Mamici de iulie-august 2007 (40)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

ashera, cum sa nu primim? esti binevenita. spune-ne datele tale si te trecem pe listuta.
deni, eu vin negresit, cu sau fara d-ra mare. sa vedem daca gasesc un loc unde sa o cazez pentru cateva ore .

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ashera primim !

Andutzy poti sa vii si cu flacaul, ne ocupam noi de el!

Alina pai cum sa lasi fata acasa? Adevarul ca daca gasesti parcare, te mai recreezi si tu un pic!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hai ma Deny , baga si tu o poza sa te vedem mai bine, ca pe Alina(Anya) am admirat-o deja cat e de frumoasa !!! voi, mamicile cu al2lea bebe trebuie sa ne dati exemple de burtici frumoase si cu experienta!
Ashera, bun venit printre noi! bebe sanatos si la termen!

Fetelor, voi ce stiti de centurile alea de sarcina, care sustin burtica? am citit si ca ajuta la durerile de spate, dar am mai citit si chestii contradictorii...unii zic ca nu sunt bune! prietena mea are 32 sapt. de sarcina si are una, zice ca-i face bine, mai ales la mijloc! nu mi-ar strica una, mai ales ca am probleme cu spatele destul de mari, dar e cam scumpa si daca nici n-o fi recomandata, mai bine nu ma bag!

Andicu 27+Filip Cristian
Poze noi cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Andicu, eu am mai postat poze cu mine si piticul meu cel mare, dar si cu burtica. Le gasesti la semnatura, mai exact cele cu burtica in "vine bb2". cat despre centura nu stiu ce sa-ti zic, stiu insa ca atunci cand ma imbrac cu salopeta de gravi ma simt mai usoara, poate si pt ca mai preiau bretelele din burtica.
jadi,multumesc de incurajare, probabil asa voi face desi taaaare mi-ar surade sa gust intalnirea si fara coditza dupa mine...

AndraSapt24 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Luna1, andicu, otim, mioara2004, alina.a, andraZ, monjum06, liadorian, barzuca25, Anya20, jadi Oaana va multumesc din sulfet dragutelor. Sa ne ajute DD pe toate sa avem copii sanatosi si nasteri usoare.
Asa de frumos ar fi daca as putea sa merg si eu la intalniarea cu voi, dar stiu ca nu se poate. Dar cine stie paote o sa ne intalnim cand vor avea copilasii nostrii un an.
Va pup pe toate si va doresc noapte buna.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

25+ Ingrid Ecaterina si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Va citesc de ceva vreme si nu am mai putut sta deoparte :-). Datele mele ar fi : data nastere: 10.09.1976, um: 06.11.2006, dpn: 13.08.2007. Cand voi ajunge la un comp o sa mai lucrez si la semnatura si la carucior :-), momentan sunt conectata doar cu mobilul :-). Multumesc de primire si bb sanatosi si papaciosi :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

CRISTINA iti spun si eu cu intarziere LA MULTI ANI,sa fii fericita, sanatoasa si sa te vedem curand cu minunea ta in brate!!!

24+
haine gravidutzaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Buna dimineata tuturor! Deschidem oficial o noua sesiune de discutii!
Ashera, bine ai venit! Cu cat suntem mai multe cu atat mai bine!

Lia S24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

'neatza!lia prezent!
ashera bine ai venit,otilia uite ca mai vin timisorence!

alina 25+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Buna dimineata si de la noi . Veseli tare azi suntem ca doar e ziua de nastere a lui taticu si chefuim azi , in plus ca si bonus la nenea doctorul a fost cum nici nu ma gandeam mai bine . Inca de la usa am intalnit o fosta colega de serviciu care stiam ca este insarcinata dar nici prin cap nu-mi trecea ca din toata Timisoara ( care nu e chiar mica ) si sa mergem chiar la acelasi medic ??? Nenea doctorul s-a purtat foarte bine , putin grabit dar era de inteles pentru ca avea o pacienta la spital care in orice moment trebuia sa nasca . BEBE e in parametrii , creste , la masuratori are 23 saptamani ca si calculele noastre si reluam ELEVIT plus ovule pentru scurgeri (asa ca atentie mamici ) .

Va mult ca se vede ca mi-ati tinut voi pumnii .

Otiliainceput 23+Laurentiu

Mergi la inceput