daca mai e valabila!
Deni & Vlad & Tudor
jadi spune:
Pentru intalnirea din 19 aprilie 2007 la Etiquette, s-au inscris pana acum:
1. AndraZ
2. karligutza
3. Samadhi (Monika) si fetita ei de 4 ani si jumatate
4. Claucia
5. Alinutzaa
6. Alina (Anya20) si fetita ei Anya de 1 an si jumatate
7. Brazuca25
8. Andreea C
9. Jadi
10. Andutzy
Ora stabilita este 16.00. Rog obiectii la ora, se poate schimba.
De asemenea daca sunt fete care vor sa vina sau care se retrag, va rog sa scrieti, o sa il rog pe sot sa faca rezervarea lunea viitoare!
Deni & Vlad & Tudor
liadorian spune:
Andicu, ! M-am mai linistit... Ce sa fac, asa-i cand n-ai de lucru. Te apuci sa despici firul in patru si sa-ti faci griji aiurea...
Lia S24
andutzy spune:
jadi, mi-ar fi si rusine sa nu ma inscriu si eu, stau la cateva case de Etiquette, insa nu stiu cu cine voi lasa copilul! Deci, ma inscriu si eu!
AndraSapt24 cu Horia Andrei siDragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
oaana spune:
CRISTINA LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!
VA PUPIC PE TOATE SI NOAPTE BUNA.
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 25+
["url=http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums"][/url]
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"