Mamici de iulie-august 2007 (40)
Raspunsuri - Pagina 7
liadorian spune:
Otilia, felicitari taticului! Cu atatea vesti bune la doctor, si-a primit cadoul inca de ieri! Eu una nu stiu niciodata ce sa-i iau barbatului meu de ziua lui
... O fi el un tip extraordinar, dar are asa, un fel de aura anti-cadou, fiindca nimeni nu stie cu ce sa-l fericeasca de aniversari. Ne paralizeaza tuturor inspiratia!
Lia
S24 
Ashera spune:
Buna dimineatza mamici :-) otim, ma bucur ca bb e bine :-) tu parca cu dr. Vasile o sa nasti, nu ? Alegi cezariana sau o sa incerci natural :-) ?.. Am inteles ca dupa saptamana 30, in urma masuratorilor, dr.iti poate propune cezariana sau nastere naturala. Elevit si maltofer bag si eu :-) si de luna viitoare elevitul il iau si eu gratuit (tot de pe forum am aflat asta si i-am cerut med de familie)
otim spune:
liadorian - pentru ca eu am 23 saptamani si ca toata lumnea din jur ma innebuneste cu intrebarea " a miscat ? " , l-am intrebat pe medic aseara ca eu nu prea il simt zilnic si atunci foarte slab ca de multe ori ma intreb daca e bebe sau nu . Nenea doctorul ne-a zis sa mai avem putina rabdare ca inca e prea mic . Nu am insistat prea mult pe acest subiect , dar mai asteptam .
Ashera - bine ai venit in
nostru , mai ales eu ma bucur ca mai vad pe aici si pe cineva din Timisoara 
Buna dimineata alina.a -
, da si sunt mandra foc .
liadorian - la cadou eu i-am obisnuit pe toti din familie cu urmatoarea intrebare " ce-ti doresti" nu de alta dar am mai patit-o cand nu am fost pe aceeasi lungime de unda si decat sa vad o fata surprinsa neplacut mai bine ceva ce stiu ca isi doreste si cumparam impreuna . 
Otilia
inceput 23+
Laurentiu
Ioana75 spune:
Buna dimineataaaa
.
Cristina, la multi ani!
Ashera, bine ai venit la noi!
Luna, sa traiti, am inteles, nu mai pomenesc "the s word"
.
mioara, concediu placut.
Otilia, la multi ani sotului si felicitari pentru eco
.
Anto, n-ai dai raportul ieri, esti bine, ai luat pastilele?![]()
Lavinia
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
X-ray spune:
otilia sa-ti traiasca sotul!sa fiti fericiti si sanatosi toti 3!ma bucur ca ne-ai dat vesti bune.
simo ai cumparat tot dubaiul?!mai da un semn sa stim ca matei si mamica saunt bine.
alina
25+ cu bb Elisa
asa crestem noi
aylin_tarcan spune:
neata gagicute cu burticute!
cristina, LA MULTI ANI, sa iti dea DD tot ce iti doresti si un bb voios si papacios!
otilia, LA MULTI ANI si pentru sotisorul tau!
si off the record, ce ovule?
ashera, bine ai venit! ne bucuram ca nu ai mai putut sta deoparte!
Aylin,
21+ 
aylin_tarcan spune:
ia uite! auzi, off the record...si eu, ce ametita sunt! de fapt vroiam sa spun off topic....dar intelegeti voi! tare sunt praf azi!!!!
Aylin,
21+ 
otim spune:
Multumim pentru urari fetelor si
aylin_tarcan - in febra pregatirilor am uitat reteta acasa iti spun maine promit 
Otilia
inceput 23+
Laurentiu
Ioana75 spune:
aylin, de mult vreau sa te intreb cum stai cu bautul apei
. Eu reusesc sa beau mai mult de 2l pe zi. Ne luam la intrecere
?
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
liadorian spune:
Povestea asta cu apa e si pentru mine subiect delicat! La inceputul sarcinii eram teribil de constiincioasa si depaseam cu ceaiuri cei 2l regulamentari. Era si frig si ma temeam de o raceala... De la o vreme m-am cam lenevit. Insa de luni am reinceput sa cresc portia de lichide, sa-mi spal un pic rinichii. E adevarat ca o cantitate crescuta de lichide poate sa ridice tensiunea? Am citit chestia asta chiar azi de dimineata, la mamicile de mai-iunie.
Lia
S24